Visszajelzés Horror moziéj - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 2.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 4.10.24.
  1. 1

38 szavazat
    17.8%
  2. 2

3 szavazat
    1.4%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

4 szavazat
    1.9%
  5. 5

11 szavazat
    5.1%
  6. 6

8 szavazat
    3.7%
  7. 7

4 szavazat
    1.9%
  8. 8

15 szavazat
    7.0%
  9. 9

26 szavazat
    12.1%
  10. 10

105 szavazat
    49.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Visszatér az Autósmozis, építkezős event, most egy Horror moziéjen fogjuk találni magunkat.

Az event kezdete várhatóan: 2024. szeptember 26. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. október 02. (szerda) 22:00

Event jellege: növénytermesztős, építkezős
    Eventnövény: Piros tekercsvirág, Kék tekercsvirág
    Felröppenő: Nincs
    Különleges kellék: Piros tinta, Kék tinta, Üres tekercs
    Malomtermék: Piros tekercsvirág, Kék tekercsvirág
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 100. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes/nehéz

Az event a Teliholdas főfarmon zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról, valamint a Teliholdas főfarmon megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne kezdjetek bele a tevékenységbe, ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra, nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma) és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok. Az eventet utólag senki számára sem tudjuk befejezni akkor sem, ha rendelkezett az event teljesítéséhez szükséges dolgokkal!

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event panaszládája >> ITT <<érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalók a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

maszilva, juliannakoczkas, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Kedves Játékosok!

Fontosabb tudnivalók az eventhez:
    - nem kapunk eventnövény kezdőkészletet, azt a malomban kell előállítanunk
    - Üres papírtekercsből ha kifogy a készletünk, kapunk 5 óránként 5 darabot, ezt célszerű a malomban eldugnosni
    - először Piros tekercsvirágot fogunk tudni a malomban keverni, mert ehhez lesz hozzávalónk.
    - a Kék tekercsvirág előállításához a Kék tintát a Bal oldali és Jobb oldali feladatsorok 9. szintjén tudunk szerezni (illetve kosár vásárlással, ha valaki sietni szeretne)
    - dekorokat a 9 szinten lehet megszerezni, a felhősort a Középső feladatsor 12. feladat teljesítésével kapjuk meg.
    Ehhez a rémtermékeken túl 7000 Piros tekercsvirágra és 3540 Kék tekercsvirágra van szükségünk.
    - a teljes befejezéshez kell még 480 Piros tekercsvirág

Sok sikert Mindenkinek, aki belefog!

maszilva, lenoxa, potyi120 és 25 más kedveli ezt.
  3. Dolphin

4. Goran

Goran Fórum bárója

Sziasztok, jól értem, hogy az üres tekercs az első adag után 5 óránként jön 5 és nem tudjuk szaporítani?

5. Dolphin

Szia,
    az Üres tekercsből valóban 5 óránként kapunk 5 db-ot, de ez csak a Malomtermékhez kell, ami jelen esetben a két eventnövény alap adagja lesz. Az eventnövényeket kell továbbszaporítanunk. Először a Piros tekercsvirágot, aztán, ha már szereztünk Kék tintát is, akkor már a Kék tekercsvirágot is. Addig érdemes az Üres tekercset a malomban dugdosni.

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

dugdosni kell a malom sarába;) Ott tud szaporodni;)

7. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Sziasztok!
    Meg lehetne tudni hogy a teliholdas területre mennyi 1 x 1 -es kocka helyezhető? Sajnos biztos béna vagyok mert kerestem de nem találtam.

8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Viszonylag egyszerűen teljesíthető eventet kapunk. Két fajta eventnövényt kell letermelnünk, és valamennyi horror terméket kell beadnunk.
    :);)
    A teliholdas termékekből is könnyen teljesíthetők az igények, az eventnövényt meg ki-ki pajtája szupertrágya és egyéb, művelést könnyítő dolgok figyelembe vételével akár még aznap, vagy másnap le lehet termelni. :) Az igények teljesítéséhez bőven van idő a kisebb szinten levő játékostársaknak is.
    Úgy fogok taktikázni, hogy mivel prémiumgazda vagyok, és ezért 10 db üres tekercset kapok, ebből 4 db-ot eldugok a malomba, mert csak 5 óra elteltével kaphatunk új üres tekercset a majdan sorra kerülő kék tekercsvirághoz.
    A 6 db-ot a malomban bekeverem piros festékkel, s a kapott piros tekercsvirág mag felszaporításával megcsinálom a két szélső feladatot 1-9. sorral bezárólag. Akkor megkapom a kék tintát, bekeverem az eldugott 4 magot, s amíg azt felszaporítom, addig meglesz a maradék piros tekercsvirág is, - végig szupertrágyázva.

