Visszajelzés Hopp az óra körül - tenyésztős event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 11.3.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Tökéletes!

Már én is nagyon keveset költök a játékra. Sokkal, sokkal kevesebbet, mint régen. Minek? Nem érzem a megbecsülést.
    Nálam a nehéz=nagyon költséges, átlagosnál költségesebb.

Ha a számokat nézzük nagyon durva.
    Kíváncsi leszek a tápmizériára a piacon. Lesznek hiányok is biztosan, hisz most is imitt amott elég gyér már a piac.
    A felhő, amit meg általában mindenki szeret, szinte semmi.
    De azért játsszuk, mert játszani kell.

Na jóccakát, mert mindjárt fel kell keljek :)

cskati01, ildiko44, Szabi451 és 4 más kedveli ezt.
  2. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

De azokért kevesebbet kellett beáldozni.

Leho69 kedveli ezt.
  3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Lehet hogy rosszul számoltam de ha 50- 50 feladatot csinálok meg akkor a jobb oldallra kell90 emlősjelvény 81 madárjelvény és 850 fogaskerék. Hát a fogaskerék enyhén szólva soknak tünik.

ildiko44 és DevilMókus kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Utóbbi :D
    Szerintem fontos ez a felhő :inlove:

Fuhur, JUCUS, Éva0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jó reggelt,szép napot mindenkinek!
    A Papagáj madár,mint a veréb. Viszont mi a terményese a Papagájnak?:music:Kalitka?Csak azért merem hangosan megkérdezni,mert sem a terményesénél,sem a tenyésztésénél nem voltam itt sajnos. :pNekem Papagáj, Anakonda, Smaragd, Jack, Oroszlán, és még pár állat kimaradt, így vagy úgy, itt az életemből.
    Viszont a Táp keverési ideje, mintha hibádzana,mert így írva, 15:00, az 15 óra 00 perc. Szerintem helyesen 00:15:00 óra vagy nem?:music:
    Hogy neki állok-e ennek az eventnek?:music:Egyszerűen nem tudom, mitévő legyek?:p Sz.tápom, alap és tenyésztett állatom is van. Viszont a számuk véges. Ólak kint vannak, melyekhez szintén van tápom.
    Ami viszont azt mondja,hogy ne kezdjek belé,hagyjam futni, az a rengeteg állat,amit kér "adományba" és pokoli gáz az 1.495 db fogaskerék röpi. Az igaz,hogy Farm 3 és Baha 3 területe is játszik. Viszont lehet,sőt majdnem biztos,hogy akiknek 1-ként vannak ólak kint, azok hogy fogják a röpit adni? :music:Az biztos,hogy 1/1-ben nem! Két esélyes az 1/2-ben van,mert
    egyenlő arányban a vagy-vagy.
    Nem tudom még mit tegyek,de inkább hajlok a kihagyandó event irányában.:cry:

Szíriusz és Éva0315 kedveli ezt.
  6. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Apapagáj terményese papagájtollat ad, ha van fád, akkor felejtős.

osztrak12 kedveli ezt.
  7. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Ja, még nem ébredtem fel teljesen... szóval a terményes papagájtollászkodó.

Éva0315 és osztrak12 kedveli ezt.
  8. osztrak12

Nagyon szépen köszönöm válaszod. Nem tudtam,hogy az a terményese. Amúgy,akkor olyanom nincs is!
    Fám van persze,ami papagájtollat ad.
    Köszönöm szépen válaszod.
    Te még nem ébredtél fel,....hmm..... én meg még nem is feküdtem le. ;)xD

Ribiszke, marcsi152 és bendi1121 kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azon a linken, ami a beidézett hsz-omban van, mindent megtudhattál volna a papagájról és a terményeséről is. ;)

Sali~*.* és osztrak12 kedveli ezt.
  10. osztrak12

Köszönöm és elnézést,hogy nem figyeltem kellően.:cry::cry:

marcsi152, bendi1121 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! Annak, aki tud 0 percezni az állatokkal... :sleepy:

Örülnék, ha a fejlesztők "kiegyenlítenék az esélyeket" és a többieknek is megadnák ezt a lehetőséget - úgy, hogy további ól érési idő csökkentő felhőket vagy dekortárgyat hoznak a játékba.

