Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. takizsuzsi40

  takizsuzsi40 Kivételes tehetség

  rittgasseragnes kedveli ezt.
 2. salala61

  salala61 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok ujra!!!! atgondolva a szerdai javaslatomat eszembe jutott hogy a kerekkereken meg lehetne szuntetni a 12-24-48 oras kuponokat, mert nincs ra szukseg! Legfeljebb helyette az 1 oras kupon jelenik meg tobbszor.. Tul sok lesz idoben, amig jatszik evvel a farmmal a jatekos elete vegeig... eleg a farmmunkasok ido ha meg valosul ez amit ajanlottam es a meg levo orait atszamolja az uj ido vallumra. Remelem a fejszletok elovassak a javaslatom es meg valosul.
   
  rittgasseragnes és mitnemertesz kedveli ezt.
 3. mitnemertesz

  mitnemertesz Rutinos

  Bocs, de ez elég botor ötlet. :D Inkább, pont a 1,3 órásokat kéne megszüntetni és 6-8, esetleg 9 órásakat bevezetni.


   
  bugavalika40 és rittgasseragnes kedveli ezt.
 4. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szóval jó, hogy van többféle, mert mindenki megtalálja azt, ami neki a legmegfelelőbb... ;)
   
  KyloRen3322, HéricsBáró, Koppi és 6 más kedveli ezt.
 5. Ditti58

  Ditti58 Fórum biztosa

  Ilyen sebesség mellett örülök, ha 1 óra alatt kész van. A klienssel játszom, és az aratás közben is lefagy, többször kell újraindítani. De igazad van, lehessen beváltani kisebbre, pl. a 24 órástól felfelé. Ritka az az ember, aki éjszaka is felkel aratni, így hosszú órák vesznek kárba. Bár ahogy a BP-t ismerem, ezt is óriási veszteséggel cserélné be :( (olvastam a frissítésedet, hogy egyáltalán nincs is szükség ilyen hosszúságú kuponra??? na, azért nem rossz az, ha nem kézzel kell pöttyögetni! Ilyen tippeket ne adj, mert ez legalább érték, bár jobb lenne a 24 órás helyett 24x1 óra, az tény, de így is kényelmesebb, mint a semmi! Meg gondolj bele, így 1 pörgetésre kapsz 24, 48 órát, úgy meg ennyi pörgetést kellene felhasználni, ezért a mennyiségért! Ami igazán felesleges, a szinte minden körben előforduló sárga és narancs ól, meg az XL fa, a többszázadik azonos XXL-ről nem is beszélve! Ezek, meg a só, a gyógyelixír, a virágdrót és a mandragóra is totálra felesleges, főleg ilyen mennyiségben. Amíg nem bővítik a gyémánt, arany, ezüst helyen beadhatók körét, addig nem érdemes használni a mesterségek házait. Főleg, hogy egyik-másik terméket olyan magas igényekkel lehet előállítani, hogy messze nem éri meg!)

  Nem tudom, eddig milyen lehetőség volt, én eddig is a jobb oldali legördülő sávon küldtem az ajándékokat, mondjuk ez elég sok időt és kattogást vesz igénybe, sőt ha valami elvonja a figyelmemet, nem ritkán akarok 2x küldeni 1 személynek. Jó lenne valóban egy egyszerűbben kezelhető felület, és ez az egész Farmeramara vonatkozik. Szerintem körülményes szinte mindegyik porcikája, ráadásul most hiába kattogatok, gyakran akkor se hajlandó pl. farmterületre belépni, vagy megtrágyázom a fákat, kilépek a mezőről, ha visszamegyek, kezdhetem elölről, mert ami korábban úgy látszott, később nem látszik, felveszi ismét a trágyákat.

  Bizonyára sokan ajánlottátok már (bár én nem találkoztam még vele), de a mamut fáknak is nagyon elkelne egy "füvészkert", már nagyon nagy helyet foglalnak el ezek az "ősfák". Szokás szerint egy gazdaköri küldetést lehetne indítani az első megszerzésére, továbbiakat a továbbfejlesztésre.
   
  semmirevaló és rittgasseragnes kedveli ezt.
 6. qpee1

  qpee1 Utánpótlás-írogató

  a gazdaraktárban mutathatná azt is amiből 0 azaz nulla darab van
   
 7. béci781226

  béci781226 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Nem tudom volt e már, de pl. a bónusz rekeszekbe tehető termények közül jó lenne, ha bónuszok szerint lehetne kiválasztani a megfelelőt, nem a termény neve alapján, mert elég sokféle van. Beütném egy keresőbe, hogy tp növelés, vagy növény, vagy esetleg fára ható bónusz. Hosszadalmas végigmenni név szerint (pl. répás kenyér, stb.) az összes bónuszt adó terményen, hogy mit nyújt.
   
