Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Jó lenne szétszedni a Gazdaköri küldetéseket??? Vagy nem értek hozzá, vagy nem megoldható. A Bahamás küldetés csak a Bahamás oldalon lehetne elérni. A teliholdas területen a teliholdast, az alapfarmon azokat az állatokat, növényeket stb pedig maradna a helyén. Nem kellene azt a sok befejezetlent végiggörgetni.
    A legfontosabb feladat pedig biztonságossá tenni a játékot. Ez így nem jó, hogy állandóan ki-be kell lépkedni, már. napja, de azért rakják fel az eventeket, amit lehetetlen rendesen időre csinálni.

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A Gazdaköri küldetéseknél lehet kategóriát választani, tudtad?
    Az írótollas pergamenes kép mellett nyilacskával lehet legördíteni....
    upload_2018-8-4_11-28-35.png

-ágianyu33- és parrahviki12 kedveli ezt.
  3. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm a választ és az élet bölcsességet. Biztos igaz. Ezt a részt ismertem, valószínű nem voltam egész érthető.

4. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Az lenne a kérdés hogy a két malomban lehetne e szuper tápot keverni

parrahviki12 kedveli ezt.
  5. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Nagyon jók a Bölcs Tölgynél elérhető új fejlesztések.
    Praktikus a trágyadomb növelése is, de én ezt a rúnát tovább bőviteném. Van olyan event, ahol sok állatot teszek ki - végterméket adnak is rendesen :), de a piacon épp ezért dömping van belőle, 10 tételt lehet kitenni csak, miközben a farmon tovább emelkedik a domb.
    Pl: a mostani eventnél sem kell eget verő mennyiség belőle. A virágosom 5. szinten van, oda sem kell több trágya, és nem biztos sikerül mindig úgy ültetni növényt, hogy elfogyjon. Elég sokszor veszendőbe megy, a 700 elég gyorsan összegyűlik, "lapátolhatom úton-útfélen a semmire".

dalmata10 kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Két apró javaslatom lenne, ami a számomra kényelmesebbé tenné a farmos tevékenységeket:
    1. Örülnék, ha a trágya mennyisége nem csak a vetőgép, hanem az állatgondozó képén is látható lenne. Így a kiganézás előtt látom, van-e még hely trágyadombon. Most vagy eszembe jut, és akkor át kell néznem a vetőgéphez, vagy elfelejtem, és megy a trágya az éterbe.
    2. Jó lenne, ha a nemesítési fázis végével, amikor megjelenik az "új nemesítés" gomb, lenne egy olyan lehetőség is, hogy "új nemesítés ugyanazzal a növénnyel". Én addig nemesítek egy növényt, amíg meg nem kapom a vágyott bónuszokat (vagy el nem fogy a növény), így kényelmesebb lenne, ha nem kellene mindig kiguberálnom ugyanazt.

7. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok!
    Korábban már tettem erre javaslatot, hátha meghallgattatik: a gazdaköri feladatok ismertetőinek végén a táblázat alá, amiben a szintenkénti hozzávalók szerepelnek, szívesen vennék - remélem más is - egy összesített listát hogy miből mennyi kell.

8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nagyon jó lenne, ha a mini eventek üzenőfalon megjelenő hirdetésein rajta lenne, hogy meddig tart. A "Rövid ideig" semmitmondó. Toma szavával: guberálhatom, h. ténylegesen meddig él még. Ha nem is számlálót, de egy olyat, h. vége: "ma, 22:00-kor", vagy "ma /holnap/ bármikor 14:00-22:00-ig" számomra sokat segítene.
    Más:
    rendkívül jó lenne, ha
    - egyébként van hozzá munkásom
    - ha elfelejtettem
    akkor a kupoldában utólag is lehessen bájitalokat géppel hozzáadni a tenyésztéshez. Elszámoltam magam, még fél óra van az érésig, ráérnék aratni, de 132x 2 bájt kézzel rendkívül macerás kirakni ...
    Tegyen hozzá egyet, majd még egyet, amíg szeretném, vagy elfogy a lehetőség ill. a báj.
    Köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 15.8.18
    barackmoly kedveli ezt.
  9. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérésem : abban az esetben ha két event fut egyszerre és mind kettőhöz kell felröppenő, akkor mind kettőhöz lehessen küldeni naponta ajándékot.
    A lehetőséget előre is köszönöm.

beregitisza és -Ilona53- kedveli ezt.
  10. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, miért nem lehet a trópusi malomban is szupertápot keverni, amikor a bahán is használni kell és a rengeteg tenyésztéshez egy malomban nem lehet eleget keverni. Jó lenne, ha továbbítanátok hátha bejön és megengedik. köszi Jucus

lbs76 és parrahviki12 kedveli ezt.
  11. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A hozzászólásodat áthoztam, mert nem help a témája.