(Én tokkal-vonóval jelenleg átlagosan 50,4%-ra - szupitáppal 25,2%-ra - tudom csökkenteni az állatos ólak érési idejét.)

furmint111, Ribiszke, Marika312 és 14 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Rengeteg szó volt már az esélyek kiegyenlítéséről az elmúlt években. Sok próbálkozás is volt fejlesztői oldalról is. Valszeg nem kis nyomásra. Képtelenség. Néha vannak apró sikerek, azokból kellene építkezni ezen vonalon, de inkább a lepattanás a jellemző.
    Vegyük ezt az állatos nullpercet. Jelenleg nem lehet a kérdéses dekorokat cserélni. Ha mégis feloldanák ezt a korlátot, legfeljebb annyi történne, hogy egyes gazdáknál több farmon is meglenne ez a lehetőség, illetve a már nullpercező farmokon elkezdene nőni az állatok fajtáinak száma melyek ezekre képesek. Igen kevés új játékos (farm) rúgna labdába. Drágák már ezek cuccok, és mindenki csak keresné, nagyon, nagyon ritkán továbbadni, legfeljebb többszörös áron.
    Lenne a másik lehetőség, hogy jönnének újabb felhők. Ugye, a gesztenyésnek is van már vetélytársa. Meggyőződésem, hogy több olyan aktív farm van, ahol a gesztenyés mellé megvették a másik felhőt is, mint ahol nem vették meg. Ezen vonalon a legsikeresebb lépés a krókusz volt. Igaz sokat kell tenni érte, de mindenki számára elérhető. És még mindig nem tudjuk, hogy ez tudatos lépés volt-e, vagy egy puszta véletlen, vagy szabotázs valaki részéről.
    Szóval annyira széles a játékos réteg, mindenféle szempontból, hogy igen nehéz ügy bármilyen vonalon esélyeket kiegyenlíteni. Egyetlen reális mód van erre: olyan tendenciákat vinni a játékba, melyekkel ezeket a különbségeket apránként, de következetesen faragni lehet.
    Bármi más elven történő módosítás, újítás az egyensúlyi állapotok hirtelen elmozdulása esetén, egyetemesen minden tudományos területen, és itt is, azt eredményezné, hogy a folyamatok gyors tempóban elindulnának az ellenkező irányba. Ezzel pedig átesnénk a ló túloldalára. Nagyon egyszerű példa a hullám és a kikötő. Valahonnan tart a hullám a kikötő felé. Megy, megy, megy és eléri a mólót, ami falként állítja meg. A hullám megpróbál, első körben, a mólón is átmenni. Ekkor csap fel magasra. Ha elég kicsi a móló, átseper rajta. Ha nem, felcsapás után, a hullám megindul visszafelé. És, hogy ne jusson visszafelé túl messzire, arról a következő hullámnak kell gondoskodni.
    Nézhetünk egy farmos példát is. Két dolog ömlik már a játékba a kezdetekhez képest: a szupertáp, és a csp. Tehát van potenciális lehetőség vásárlásra is, és tenyésztésre is, igen széles körben. Ugye, ha valaki ezt mondja nekünk pár éve, hogy ennyi meg annyi csp és sztáp ömlik majd havi szinten a farmokba, akkor azt jósoltuk volna, hogy a piac elárasztódik kismillió színes állattal. Melyek ugyancsak "ömlenek" a ládákon keresztül. És havi 3-4 bumm is van. Ezzel szemben a színesállat piacán egyre nagyobb a hiány. És ennek borzasztóan egyszerű a magyarázata. Nincs több aktív farm, mint régen. Viszont egyre több tenyésztési lehetőség láttán a gazdák elkezdték a rég elfelejtett tenyésztős gazdaköriket művelni. Melyek évi 5-10 feladattal bővülnek. Ha a gazdák nem foglalkoznának ezen gazdakörikkel több színes állat lenne már a piacon, mint búza.

