Visszajelzés Horror moziéj - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 25.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SzabóSzilárd1

SzabóSzilárd1 Utánpótlás-írogató

Szia! Köszönöm szépen. Minden ládát kibontottam ez a gazdaköri feladat elkerülte a figyelmemet. Én csak a teliholdasokat böngésztem át. Mindjárt megyek és utána nézek, bár sok reményt nem fűzök hozzá, hiszen nem tudom mennyi idő amíg megcsinálom, de nem baj legalább előbb-utóbb meglesz. Bár ha túl sokat kér akkor már mindegy legközelebb küldök át a nagy farmomról. További szép napot kívánok.

2. agi770

agi770 Törekvő

Számomra bosszantó, hogy a két eventnövényt alig tudom megkülönböztetni. Sokszor telefonon játszom, a kisebb méret még nehezíti a dolgot. Mi a csudáért nem lehet egymástól jobban elütő grafikát használni?

3. DTM11

DTM11 Utánpótlás-írogató

Most tényleg? Azért nem tudok befejezni egy eventet mert nincs nyomorult izzó falevelem? >:(Ez elég gáz!
    Ma bontottam 8 titkost és az összes ládámat, természetesen semmi! Legalább olyant kérne ami Jacktől kiváltható:(

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Reszketés a holdfényben gazdakörből kivehetsz egyet.

Swartsch, vihence, DTM11 és 3 más kedveli ezt.
  5. DTM11

DTM11 Utánpótlás-írogató

Köszönöm:inlove:

-BombadilToma- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.