Visszajelzés Inutep átka 2. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 9.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 18.10.24.
  1. 1

70 szavazat
    33.7%
  2. 2

7 szavazat
    3.4%
  3. 3

3 szavazat
    1.4%
  4. 4

5 szavazat
    2.4%
  5. 5

10 szavazat
    4.8%
  6. 6

6 szavazat
    2.9%
  7. 7

4 szavazat
    1.9%
  8. 8

10 szavazat
    4.8%
  9. 9

12 szavazat
    5.8%
  10. 10

81 szavazat
    38.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Köszönöm a pontos eredményeket. Falhoz vágtam az összes bizonyítványom. :D

DevilMókus, genka53, Swartsch és 8 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Igazad van ebek harmincadjára jutott :D

Swartsch, kigyo51, böbe764 és 5 más kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Olyan jól megy a piac,hogy elfelejtettem jelentkezni:D
    Nem volt kedvem termelgetni,ezért az elején megvettem a növényeket a jobb oldal így hamar kész lett, azután rájöttem
    a baloldalon van a felhőxD
    Benyomtam egy-két bónuszt,így meg lett hamar a baloldal is, most meg a piac miatt letermelem a farmon a növényeket is:p
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

DevilMókus, maszilva, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórumgróf

Sziasztok! :)

Bármennyire is hadakoztam ellene, csak megcsináltam. Két fontos tényezőm volt, 1; ha sikerül a jobb oldalt csp-ből teljesíteni nem horror áron akkor nekilátok, ez vasárnap reggelre össze is jött. 2; ha a bónusz lládákból sikerül egy 200% bónuszt nyitni nekivágok a teliholdason a letermelésnek.
    Mivel vasárnapra sikerült megvennem mindent a piacról bőven 10.000 csp / db ár alatt az pipa lett. Bónusz ládák kidobtak 2db 200% pedig csak sima bónuszt nyitottam, így nem volt mese, neki kellett látni. 900 szupertrágya ment bele a kriptába plusz egy 200% bónusz pinkizve, meg eltoltam 99 sima pörit. Szándékosan nem használva a PP-t. Eredmény a 1,5 nap alatt csontra kész minden és amit kaptam erszényeket visszatermelem a piacra, így igazából bő 1,5 nap alatt letudtam. Hozzátenném felreppenőm már tegnapra annyi lett, hogy 2x is tudtam volna hozni a mennyiséget, mind állatok és fák segítségével csak a gombán, mert a sima holdason csak növényt termelek, hisz van hiány bőven a pajtában.
    Igazából egy valami mozgatott meg...mivel 1db virágfestésem sincs és célom elérni a nullázást így az 5db piccolót nem hagyhattam bent ebben az eventben. Nem másodlagos, hogy bízom benne a dekorok duplázása által, talán jó csere alap lehet azoknak akik nem tudják beszerezni a felhőre valót.
    Piacra termelhettem volna 2x ennyi növényt, de nincs kedvem vele foglalkozni így csak 0-ra hozom ki vagy egy kis plusszal, de a lényeg, hogy amennyire bonyolultnak gondoltam, ez annyira "snassz" lett.
    Jelenleg 25 piccoló pihen a pajtában, mennyi fér ki a kerge kertbe egyszerre maximum? :D :D
    Hajrá mindenkinek!

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    teszten munkásokkal 33 db "Piccolo" titokzatos ládát tudtam kirakni. Sok sikert a majdani bontogatáshoz.

maszilva, vihence, feki13 és 4 más kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórumgróf

Szia,

oh, köszi az infót! :) A 33 egy hihetetlen szám az életünkben, meg is van a cél mennyit kell egyben nyitnom! :D

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ne feledjétek, hogy az Inutep átka 2. event ma este 22:00 órakor véget ér. Még 5 óra van vissza a zárásig, van idő még egy-két aratásra, vagy a piacon vásárolni beszállítandó különleges növényt.
    Sok sikert mindenkinek, aki még az utolsó órákban hajrázik!

a Farmerama csapata

Dolphin, -ágianyu33-, Puli-tanya és 3 más kedveli ezt.
  8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az Inutep átka 2. event véget ért, a csevegő is bezárta kapuit.

Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeket, reméljük mindenki sikeresen teljesítette
    a maga elé kitűzött célt!

Találkozunk a következő event csevegőjében!

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

Luminary, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.