Visszajelzés Iglurama - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.12.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Gio és timi-1980 kedveli ezt.
  2. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

3. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Event letudva :) Szeretem az ilyen gyorsaságú eventeket :) Mehet tovább a pajtatöltögetés :)

R.Daneel, melcsi7112, bendi1121 és 6 más kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

fontos hogy a leadáskór a rendszer mindent elfogad azaz jól számoljátok ki mert simán túl lehet fizetni...Egyébként event letudva disznóknál egyértelmü volt a báznai a többinél kérdés hogy mi éri meg....Azért tenyészgetek bár a másik eventet is befejeztem már tegnap egyenlöre jelentösebb ugrás nélkül...

R.Daneel, Sali~*.* és Gio kedveli ezt.
  5. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó kis event volt volt, ilyen gyorsan még sosem lettem kész! Igaz pár millám bánta, de ami biztos az biztos, lehet nem érek rá a napokban! Azért tenyésztgetek és majd árulok, ha úgy alakul.

R.Daneel, gabianyus és Gio kedveli ezt.
  6. evakarma

evakarma Fórumszaki

Végül összedobtam gyorsan. Semmit nem kellett ráköltenem,az állatok megvoltak. Az ajándékok miatt mindenképp megérte.

7. kelleri

kelleri Fórummogul

Sziasztok szerintem ilyen hamar ritkán végzünk :)

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Látom Rékuci bevállalta a lehetetlent, és vonalzóval csap rá a kezekre, aki a pénzéért drága cuccokat akar venni.
    Jó modi lesz belőled. De akkor már nem írhatsz arról és azt, amit akarsz.

Szóval, a nép ki lett okosítva az elmúlt hónapokban. Annyit rágták a fülüket két elmélettel, hogy most aztán fene nagy bölcsesség van.
    Az egyik elmélet, hogy alapállattal teljesíteni az eventet. Ez is nyomon követhető a piacon az állatok vásárlásán, de inkább bummoznak a gazdák, szerintem.
    A másik elmélet, hogy magasabb szintű tenyészállattal olcsóbb az event. Mindhárom állatnál nyomon követhető, hogy a 3., és 4. szintű állatok 2-3-4szeres szorzóval kelnek el a z 1es szintűhöz képest.
    Pandánál, meg még egy furcsaság fennáll. Kiteszik a szusi pandát 4 milláért, és megveszik a táncos pandát 5 milla felett. Ez ugye abból ered, hogy a szusi már 300000 pajtaértékű, és az már túl sok beadni. Ebből is látszik, hogy ezek a megéri nem éri dolgok mértékegységek átváltásánál bonyolultabb feladat.
    Sokkal fontosabb, hogy még hány kell a teljesítéshez, és ha az már megvan, akkor lehet venni és beadni. Valahogy sietős mindenkinek, senki nem ér rá.
    A lényeg, hogy fogy minden a piacon, és csak a szentimentek dominálnak. Megéri, vagy nem éri, nagyon sok ilyen felhő lesz a farmokon. Belelendült a nép. Lesz itt tenyésztés és eventezés ezerrel,
    Az még érdekes, hogy ebből az új szupertáp csomagból még egyetlen szomszédom sem vásárolt.

R.Daneel, meszimarsi, DevilMókus és 12 más kedveli ezt.
  9. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Event kész,felhő aktív! Sok sikert kívánok mindenkinek! :D

10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Később értem haza, de már mindhárom eventezős farmomon kész a felhő, fel is lógattam a paszulyra :).
    Minden a pajtából ment, meg szorgosan rakosgatom ki a piacra is ;) :D.
    Gratulálok mindenkinek aki már végzett, és további sok sikert a játékhoz és sok szerencsét a tenyésztésekhez! :D:inlove::inlove:

Imi*, R.Daneel, meszimarsi és 15 más kedveli ezt.
  11. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    Az eventet természetesen megcsináltam még szupertáp sem kellett hozzá. Persze azért tenyésztgetek is, mert szeretek:) Nekem a nyeremények is megfeleltek. Mindig örülök a szupertápoknak, munkás kuponoknak és party pöriknek. A felhő meg egy a sok közül, de sok kicsi sokra megy. Elszórakozgattam egy kicsit a különböző igluk építgetésével:D, elvan a gyerek, ha játszikxD Közben piacozok, szaporodik a CSP készletem is, úgyhogy nekem bejött ez az event:D
    Mindenkinek nagy ugrásokat és jó szórakozást kívánok!

