Visszajelzés Igéző korallzátony - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Mi ez a delfin és tápja? Ennyire le vagyok maradva.
    Event elkezdve magok a földben, egyenlőre a felröpivel is meg vagyok elégedve.
    Sok sikert mindenkinek,

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

242 gyönggyel kezdtem;) Tárolók és xxl fák voltak kezdésnek!

meszimarsi, Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  3. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

144 gyöngy kezdésnek :) A fák adták a legjobban...
    Most kaptak egy kis turbót, de felszaporítás után ki lesznek vágva :( pedig nagyon szeretem a fákat

meszimarsi, Gio, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  4. SSJ2Vegeta1

SSJ2Vegeta1 Utánpótlás-írogató

Miért jó az, hogy ami még nincs kiváltva állat, növény, fa, azt a piacon nem lehet megvenni... így már az elején ennyi volt az event, rengeteg banán kéne még ezekhez... ezért maradtam le az előző bahás eventről is, köszi.

5. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

ha megvehetnéd a piacon, akkor minek váltanád ki AB-ért?

6. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Addig a piacon sem tudja megvenni, amig AB-ért nem váltotta ki az elérhetőségét.

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Gondolom az előző event tanulságait hasznosítottad azóta.
    Dolgozol a további szobrok kiváltásán.
    Már kevesebb szobor hiányzik ugye nálad, mint azelőtt?

Mindannyian így tettük, fokozatosan fejlesztettük a szigetünket.

A játékban ez a szabály, hogy amíg nem elérhető egy-egy növény, állat vagy fa, akkor a piaci megvásárlás sem működik.

Ebben az eventben is van lehetőség a kiváltás hiánya miatt a feladat teljesítését megoldani értékes fizető eszközzel.

Találhatsz utalást itt a csevegőben erre vonatkozóan.

8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Már vártam ezt a reakciót. :(

Sokszor szó volt erről, hiszen mostanában kaptunk pár baha eventet. Nézz ide! >>KATT<<

Aki régóta játszik, a baháját - remélhetőleg - ugyanúgy gondozza, mint a farmját.
    Nem is lenne jó, ha egy-egy eventben nem lépnénk túl a papagáj-vanília-ananász kombón és társain.

Ha már behozzák az új növényeket, fákat, állatokat, akkor adjanak hozzá feladatot is, hogy legyen ezeknek is célja.

Számtalan gazda ír ide, aki fiatal farmmal játszik. Olvasható sokszor, hogy mennyi mindent megtesznek azért, hogy a bahájukat megerősítsék az ilyen eventekhez. Kaptak sok tanácsot, kaptak BTP-t érő segítségeket. Beszámoltak az elért eredményeikről. Lehet tanulni tőlük.

Akinek nem az a célja a bahán, hogy haladjon a szintekkel és ezáltal arany banánokat szerezzen, hanem a játék egyéb szórakoztató részére koncentrál, az lelje örömét abban a tevékenységben.
    De aki eventezni szeretne, az készítse fel rá a gazdaságát. Nem csak a farmos területeket, hanem a bahát is.
    Nem a játék készítői a hibásak azért, mert olyan eventeket készítenek, amiben a régi játékosok is találnak kihívást.

9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kék csillag sikeresen
    tovább tenyésztve,"5" óra múlva aratok 3 teljes földet!:)
    220 db gyöngyöm van jelenleg!

Még jó, hogy itt csak egy e.növény van...:music:
    Polipot megszerzem, cserenapkor meg majd jól elcserélem ha bekerül a cserélhető dolgok közé!;)
    A felhő és a rávalók tetszenek nagyon szépek lettek!:inlove:
    Sok sikert kívánok mindenkinek!

10. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

"Imádom" a farmpengős ládát, mert következetesen 1 db-ot ad.

ildiko44, meszimarsi, zsofioo75 és 15 más kedveli ezt.
  11. SSJ2Vegeta1

SSJ2Vegeta1 Utánpótlás-írogató

Az odáig oké, hogy haladtam a dolgok kiváltásában, de mivel megvan kötve, hogy pl előbb ki kell váltani ezt-azt, és csak utána jöhet az, amire szükség lenne, így még nehezebb haladni. Ott van az is, hogy ahhoz, hogy esélyed legyen egy eventen, kellenek a plusz területek is, na ezekhez is kellett némi banán, hiába megyek rá az eventeken, hogy inkább banánt szedjem be, ha választani kell, pl hokinál, hiába húzom a szigetet (149), még mindig rengeteg idő lesz, mire ezek is meglesznek, a tenyésztésről ne is beszéljünk.

Persze, majd fizetek esetleg igazi pénzt, hogy kiváltsam az eventen a feladatot, az már rég nem szórakozás, számomra legalábbis, ahogy az sem, hogy lassan ott tartunk, hogy havi arató munkások kellenek az eventekhez, mert akinek olyan munkája van, az nem tud a gép előtt ücsörögni és x óránként aratni kézzel.
    Sokan jönnek azzal is, hogy mi olyan nehéz abban, hogy két event fut.
    Kíváncsi lennék, hogy ezek kézzel aratnak 6 területen 1x1-es mezőket, vagy géppel?

Szerintem egy eventnek arról kéne szólnia inkább, hogy lényegében bárki részt vehet benne, ezért szeretem az event növényeket, az alap dolgoknak meg több gazdaköri feladat kéne értelmes nyereménnyel, bár azokat se egyszerű teljesíteni, mert a sima farmot tekintve, kb pár óra, legjobb esetben is max 1 napig van szünet, akkor meg arra mész rá, hogy aratáskor felreppenő jöjjön.
    Előző eventet sikerült 2 területtel megcsinálnom, így a harmadikon tudtam mással foglalkozni, de ez se sűrűn jöhet létre, legalábbis akinek nincs már annyi cucca, hogy aratáskor +10 (csak mondtam egy számot) termést arat.

Na mindegy, az elejét kiváltom, a többivel meg így jártam, többieknek jó eventezést.

(Azt még azért hozzáteszem, oké, szabály, csak nem értem miért nem lehet piacon vásárolni ezekből, legalább ennyi segítség lenne, amúgy is ilyenkor mindennek egekben az ára, szóval hosszútávon nyilván nem oda járna az ember, vagyis rámenne a mielőbbi szinthúzásra, szóval de, lenne értelme kiváltani AB-ért.)

ZitaGAZDA03 és meszimarsi kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Természetesen géppel. De ez független az eventektől. Ez egy farmos játék, a növények termesztése része ennek. A szabályok és lehetőségek azt eredményezik, hogy 1x1-en tehetek szert a legnagyobb haszonra. Viszont több mint 1000 db földet akár csak naponta egyszer végigkattolni, az nem játék, hanem robot. Ezért használok gépet. Még ha mindenhol állatotok is vannak kint, meg 2x2-es kütyük, akkor is rengeteg már a 8 terület. Évekig játszottam munkások nélkül; csak eventekkor használtam kuponokat, egyébként vagy állatoztam, vagy komfortoztam. Ez szükségszerűen kompromisszumokkal járt. A farmos időm nagy részét ez a kattolás tette ki. Amióta vannak munkásaim, sokkal minőségibb a farmon töltött időm. Bár annak is volt izgalma, hogy az eventek tervezésekor a kuponokkal is számolom kellett...

