Visszajelzés Inutep átka - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 4.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Event letudva
    ...jobb oldal is meglett, hála a piacnak...drága volt a vásárlás, de azért piacozok, hogy most tudjak vásárolni;)
    Piccolok pöttyös, pockos, varázsfa, pogó show, levéltánc, gyepek ura...viszlát a következő eventen xD

vihence, aida2330, kr.lola és 5 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Parancsolj. #7
    Az eventcsevegők első oldalán az Eventekhez segédlet >> ITT << található. minden szükséges információ megtalálható.
    Sok sikert kívánok!

vihence, gyongyvirag5, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  3. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Átok, hatott - nem lett meg a felhő kitevő!!!

4. tompaker

tompaker Törekvő

Sziasztok!
    Olvasgatom a kommenteket,hát elég negatív.Had legyek én a kivétel. Nagyon örültem ennek az eventnek. A felröppenők a második napon megvoltak 0 percezéssel. Csak növényt kellet termelni, vasárnap az is meg volt. Utána csak a piacra termeltem, ami valljuk be igen csak pörgött most. A nyeremények jók voltak. Játék készítőinek csak gratulálni tudok. Úgy, hogy nekem tetszett. De tiszteletben tartom a mások véleményét is.

kr.lola, Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. laciku02

laciku02 Járnitanuló

Nem lett meg a felhő kitevő. Besorolhatták volna a NEHÉZ eventhez.0 percezéssel nem mindenki krendelkezik. Igy elmegy a kedvem.

miklos4949 kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A piacon esetleg szétnéztél?
    Nálam a piacon elég jó áron sok növény van kinn. Ha nem sok hiányzik próbáld megvenni a hiányzókat a piacon.

babar.bandesz, Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! a 0 percez
    Szia Kedves szomszéd!
    Így igaz ahogy írod...és már milyen jó áron lehet vásárolni...lehet, hogy én is várhattam volna még 1 kicsit :)

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az Inutep átka event véget ért, a csevegő is bezárta kapuit.

Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeket, reméljük mindenki sikeresen teljesítette
    a maga elé kitűzött célt!

Találkozunk a következő event csevegőjében!

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és vihence kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.