Visszajelzés Horror moziéj - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 25.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Behedono74

Behedono74 Fórum-zöldfülű

Koszonom szepen ! Nem ,sajnos nem lattam !

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!
    Én sajnos/nem sajnos (ezt mindenki eldöntheti saját maga) akkor regisztráltam, amikor a szezon kitehetője TP-s ládát adott, így nagyon hamar jutottam 70-80 körüli szintre (lehetne írni, hogy miért raktam akkor ki). Én, így utólag nézve "hátránynak" érzem, semmim nem volt közben, venni is alig tudtam a CSP hiánya végett és ugye emiatt a szezont sem tudtam csinálni, sokáig az alap volt kint. Onnantól már lassabban haladt a dolog a folyton emelkedő TP-nek köszönhetően. Elsődlegesen a területek megtisztítása volt a célom (eventek végett főként), ebbe beletartozott a gombaerdő is. Mivel ritkán van nyitva ez a terület, így rá kellett jönnöm, hogy esélyem sincs Jack boltjából mindent kiváltanom, pláne hogy sok tétel egymásra is épül (de ez már írva lett itt korábban). Összeírtam, milyen fák, ólak, terményesek vannak a gazdakörben, amire elsődlegesen szükségem van a területhez, illetve azt is külön, hogy mi kellhet a későbbiekben még. Csak cserével tudtam ezekhez akkor hozzájutni, szerencsémre egy alkalom elég volt, hogy mindenem meglegyen, de ez sokba került!
    Nem oktatási szándékkal írtam le ezt, csak annyi lett volna a célom, hogy én így gondolkodtam anno és azon a bizonyos cserenapon másodlagos volt a farm a teliholdas dolgok végett.
    Igazatok van abban, hogy ez a kisebb farmoknak hátrány a későbbiekben, mert a felhő tulajdonsága jó. Valóban kellene valamilyen köztes megoldás, legalább a felhő eléréséig, vagy ha ilyen event érkezik, akkor mellette lehetne a csere is, hogy be tudja mindenki szerezni azt, amire szüksége van hozzá.

-dudus1121- és feki13 kedveli ezt.
  3. Amee26

Amee26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Hogyan lehet, hogy üres tekercsből nincs egy darab sem? Nem is volt. Nem kaptam meg a kezdő 10 darabot sem. Ilyenkor mit lehet tenni?

4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    A malomban nézted?
    Hanyas szinten vagy? 100-as farmos szint kell az eventhez. Ha, már elérted a 100-as szintet és nincs a malomban üres tekercsed, akkor a segítségkérő topikban tudsz ellenőrzést kérni. Meg kell adnod a farmnevedet és a farm ID számát.:)

Sali~*.*, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. betty3401

betty3401 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, A vámpírszérum miért nem hat az eventnövényre?

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Hatnia kell. Miből gondolod, hogy nem hat?
    Nem lehet, hogy esetleg lejárt? A csatni 18 órás, de a vámpírszérum csak 5.

Utoljára szerkesztett: 27.9.24
    Sali~*.*, vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Amee26

Amee26 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ. Néztem a malomban (is), 207. szinten vagyok. Írok a másik topikba.

Luminary kedveli ezt.
  8. betty3401

betty3401 Fórum-zöldfülű

Már rendeződött, de nagyon sokáig csak 2-nek mutatta a mennyiséget. Frissen aktiváltam a szérumot, le nem járhatott, de mire arattam már 4-et írt :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  9. tomtina74

tomtina74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni,hogy kék tekercsvirághoz hogyan jutok hozzá.
    Segítségeteket előre is köszönöm!

10. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok,

Engem nagyon zavar, hogy a teliholdas farmon és a gombaerdőben nem aktív a váza ikon. Ha aktiválni akarok mondjuk egy démoni bokrétát át kell menni egy másik területre.

11. tomtina74

tomtina74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Még lenne egy kérdésem .
    Kék tintához hogyan jutok?
    Köszönöm a választ!

12. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Az ismertetőből. :)

Kék tinta
    Hozzájutási lehetőség: a bal oldali és jobb oldali feladatsorok 9. szint teljesítésekor kapunk 2 x 999 db-ot, illetve az Autós mozi L kosár vásárlásával is tudunk szerezni
    Felhasználási terület: Kék tekercsvirág eventnövény lekeveréséhez szükséges.

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a panaszláda nem segítségkérő topik :-( Kérlek a jövőben, ha kérdésed van, gyere egy Segítségkérő topikba. Köszönöm, ha figyelsz erre.
    A kérdéseidre a válasz bent van az event ismertetőben, és a csevegő #2-es bekezdésében is összefoglaltam az eventtel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.
    A Kék tekercsvirágot a Malomban tudod előállítani. Ehhez 5 óránként kapsz Üres tekercset, amit érdemes dugdosni. A Kék tintát pedig a Bal oldali és Jobb oldali feladatsorokban tudsz szerezni a 9. szint teljesítésével.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Sali~*.*, vihence, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A rekeszből is tudod aktiválni, rámész az arany rekeszre és ott beteszed a démonit.
    Engem jobban zavar, hogy trágyadomb ládát nem tudok nyitni a teliholdason, azért valóban át kell menni másik területre.

Julcsi-néni, aida2330, Othep és 3 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Pajtából az Éléskamra polcáról is tudsz indítani bónuszokat, nem kell ahhoz a Váza ikon. S ahogy Játékostársad is írta, a rekeszekből is eléred a bónuszokat.
    Sok sikert!

vihence, Swartsch, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép napot!

A kicune nem jelenik meg a piacon, még nullával sem. Vajon miért?

17. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Azért, mert nem "piacképes".
    Nézz körül a piacon: találsz bármilyen teliholdas dolgot? Nem, mert egyikkel sem lehet kereskedni.

Sali~*.*, Swartsch, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  18. SzabóSzilárd1

SzabóSzilárd1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Számomra nagy csalódás ez az event. Simán végig lehetett volna vinni, ha nem kér olyasmit amihez már nem lehet hozzájutni csak cserenapon. Gondolok itt a veres szemű folyondárra. A szarkofágfához még lehet esély a fantom talányosból, de a vereshez már nem. Úgy kezdtem az eventet, hogy megnéztem mi hiányzik. Volt néhány régi titokfa kitettem hátha ad ha már azt kér. Hát nem. Innentől kezdve esélyem sincs, mivel a kék tekercsig sem jutok el. Csúnya dolog, mert ha ki lehetne váltani a boltból megtenném és egy hét alatt simán tovább lépek. Remélem sokat csuklik aki ezt kitalálta. További szép napot kívánok.

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A veresszemű folyondár [​IMG]teliholdas titokfa.
    Ennek a termése a Veres szem.

A Városi kertészkedés gazdaköri feladatból tudsz kivenni egy alap és egy XXL-es fát.
    (119. farmszinttől elérhető feladat.)

Boszorkányos holmik ládája S, M, L és Teliholdas éj láda II., III. adhatja a termést.

Jókívánságok mellett/helyett megérheti feltúrni a fórumot, a játékismertetőket, vagy segítséget kérni, hátha van valakinek valami jó ötlete. :)
    Ládák: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

SzabóSzilárd1, vihence, aida2330 és 6 más kedveli ezt.
  20. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Hogy az őrdőg vigye el!

Ms.AbyZu kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.