Visszajelzés Inutep átka - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Swallow, Oct 4, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Event letudva
    ...jobb oldal is meglett, hála a piacnak...drága volt a vásárlás, de azért piacozok, hogy most tudjak vásárolni;)
    Piccolok pöttyös, pockos, varázsfa, pogó show, levéltánc, gyepek ura...viszlát a következő eventen xD

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Parancsolj. #7
    Az eventcsevegők első oldalán az Eventekhez segédlet >> ITT << található. minden szükséges információ megtalálható.
    Sok sikert kívánok!

3. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Átok, hatott - nem lett meg a felhő kitevő!!!

4. tompaker

tompaker Törekvő

Sziasztok!
    Olvasgatom a kommenteket,hát elég negatív.Had legyek én a kivétel. Nagyon örültem ennek az eventnek. A felröppenők a második napon megvoltak 0 percezéssel. Csak növényt kellet termelni, vasárnap az is meg volt. Utána csak a piacra termeltem, ami valljuk be igen csak pörgött most. A nyeremények jók voltak. Játék készítőinek csak gratulálni tudok. Úgy, hogy nekem tetszett. De tiszteletben tartom a mások véleményét is.

kr.lola, Kuzdern and Sali~*.* like this.
  5. laciku02

laciku02 Járnitanuló

Nem lett meg a felhő kitevő. Besorolhatták volna a NEHÉZ eventhez.0 percezéssel nem mindenki krendelkezik. Igy elmegy a kedvem.

miklos4949 likes this.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A piacon esetleg szétnéztél?
    Nálam a piacon elég jó áron sok növény van kinn. Ha nem sok hiányzik próbáld megvenni a hiányzókat a piacon.

babar.bandesz, Sali~*.* and Kuzdern like this.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! a 0 percez
    Szia Kedves szomszéd!
    Így igaz ahogy írod...és már milyen jó áron lehet vásárolni...lehet, hogy én is várhattam volna még 1 kicsit :)

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az Inutep átka event véget ért, a csevegő is bezárta kapuit.

Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeket, reméljük mindenki sikeresen teljesítette
    a maga elé kitűzött célt!

Találkozunk a következő event csevegőjében!

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

GA-BI-O-Farm, Kuzdern and vihence like this.
Thread Status:
Not open for further replies.