Imi*, SzilvaG, R.Daneel és 18 más kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) én nem fogok vissza senkit a vásárlásban :D csupán jeleztem, hogy nem árt körbenézni a piacon, és mérlegelni, hogy mi éri meg jobban ;) de azzal egyetértek, hogy ez egy lehetetlen küldetés xD

Szerintem nem lehet leegyszerűsíteni (főleg ennél az eventnél), hogy alapállat vagy tenyészállat a jobb, vagy olcsóbb megoldás. Esetleg azoknál, akik a piacról vásárolják be az összes beadandót (és nem is tenyésztenek a beadáshoz). Ők megnézhetik, hogy milyen mutatószámai vannak az alap-, és az egyes tenyészállatoknak. Ilyen mutató lehet például a piaci ár / pajtaérték. Azt érdemes venni, amelyiknél a legkisebb ez a mutatószám (persze azt is figyelembe véve, hogy pontosan milyen pajtaértéket kell összehozni a beadáshoz).

Szerintem jó, hogy minden farmon, minden piacon, minden gazdánál más és más a helyzet, ezáltal számtalan variáció van, és mindenki egy kicsit másként játszik:) Mindezek ellenére, azért biztos van néhány általános igazság (és nem csak odaát) 8)

Fuhur, R.Daneel, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    meglepődve tapasztaltam,hogy tudtam volna alapállattal is teljesíteni,de pár tenyésztéssel olcsóbb volt:p
    megyek piacozni,hátha sikerül egy kis anyagi javat begyűjtenem8):D
    aki kész annak gratula, aki még tenyésztget annak sok sikert:inlove::inlove::inlove:

Imi*, R.Daneel, fiam62 és 9 más kedveli ezt.
  14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Én is kész vagyok az eventel, a pajtából sikerült beadogatni, de azért tenyésztettem is :);).
    Volt hogy sima disznóból kaptam vaddisznót, vagy alap lóból lett lipicai lovag :).
    Sikeres tenyésztéseket Mindenkinek! :)

Imi*, R.Daneel, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  15. feri465

feri465 Törekvő

Sziasztok szép estét mindenkinek,Event letudva felhő aktiválva.

Fuhur, Imi*, R.Daneel és 4 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ezek a francos pandák kifognak rajtam. :) Így hát kiültem a piacra, el is adok veszek is.. most várok éppen egy táncos lábú pandára.Hátha eltáncol hozzám. :D Még ő kell, s kész vagyok én is.
    Ez a mostani boom nem igazán ugrál, szinte semmit.. Végképp semmit! :(
    Így nem pazarlom a szupitápomat... :)

Utoljára szerkesztett: 11.12.18
    kovacstne, R.Daneel, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ezt alá tudom támasztani én is. Egy kört tenyésztettem, nem pont az event végett, mert azt tudtam taljesíteni. Nálam sem ugrott semmit. Mondjuk békát nem tenyésztettem, az lehet ugrált volna.. :D ;)

Fuhur, Gio, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. jutka65

jutka65 Fórumprofi

sziasztok! helyzetjelentés Leho után szabadon: kanna az van (dögivel) - magasabb szintű tenyészállat az nincs - könnyű bedobálós event az van (karácsonyra készülő háziasszony kímélő) - tenyésztő élmény az nincs -felhőcske az van - event kész - köszönjük emese- másról nem szólt e mese:)

ursa11, Gio, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

A jutalmak nem eget verőek, de nem is lehet nagyon leírni őket. Viszont a felhő az egy rafinált dolog. Első ránézésre sajt. Nagyon sajt.
    Csakhogy ez a felhőcske 1 év alatt, 330 nappal számolva, 1650 tápot ad. Ha átlag öt perccel számolunk egy táp keverési időt, akkor az már 8250 perc, ami 5,73 malom nap. És ezt úgy számoljuk, hogy egy sztápot se kapunk, ami nem igaz, mert biztosan jön ennyiből 60-80 sztáp egy év alatt. És, ha még hozzávesszük, hogy átlag 5 növény vagy gyümölcs kell a tápba, akkor az már 41250 termést is jelent, ami nem fog kikerülni a pajtából. Rafinált ez a felhőcske, bárki bármit mond.

20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Ez nagyon jó meglátás.. De azért vagyunk mi bölcsek hogy eladjuk a táncost és megvegyük a szusit:music:;). egyébként én kaptam ajándék partyt és sztápot azaz nálam vásároltak..Gondolom nem az event miatt mert 200 feleti szomszéd...:wuerg:apropó nálam se nagyon ugrál.. ezek a bonust adó baby -boomok állatkimélönek jók de aranyállat az nem egyszerű velük...

Utoljára szerkesztett: 11.12.18
    kutyaszálló és ursa11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.