Utoljára szerkesztett: 12.3.20
    Rékuci1111, Ribiszke, Mica67 és 17 más kedveli ezt.
  13. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Elnézést, hogy megszakítom a tudományos értekezést. :)
    Én felkészültem táppal küldetésekből stb. nagyon várom ezt az eventet, szeretek tenyésztgetni, ha van értelme. Majdnem biztos, hogy nem fogom végig csinálni, mert a szezonból sincs már sok hátra a végéig, tudom hogy az utolsó részt lehet ismételgetni, de... Majd meglátjuk mennyire éri meg. Mindenesetre tetszik ez a mechanika, ha jól tudom tenyésztésből még nem próbáltunk ilyet, de azért nem teljesen támaszkodhatok az emlékezetemre, sajnos :oops:

bugavalika40, Éva0315, Mica67 és 2 más kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!
    Kedves Eventezők!

A "Hopp az óra körül" tenyésztős event éló, online!

Egy kilépés majd farmra visszatérés után feltétlenül ellenőrizzétek az eventórát, szerepel-e az event ikonja.

Készítsétek elő az aratást, hogy lehetőleg a legtöbb felröppenőt kaphassátok az állatos illetve terményes ólak betakarításából.

Nyugodtan, mindenre kiterjedően figyelve indítsátok az aratásokat, a betakarításokat!

Sikeres játékot kívánunk
    A Farmerama csapata

bugavalika40, Ribiszke, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. Ami le érett az adott röpit, csak igen kevés ól volt kint. o_OAmi volt a bahán azt is le arattam véletlen.:oops:
    A baloldal szépen megy( 2 db kék-lepke kellet) a jobb majd holnaptól.:music:A felhő hamar meglesz, a röpiket meg majd összeszedem lassacskán.:music:

bugavalika40, Éva0315, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Bal oldalt végigvittem teljesen, minden volt a pajtában :) Röpi 215 db jött 6 területről, amit nem tartok soknak, mindenhol hosszú érésű ólak, terményesek voltak kinn. Valentinnapi cserepet, és pünkösdi csokrot raktam a rekeszekbe etetés előtt. Sajnálom, hogy a Boom csak holnap indul, de este rakok be emlősöket, és madarakat, mindenképp csak holnap Boom alatt tenyésztek, addig gyűjtöm a röpiket ahogy tudom.

bugavalika40, Éva0315, Mica67 és 4 más kedveli ezt.
  17. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    207 db röpim lett, 1 oldal fél óra múlva lesz kész, holnapi boomot várom. Már csak röpi és kokárda gyűjtés van hátra. Bal oldal kész: https://ibb.co/xGDHb6V
    Szép napot mindenkinek. Zsuzsa

bugavalika40, Éva0315, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  18. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    A baloldal kész,162 felröpi jött / főfarm 2 óra múlva aratható /.Tenyésztés holnap a Baby boom alatt.

Éva0315, Ribiszke, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    229 felröpi 4 területről, bal oldal kipipálva, jobb oldalt holnap csinálom amikor boom lesz , sok sikert mindenkinek, nagy ugrásokat és bőséges felröpiket kivánok :p

Éva0315, marcsi152, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bal oldal készen van.Kellet hozzá a tehénnél és a szamárnál 1-1 db, de hamar készen lett.A többinél elég sok kimaradt, ha lesz Boom, akkor tenyésztem tovább.A bal oldalon 30 feladat van készen,Még egy aratás és a felhő meg lesz.Lecseréltem a hosszú érésűeket,10 órásokat és kisebbeket is tettem ki.Azokból nem lesz annyi felröpi, de a felhőig elég lesz/remélem/ Utána pedig ahogy gyűlik, viszem tovább, de kevesebb óllal, mert gazdaságiba ültetek növényeket ,eléggé le vagyok maradva a 30 ezres növénybeadásokkal.Sok sikert mindenkinek aki csinálja!

Éva0315, marcsi152, Mica67 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.