Visszajelzés Inutep átka - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 4.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Patrícia793

Patrícia793 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Van esély, hogy szupertrágyázás és nullapercezés nélkül be lehessen fejezni az eventet? Olvastam, hogy hogy érdemes, először megszerezni a felröppenőket stb. De nekem csak a málna van nemesítve, vízzel is +10óra az érési ideje. A trágya meg drága a piacon. Minden farmterület be van ültetve, a baha pedig szörnymenta majommaszkkal. Adják a felröpit, de eddig csak 10 játékra elegendő malomtermékem van. Ez nagyon messze van a 60-tól, és még az eventnövényeket is el kéne majd ültetni...

agi770 kedveli ezt.
  2. agi770

agi770 Törekvő

Szia! Én nem nullpercezek. Lassan, de haladok. A felhőig (40) szerintem biztos megleszek, nem feszülök meg az event miatt. Ami fölötte jön esetleg, arra bónuszként tekintek. Ne felejtsük el, hogy még csak alig egy napja tart az event.Ne add fel!;)

3. Patrícia793

Patrícia793 Utánpótlás-írogató

És megkérdezhetem, miket ültetsz és hogy?

4. agi770

agi770 Törekvő

Érésgyorsítókkal bahán sisakbab van most, a farmon meg szintén érésgyorsítókkal éppen narancssárga dália van kinnt. Ez reggelre érik be. Nekem csak annyi a taktika benne, hogy megnézem a gyorsítókkal a rekeszben és csak vízzel megöntözve éppen melyik növény fér bele, hogy arathassam normál időben reggel és utána meg este.

tyutyika2005 és Patrícia793 kedveli ezt.
  5. similevi

similevi Fórum-zöldfülű

Hiába játszom le a minijátékot még egy db magot nem kaptam.

máriamargit kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Arra figyelj, hogy a felhőre való dekorokért a jobb oldalt is meg kell csinálni az 50. szintig.
    Szia!
    A lejátszott játékokért Ősi magerszényeket kapsz. Ezek úgy működnek, mint a ládák: ki kell bontani. Ezt legegyszerűbben az eventablak Lássuk gombjával teheted meg. Ekkor kerülnek a magok a vetőtábládra.

-kaktuszable-, maszilva, vihence és 5 más kedveli ezt.
  7. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

Sziasztok igen csak megköszönném ha Valaki adna tippen a felrőpíkhez nagyon kevés próbálkoztam lennel és árvácskával de 25db jött gyékény esetleg ?máriamargit 242szint

szöszi50 és ho-hoboy kedveli ezt.
  8. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

szia katics rá a lássuk gombra és az erszények adják a magot máriamargit

9. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

hozzám is nagyon kevés gyűrű jön:sleepy:

szöszi50 kedveli ezt.
  10. tyutyika2005

tyutyika2005 Utánpótlás-írogató

Nagyon remélem, hogy egyik kicsi farmom sincs azon a piacon ahol Te vagy. Bár én nem vásárolok szinte soha max trágyát ha muszáj, de ez az event nem erről szól, hogy kihasználjunk másokat. Én mindig alapáron rakom ki a felesleget, hogy segítsek másoknak. Sajnálom, hogy nem mindenki látja meg a lehetőséget, hogy esetleg tegyen valami jót is. Nem elég a valós életben hajszolni a pénzt? Több 100 milla csp-ém van lehetne több is, ha kibontanám a ládákat de minek? Nem tudom mire költhetném hiszen minden ami kell megvan, vagy letermelem. Persze nem ezen a kisfarmon gondoltam, de itt sem szűkölködök annyira, hogy ne tudjak segíteni. Volt már ilyen event idáig mindig sikerült és felesleg is volt amit kitettem. Nekem más a taktikám mint a nagyoknak, mert beosztással élek. Először összeszedem a kellő felreppenő mennyiséget a hosszú érésű növényekkel addig megy a házimunka event utána gyorsítókkal egyben letermelem a szükséges mennyiséget. Ha esetleg valamiből több van kiteszem másoknak és ültetek tovább a hiányzó magokért. Az is igaz, hogy. nem végzek rövid idő alatt, de idő van bőven ha akarjuk sikerül. Nyilván van hátránya az én taktikámnak is hiszen némi zöld cseppet és egyebeket igényel viszont ezért gyűjtögetek minden alkalmat kihasználva, hogy időnként legyen miből habzsi-dőzsi. Ezért van mammutfám a kicsiken is amik új farmok nem volt már vonat ami hozza. Amikor olyan nyeremény van ami megéri akkor nem spórolok. Lehet , hogy így hajnalban kávé közben belém bújt a kisördög, vagy angyalka és talán néhányan elolvassák bár kicsit hosszú lett, de talán el gondolkoznak azon, hogy miért ne segítsünk másoknak, hiszen nem kerül semmibe, csak némi jószándék kell. Szép napot és további jó játékot kívánok.

