Visszajelzés Iglurama - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Dec 10, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem tudom. Már kész. Jöhet a piacozás.

2. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Azt hittem, nem lesz elég állatkám, de tegnap óccsón vettem ólakat, felturbóztam egy 132-es ló és disznó tenyésztéssel, annyi időbe telt az event, amíg beadogattam és már kész is vagyok! :D
    Szupi!

Ági, jobban jársz, ha veszel ólakat, telerakod a területeket és hidd el, kijön az! :D

3. kert86

kert86 Fórum-zöldfülű

Halli mindenkinek

Szupitápot Farmaranyért csak a 20Db-osat lehet már venni csak?nincs ennek csomagja az utaláson kivül?

4. fiam62

fiam62 Fórum hercege

5. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

lehet farmpengőért is kapni a piros kosár alatt, a limitált és a különleges csoportban is.

lukimi likes this.
  6. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok!:)
    A felhő beüzemelve,megint láblógatás következik.;)
    Szép napot mindenkinek!

7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Felhő beüzemelve, nekem megérte,játszottam egy jó bedobálósat.Szép napot mindenkinek.

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Sikeres, szép napot kívánok Mindenkinek!:)
    Az Iglurama eventet sikeresen teljesítettem. A hozzávalókat a pajtából adtam be.
    A rövid boom-t most más állat tenyésztésére használom.;)
    Sok szerencsét, nagy ugrásokat, és egy-egy aranyos állatkák kívánok mindenkinek.
    https://kepkuldes.com/image/UXoNY

9. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Event kesz :p
    Roppant modon szeretem az ilyen gyorsan elvegezheto eventeket, igy marad ido a karacsonyra keszulodni ;) Gyartom a mezeseket ;)
    A felhon logatom a labamat :inlove:
    Sok sikert kivanok mindenkinek ;)

10. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Szia Magdi06! Érdekelne amikor a "Csodák ládáját" kicsomagoltad akkor is örültél? Én szavakat nem találta, hogy azok az őskövület titok ólak és kiszáradt fa mitől csoda.? Megfogadtam nem írok a Fórumba mert teljesen felesleges, be is tartom mert leszoktam róla de itt elszakadt a cérna. A nagy semmit szépen becsomagolták és kecsegtető nevet adtak neki.

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szia.Még nem csomagoltam ki a ládákat Este szoktam mindet kibontani.Nekem ajándék minden amit kapok.Pajtából adtam be a tenyészállatokat,kipótolva pár darab alap állattal, hogy ne adjak be még véletlenül sem többet,mint amennyit kér.Viszont gyümölcs piacozni nem fogok.Nekem az tényleg nem éri meg, de mindenkinek más más a véleménye róla is, de ez így van rendjén.

12. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

azért nagyon durva, hogy a babyboom max a következőt adja, semmi nagyobb értékű állat... gondolom szándékosan van ez így beállítva :( nem először...

magdi06 and Varázslat6869 like this.
  13. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

A gyümölcspiac más kategória abban én csak a kapott "gyümölcsöket" teszem be saját termelésűt egy darabot sem. Ha még nem bontottad ki a "csodákat" akkor nem fedem fel a valóságot. Én a lakásban öröm táncot jártam körbe keringőztem szobáról szobára a mivel ekkora "csodát" még nem láttam.

Fuhur, magdi06 and Leho69 like this.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Biztos van aki most ébredt, és a piacról szerzi be az állatokat. Látva a piacomat, szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy sokszor érdemesebb a tenyészállatokat vásárolni, mint az alapokat.
    A disznót nem győzöm kipakolni 100-as tételekben 30 ezer fölötti árakon, és már viszik is :wuerg:
    A szalontai sertést meg legmagasabb áron is csak 60 ezer alatt lehet kirakni, de vannak még most is 50 ezer alatti tételek.
    Most komolyan inkább vásárol valaki 8 disznót ~240.000 CSP-ért (aminek a PÉ-ke 1.272 ) mint ~50.000-ért 1 db szalontai sertést (aminek a PÉ-ke 1.300)?
    Ennél már csak az a rosszabb, ha vásárol 4 disznót és tenyészt belőle 1 db szalontai sertést (bukott rajta 70e CSP-t és 2 db szupertápot)

Figyeljetek egy kicsit, hogy mit és mennyiért vásároltok!8)

Aki még csak néhány szentélyt fedezett fel a bahán, ne felejtse el, hogy egy kevéske aranybanánért 666 db pandát tud szerezni ;)

15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

Röpke egy órás késéssel futottam be a tervezett 3 órához képest...xD Event kész, kicsit tenyésztettem lepkét meg hódot, egész jól ment;)

Imi*, genka53, Gio and 1 other person like this.
  16. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Nem tudom használni a luxus bájitalt. Nem jelenik meg , csak az alap lila.Már múltkor sem tudtam. Lehet az is szabályozva van, hogy mikor lehet használni ?

17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) már meg is válaszoltad a kérdésed ;)

genka53 likes this.
  18. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm a választ

Rékuci1111 likes this.
  19. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Még nem döntöttem el,hogy megcsinálom-e. Pár perc alatt össze tudnám dobni,de ez a felhő is egy vicc. Ha netán ráveszem magam,az a kis házikók miatt lesz,azok aranyosak. Mindegy,addig horgolok egy unikornist,hátha közben megjön az isteni sugallat.. :music:

20. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Lesz most luxus bájital?

Thread Status:
Not open for further replies.