Horror moziéj 1-9. bal o.1-9. jobb o.komplett
    Piros tekercsvirág3.500 db3.500 db7.480 db
    Kék tekercsvirágnem relevánsnem releváns3.540 db

Mindhárom oszlopnál a 9. sor beadása után megkapjuk a felhőre való dekorokat: Gyászos járgány, Dragollac, Franken verda, és a középső oszlop végén a felhősort, valamint a jobb oldali oszlop utolsó beadása után egy Piccolo ládát.
    Nekem tetszik az event is, meg a nyeremények is, csak csinálni kell. A felhő is naponta aratható, szóval nem lehet rá semmi panasz.
    Utána a TH kert 2024. november 06.-i bezárásáig bőven van időnk mindenre, még akár nullázhatunk is a rémséges ólakkal. ;)
    Jó játékot, sikeres eventezést kívánok!:D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 25.9.24
    maszilva, Ikalravdu9, dallosj és 28 más kedveli ezt.
  9. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    202 db 1x1-es földterület tehető ki.
    Az infót az Enciklopédiában itt találtam: https://board-hu.farmerama.com/threads/területek-dekorok.20101/

10. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sohasem szerettem a teliholdas területet, most sem lesz ez másképp. Mindig elfelejtem aratni, és nem is nagyon haladok az ottani cuccokkal.
    Ezek tuti nincsenek, majd ha kinyit a kóceráj, megnézem, hogy mit tudok tenni az ügy érdekében: Éji barka, veres szem, medúzagyümölcs, macskatündér, kicune, Trolofánt, Trutyiszörny, mályvacukor kísértet...a többit meg sem néztem :)

Arrah, 8nyuszika, juliannakoczkas és 7 más kedveli ezt.
  11. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

juliannakoczkas, genka53 és Sylja kedveli ezt.
  12. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Sziasztok! :)
    Első lépésként ellenőriztem a készleteimet a kért rémes dolgokból. Minden készleten. :)
    Mivel nem erősségem a várakozás, tervezem egy L-es kosár megvételét. Az üres tekercset (290 ,a 10 prémiummal ) elosztom 180 piros és 110 kék tekercsvirágra. 14x 1x1-en számolok. 3 kör piros és 2 kör kék tekercsvirággal be is fejezem az eventet.
    A felhő fantasztikus. :inlove:
    -Több TP minden tárgyból (teliholdas világ). Bónusz: 1000%. Hatóidő: 6 óra
    -Lezárási idő: 20:00 óra

A köztes nyereményeket meg sem néztem, mert nekem már ezért megéri csinálni!

Sikeres eventet kívánok Mindenkinek! :)

Sali~*.*, maszilva, aida2330 és 15 más kedveli ezt.
  13. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nem biztos, hogy a Te hibád. ;)
    Alapból a teliholdas rész leírásánál kerestem én is, de ott én sem találtam.

14. Macska48

Macska48 Utánpótlás-írogató

Szia!
    202

juliannakoczkas kedveli ezt.
  15. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Végre kér egy event valamit a teliholdról, már azt hittem, hogy csak termelni kell, de beadni soha semmit, főleg, hogy piacolni sem lehet velük.
    Persze biztos lesznek panaszosok, hogy nincs ez meg az a pajtában, de hát két havonta van a cserenap, a múlt hónapban is volt és bizony dobálják fel a teliholdas ólakat, fákat a gazdák a léghajókra, bármihez könnyen hozzá lehet mindig jutni.
    Szóval mielőtt bárki rohanna a panaszosba munkát adni a moderátoroknak, esetleg elgondolkodhatna, hogy maga is tehetett volna valamit a saját érdekében vagy ha nem így tett, akkor készüljön az októberi cserenapra és nézzen szét, hogy mire van szüksége.

maszilva, aida2330, katimami51 és 21 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sokat gondolkodtam én is, hogy mi legyen a taktikám ebben az eventben.
    Szeretném minél gyorsabban lezavarni ezt az egészet, hogy pénteken már használni tudjam a felhőt.
    Osztottam, szoroztam és arra a következtésre jutottam, hogy akkor végzek holnap vele, ha 1 kiskockán legalább 17-18-at tudok aratni.

No miután gyorsított tempóban akarok végezni, így nincs időm a rendszer adta 5-5 tekercsekre várogatni. Kiskosarat fogok venni, annyit ahányra szükségem lesz. Menetközben kiderül a mennyiség.
    Az eventet végi szupertrágyázom, és KK-zom (ahogy szoktam eddig is), pörgetek, meglátom a szerencsémet, aztán, ha szükségét látom indítok mellé még Jacket is, esetleg pajtabónuszt teszek a rekeszbe, ezek kiszámíthatatlanok, majd kiderül holnap eventidulásnál.

Köszönöm a számolásokat, sokat segítettek :)

Amiért téged, a mondatodat idéztem be, az pont az, ami a célom nekem is. A gombaerdőben az eventtel párhuzamosan indítom a tápnövénytermelést, a nullázásokhoz, mert pótlásra szorulnak... Még ellenőrzöm, hogy miből mennyire van szükségem, ahhoz, hogy nyugodtan tudjak nullázni...
    Remélem a hét végén sort keríthetek a nullázásra is, aztán mennek ki újra a fák :)

Sikeres játékot és vidám borzongást kívánok mindenkinek :D

juliannakoczkas, PalMa, -Erbrow- és 12 más kedveli ezt.
  17. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Én sem szeretem, alig van nyitva, akkor is mire észreveszem már vége is. De azért biztos van mindenem, mert amikor 1-2 alkalommal hosszabb ideig nyitva, akkor van lehetőség termelgetni.
    Bár már ott is annyiféle dolog van, hogy nem is lehet mindenből halmozni. Néha bevetem a +2-t, de azt sem éri meg fél napra, csak ha bőven van idő.
    Viszont amikor közel egy hónapig nyitva, alig várom már a végét, mert időigényes lesz az egész játék és bele lehet unni.

18. kuekev

kuekev Járnitanuló

Sziasztok. Mondja már el valaki részletesen mi kell, hogy kell nullázni a teleholdason.
    Köszönöm szépen.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Pont úgy mint a farm többi részén;) 5 virágfestés dekorral;)

juliannakoczkas, DevilMókus és genka53 kedveli ezt.
  20. Sylja

Sylja Fórumgróf

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.