Visszajelzés Inutep átka - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 4.10.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

242-es szinten már tudsz 0-ázni a krókusszal(145 szint) és minden komfort talaj ad mind a két felröpiből egyet.

2. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Szia,a krókuszt persze nullázás előtt ki kell nemesíteni,azt se felejtsük el.

Bokalmgazda, tyutyika2005 és vihence kedveli ezt.
  3. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot mindenkinek!Egy,szónak is száz a vége,nagyon kevés felröpi jön,pedig én is maszkot használok,a piac meg olyan amilyen nem írom le a véleményem,de itt is olyan mint a való életben.Szegény,és gazdag,réteg,nálam is olyan árak vannak,hogy az ihajj,volt szerencsém bele futni olyan árusba aki azt várja,hogy valaki kirakja olcsobban,és Ő megveszi,és eladja drágábban,nem akarok vádalmazni sem vítázni sem, de már nem az a kis arnyos,és kedves játék ami régebben volt!Mindenkitől elnézést kérek,de már nagyon ki akartam magamból irni!További szép,és szerencsés játékot kívánok!

4. zene53

zene53 Junior szaki

már megint nem lehet belépni? sehol nem jelzik!

5. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Kész a felhőig, piccolók kint! :inlove::music: Most már csak ültetgetek a kitehetőkért.

Utoljára szerkesztett: 7.10.23
    -kaktuszable- és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Családi_farmom

Családi_farmom Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szerintetek kicsi, vagy nagy földterületre érdemes vetni az eventnövényeket ha nincs semmi extrám?

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Néhány percig tartott csupán.
    Ismét van játék.
    Reméljük, ez így is marad!
    Azért nem jelzik sehol, mert a moderátor sem rendelkezik hivatalos információval.

Hibajelzésre pedig nem az eventcsevegő a megfelelő hely, hanem valamelyik Segítségkérő topik a Fórum főoldalána közepe táján.
    Pl. ez:
    Minden egyéb kérdés ide

tyutyika2005, vihence, Feca29 és 2 más kedveli ezt.
  8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Reggel még be tudtam lépni, most beléptem de nem megy tovább, áll miután learattam a felhőket.
    Hihetetlen bosszantó ha event van :(
    Olyan csúnyát mondtam magamban, hogy örökre kitiltottak volna innen.
    Most akkor hagyjak abba mindent, mert nincs időm itt tekeregni órákig?

9. zene53

zene53 Junior szaki

köszönöm a választ.

10. Othep

Szia.

Ha vízen és trágyán kívül semmi extrád, akkor mindegy.
    Bármely földön ugyanakkora a hozam.
    Csatnival érdemesebb az 1x1-es földeket használni, hiszen azzal +2 a hozam földenként.

Ezt a taktikai leírást olvasd el Bombadil Tomától, mielőtt növényezni kezdesz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/inutep-átka-eventcsevegő.24062/#post-1347719

11. fibota

fibota Junior szaki

Most is nehézkes, írtam a hibákba de ott nem válaszolt senki. Tényleg most érdemes még tovább játszani vagy megint jön a támadás?

12. Othep

Szia itt is.

Egyedül vagyok az egész fórumon, nem tudok 5 percen belül válaszolni Mindenkinek.
    Nem tudom, hogy jön-e még támadás.

Jelenleg jól működik a játék, Chrome-ban játszom.

Válts esetleg böngészőt, vagy kliensre, hátha gyorsabb lesz Nálad is.

13. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én kliensben játszom, az is lassú volt már tegnap is, de működik egyenlőre.

ho-hoboy kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Köszönöm, hogy megosztod velünk. :)
    Akkor játszunk tovább. :)
    (Nem hivatalosan) a német fórumön is írták, hogy megy a játék.

15. Családi_farmom

Családi_farmom Fórum-zöldfülű

Köszi! A csatnit elfelejtettem, akkor kicsibe szórom, és eszem egyet :D

tyutyika2005 és Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Nagyon szívesen. :)

Még egy dolog eszembe jutott.
    Azoknak, akik szezonoznak, és még nem használták fel, ez a bónusz is hasznos lehet... upload_2023-10-7_14-19-46.png

(A jobb oldalit én biztos felhasználom. ;) )

tyutyika2005, vihence, ildiko44 és 6 más kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Normál esetben igazad lenne a hozamokkal. Csakhogy akkor a 2x2 1 magból csinál 5 növényt, a helyére tett 4 db 1x1 pedig 4 magból 8-at. A hozam mindkét esetben 4. Csakhog most nem ezt kell nézni. Az számít, hogy az 1 magból minél több növény legyen. Emiatt a 2x2 3 növénnyel többet ad, mint az 1x1. Hátránya viszont, hogy kevesebb fér ki belőle, azaz tovább tart ugyanannyi magból a termelés - ami a bónuszok hatóideje miatt nem mindegy.
    A +1 típusú bónuszok (csatni, Jack, ...) minden földön ugyanannyit érnek ezúttal, mert 1 magra adnak +1, +2, ... növényt. A százalékos bónuszok nagyobb földön viszont több plusz növényt adnak.

maszilva, -kaktuszable-, aida2330 és 11 más kedveli ezt.
  18. Othep

Szia Toma.

Köszönöm a kiigazítást. :)

19. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Én is befejeztem az eventet és bevettem a piacot. Őszintén szólva jól jött, hogy megint meglódult a piac... :music: Lehet, hogy ültethettem volna még, de a CSP jobban jött és végülis mindent megszereztem, amit szerettem volna.

ildiko44, lovardatanya és cirmi54 kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma amikor aratni kellett volna, elérhetetlen volt a játék. Most jutott időm az aratásra, annyi pecsétgyűrű sem jött, hogy 1 keverést tudjak indítani. Pedig fákkal van tele a farm. Na mindegy.. nem kell ezt már erőltetni.
    Ez Inutep átka?xDxD

-kaktuszable-, kovacstne, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.