-kaktuszable-, apumbiapa, Komta és 10 más kedveli ezt.
  11. karesz

karesz Fórumprofi

Utoljára szerkesztett: 7.10.23
    szöszi50 és vasaló57 kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Van, volt sok bónusza, lejátszott jó sok játékot, termelt egy csomó gazt, amihez nem kevés extra kellett.
    Nincs min csodálkozni, max lehet utána csinálni.
    Miután megcsináltam az eventet nem kevés gazt raktam ki én is a piacra.
    Aki a piacról akarja megcsinálni az eventet, fizesse meg az árát, szerintem ennyi.

13. karesz

karesz Fórumprofi

Hihetetlen, hogy ennyi bónusza volt. 100 ezrekről beszélek.

szöszi50 kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

Annyi bónusza van, amennyit tud szerezni, pörgetni, a pajtából felhasználni.
    Milyen 100 ezrekről?

-gyöngy-581, -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Jelen. Én lennék az. :D

Egyébként 330 ezer szúrós gomba jött össze.
    Kb. 5.000 party pörgetés eredménye... meg 10+ jack.

Nem vagyok robot! xD:D:D

zsu34a, PZoli64, kicsicica!!! és 23 más kedveli ezt.
  16. vasaló57

vasaló57 Járnitanuló

Már bocsánat,de szerintem nem kérdőjelezte meg,csak kíváncsi volt rá,hogy hogyan.
    Én is köszönöm,hogy válaszolt Wolf mert engem is érdekelt . Szép napot mindenkinek!

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok, nagyon impozáns számok amiket itt láttam. Tudom az ide írt eventes csevegőkből, hogy nagyon kevés az olyan event amihez kedved is van és nekiállva teljes erőbedobással csinálod is.
    Ez most ilyen lett. Csináld csak, ne törődj senkivel, élvezd a játékodat és annak gyümölcsét. Sok sikert a piachoz.

PZoli64, Sziszi1950, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  18. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Nem értem hogyan számolták ki a felröpiket. A bahásból sokkal több kell mint a farmosból, ráadásul aratáskor mindíg a farmosból ad többet ráadásul a varázsfa is azt adja. Jó lenne már átgondolni.

tyutyika2005, Anyaló, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  19. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Miért érdemes elolvasni az ismertető? Mert rutinos játékosként úgy gondoltam, hogy "ó, én ezt már láttam, tudom mi lesz", viszont nem vettem észre, hogy van felhő nyeremény :music::D Futok 0 percezni a hagymámmal, mert még csak 14-nél tartok jobb oldalon :D

-kaktuszable-, tyutyika2005 és vihence kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

Jó reggelt!
    Gratula, nem semmi amit összetoltál;)
    Min ahogyan Gyöngy is írta, tudom kevés az az event, amiért hajlandó vagy ennyi extrát áldozni.:)
    Akkor már azt is tudom a tárgykeresős és ez is a kedvenced.;):)
    Mondjuk direkte nem írtam le a farmos nevedet, Te dolgot kinek és mikor árulod el.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.