Swordfish, ildiko44, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  13. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok, szia !!! Nem kell pénz !!! Én is voltam 149 és kivártam/átdolgoztam azt a "rengeteg" időt pénz költése nélkül :) Ahogy jöttek a kiváltani valók osztottam-szoroztam, a legjobbat, a legjobb Tp-t adót (pl.sárgadinnye) kiváltottam, igyekeztem és nem panaszkodtam a topikban, hogy miért nem rögtön 300-as szinten indulhatok ellátva minden földi jóval :) Most a 368-as szinten vagyok, pedig én csak tanuló lehetek a megszerzett tudásommal a többi gazda mellett...de örülök, mert ez az én munkám eredménye !!! A társaid a munkában, a Modik....rengeteg jó tanácsot adtak már az előző bahás megmérettetésnél is...talán meg kellett volna fogadni 1-2-t belőlük ;) Kívánom, hogy találd meg a neked való célokat és lelj benne örömöt...másképp nem megy ;) Most ábrándozva nézem a buborékokat, amik felszállnak a kagylóból....várom, hogy beérjenek a növénykéim:inlove: és néha átszaladok a farmra leselkedni, hiszen azt tartja a mondás, hogy gazda szeme hízlalja a termést...vagy valahogy így :p én mindenesetre nézegetem :D Szépen jöttek a gyöngyök, talán ezzel nem lesz gond :music: Ja !!!! Az előbb elfelejtettem, hogy a Gköri terményes feladataiból bőőőőven lehet gépet kiszedni ...nekem már elfogyott :(

14. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Sok sikert kívánok azoknak akik mindkét eventett megcsinálják.
    Én inkább a 2 közül választottam ami jobban megéri. Ez pedig: Bevezetés a farmunkába lett :)
    Ezt nem is fogom inkább csinálni nem éri meg, túl sokat kér a semmiért röviden :)
    Max szép a felhősör nem tagadom és ennyi :)

Sok sikert mindenkinek :)

15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Szépen haladok ezzel a bahással, még 1,5 óra és 2 területet aratok 1x1-en, a harmadikon már reggelre...izé, hajnalra érik 1x1-en a gaz. Balról 6, jobbról 2 feladat kész. Ja és 30 pannival, 2 terület saguaro és 1 terület fa 460 körüli röpit dobott. Most 562 van, plusz 1 malomterméket már beadtam, szóval a fele összejött. Hajrá, megyek mókust ébreszteni.

16. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!
    Én is megérkeztem :) de majdnem lemaradtam az eheti eventekről,ugyanis be kellett volna feküdni a kórházba,infúziós kúrára, de kiderült hogy 1 hónappal elirták a dátumot,igy itt vagyok,.. egyértelmű hogy csinálom fullra :p mindkettőt! Hála Bahán az utolsó kamrán kivül minden kiváltva,pajtában minden van ami beadandó,még pluszban piacra is viszek :p

Jó játékot és sok sikert kivánok mindenkinek!

17. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Hogy én mennyire nem szerettek túlórázni >:(
    Reggel megint álmos leszek >:(

Swordfish, kutyaszálló, Domos52 és 17 más kedveli ezt.
  18. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Ne búsulj, legalább rengeteg növényed lesz. Megéri éjszakázni.xD A túlórát nem fizeti a Bp, arra számíts:

19. -greycat-

-greycat- Aktív író

A növény nem 6 órás. Vízzel és nyűglődéssel 5 óra alatt van. Ez napi 4 aratás, alvással. Most 9 órától nézve napi néggyel az húsz, kedden még kettő, az 22. Teljesen csupasz területen valaki szerint 17 aratás kell. Nekem kb. kettő és fél terület van, most megnézem a hozamot és majd osztok-szorzok...

Utoljára szerkesztett: 7.6.18
    ZitaGAZDA03 és genka53 kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Nagyon szeretem ezt a típusú eventet. 12/16 feladat készen is van, a következő aratás előtt pörgetek párat és átveszem Rackótól a +1 termés ajit. Röpim, mint a tenger, mindjárt aratok és csak jött egy +1 bónusz:D, így most 1 körben 6-ot, a következőben 5-öt aratok 1x1-en:p:music::inlove:Legalább ezzel hasítok, de tudom, hogy a farmos eventet is megoldom!;)

Maszatka47, ildiko44, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.