-Ilona53- és parrahviki12 kedveli ezt.
  12. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, nem tudom jó helyre írok-e, de olyan jó lenne, ha lenne megint akció, hogy a régi hiányos felhőket be tudjuk fejezni. Most a cserénél - de már az eddigieknél is - nem ajánlja fel senki, gondolom nekik sincs felesleg és a felhőn csücsülnek- ha van nekik. köszi Jucus

13. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Sziasztok! Jó lenne, ha a házi kedvenc futtató területre ki lehetne tenni a kirándulásos -mítikus-ufos kipörgetett dekorációs nyereményeket. Nagyon sok porosodik a pajtában és ott van hely. Hiába a sok nyeremény, ha semmi haszna nincs!

lbs76, dalmata10, nolina1965 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!

A kerek kereken levő cuccokat frissíteni kéne, mert igy egyhangú. pl lehetne rozsa ólak es rozsa terményesek
    koszi: Timi

beregitisza és -Ilona53- kedveli ezt.
  15. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Sziasztok!
    Jó lenne, ha a fáknál, állatoknál is megjelenne a piacon,vagy a raktárban, hogy 0 darabom van. Sokkal könnyebben megtudnám, hogy pl.az adott fám, vagy állatom nincs meg, vagy raktárban csücsül.

lbs76, dalmata10, nolina1965 és 3 más kedveli ezt.
  16. beregitisza

beregitisza Járnitanuló

Sziasztok!
    Már jeleztem régebben de semmi nem változott.
    A könnyezőpálma a leszedése előtt és után is ugyanolyan színű, semmi nem változik rajta. Ez nem lenne zavaró, de van amikor feleslegesen nyomok rá Kacsa Katát vagy Turbo trágyát.
    Nem nagy probléma de zavaró. Lehetne kicsit változtatni a grafikáján?

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A játékkészítők ilyennek tervezték. Ha esetleg változtatnak is rajta az nem egyhamar lesz.

18. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Lehet, hogy már más is szóvá tette, s talán még magam is polemizáltam rajta, de azért mégiscsak szóvá teszem, hisz az elmúlt cserenapon megint beleszaladtam (gondolom nem voltam egyedül vele) az éles késbe... :mad:>:(:mad:
    Amikor a léghajón vadászgatunk a különböző óhajtott dolgok után, nem biztos, hogy a gazda tudja fejből pontosan, milyen fából, ólból vagy kitehetőből hány darab áll rendelkezésére, hogy jusson is, maradjon is.
    Sajnos mire ennek utánanéz "villámgyorsan" a pajtájában -hisz hogyan is tarthatná észben az ember fia/lánya a mai, egyre gyorsuló és bővülő farmvilágban, hogy miből mennyi van a raktárban...-, addig más fénysebességgel lekapja előle a léghajóról... Rosszabb esetben az egy szem, vagy utolsó fáját, ólját vagy kitehetőjét cseréli el...
    Egyik variáció után sem természetes a mosolyom. :music:
    Az illetékesek valahogyan megoldhatnák ezt a problémát, mondjuk ott, ahol kiírja a cserealapot, egy alsó fülecskében megjeleníthetnék az aktuális darabszámot is.
    Nem gondolnám, hogy ez valami eget verő nagy kérés volna...;)

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy ebben a topikban meg kell-e várni, míg valaki más is posztol valamit, vagy ha eszembe jut egy nap különbséggel egy adott témáról egy fejlesztési ötlet, azt írhatom-e a saját előző hozzászólásom után... o_O
    Mindenesetre én nem várok, mert eszembe jutott egy újabb kozmetikázni való dolog a farmon!
    Nevezetesen a Kalózbarlang ajánlata.
    Szerintem bőven ideje lenne változtatni a szerintem -de valószínűleg sok a helyeslően bólogató gazdatársam- már kissé elavult a kínálaton!
    Olyan dolgok szerepelnek a kínálatban, amiket a magasabb szinten kapálgató gazdák nem nagyon hasznosítanak. Tudom, persze, a kicsiknek ez is nagy szelet kavar a vitorlájukba, de ha valahogy be lehetne lőni, hogy a farmszintnek megfelelő súlyú ajánlatokat tegyen a Kalózmalac az nem lenne hátrány...!:):):)
    Örülnék, ha ezt az "Illetékes elvtárs" (persze itt nem Koltaira gondolok...) is fontolóra venné...;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.8.18
    Hermione72, nolina1965, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A dupla poszt tilalma itt is érvényes.
    De saját posztodban a szerkesztésre kattintva annak írását folytathatod további ötletekkel.

20. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ezen eventnek tényleg nagyon jó lett a grafikája (óltörténetek).
    Szeretném, ha a a Mentor-rendszer tyúkját, és ha lehet, a kezdő képernyőjét is lecserélnétek erre a pipire. Az a másik még filcbábunak is ronda, ez pedig egy nagyon kedvesre sikerült figura. Nő létemre én azért választottam Mentor-ikonként a kakast, mert annyira ellenszenves a tyúké.
    Nem hiszem, hogy nagy meló lenne, de én speciel boldogabb lennék tőle.
    Más:
    Jó lenne a vetőgép helyett néha aratógépet is adni a nyeremények közt a keréken és ládákból is. 500 óra fölösleges és haszontalan vetőgépidőm van. Legalább aratógép jönne hozzá...
    Köszönöm.

dalmata10 és parrahviki12 kedveli ezt.