  Li27, -Ilona53-, Laxiaa és még 1 ember kedveli ezt.
 8. parrahviki12

  parrahviki12 Fórum nagymestere

  Szia!
  Ha már hosszú ideje játszol (értsd: nem tegnap kezdted...) és használod is ezeket a termékeket, akkor a képe (ikonja) alapján is könnyű beazonosítani, nem kell folyton megvárni, míg a rávitt kurzor miatt majd megmutatja...
   
  -ágianyu33-, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
 9. salala61

  salala61 Utánpótlás-írogató

   
 10. salala61

  salala61 Utánpótlás-írogató

  szia!!! lehet bar a szamitasaim szerint 1 ora/60 perc, azaz 48 ora x60 perc az 2880 perc, az osztva 15 perccel, az 192 db 15 perces lehetoseg es ha hasznalod, akkor lehet akar 2 klikk is, mire arat , de mindent learat gondolom egyszerre. Igy nincs olyan sok vesztesege senkinek. De lehet en nem tudom kiszamolni. akkor bocsanat a 192 db negyed oras lehetoseget lassan tudod elhasznalni mivel nem 24 orat ulsz a gepelott es van eresei ido is. Salala61 Id 2198634
   
  rittgasseragnes és -rex18- kedveli ezt.
 11. pisti243

  pisti243 Junior szaki

  A malomnál lehetne mind a kettőnél szupitápot keverni, én ezt is fejleszteném.
   
  gulya69 és rittgasseragnes kedveli ezt.
 12. szaki1979

  szaki1979 Aktív író

  Sziasztok.

  Nagyon örülnék egy olyan fejlesztésnek ami segítségével ki tudnám kapcsolni az animációt a Kerekkeréknél.
  Míg flash verzió volt volt egy esc. gombos megoldásunk amivel hamar vissza ugorhattunk pörgetéskor, de a unity-ben nem működik, arról nem is beszélve, hogy a megoldásunkaz nem fejlesztett megoldás volt.
  Nagyon örülnék egy kipipálható opciónak például mint pár eventben megtörtént, hogy animációt ki lehessen kapcsolni, így hamar le lehetne pörgetni ama száz akárhány pörgetésünket.

  Köszönöm szépen
   
 13. avonbanya

  avonbanya Utánpótlás-írogató

  Sziasztok a matricáim a gyűjtőalbumba már nem férnek el kéne pár plusz oldal ez egy javaslat választ nem várok köszönöm a figyelmet.
   

  Csatolt fájlok:

  ildike1971 és rittgasseragnes kedveli ezt.
 14. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  A Bölcs tölgy rúnái közül a Panni férőhelyeit bőviteném, ha kívánságra működne a dolog!
  A Pannikat korlátlan mennyiségben tehetnénk a tölgyre... de minden Panni mellé 500 csillagot is igényelne a folyamat!
  Ezzel újra értéke lenne a Panninak! Lenne helye a csillagainknak! s szerintem hosszú távon mindenki jól járna vele!
   
 15. Krisztián_0

  Krisztián_0 Utánpótlás-írogató

  Nekem az a problémám hogy az Unityra való átállás óta nem tudom learatni a kerge kert középen felül a tárgyat és ugyanúgy egy ponton a világítótornyon. A farmos területeken nagy nehezen megoldható. Kérem javítsák már a hibát!
   
  rittgasseragnes kedveli ezt.
 16. parrahviki12

  parrahviki12 Fórum nagymestere

  Sziasztok!
  Tekintettel a -remélhetőleg- közelgő tavaszra, arra gondoltam, hogy összehozok egy, az évszakra jellemző farmképet. :)Ennek tervezgetése kapcsán jutott eszembe egy apró, ám elég jelentős változtatási javaslat.
  Most abba nem mennék bele (mert nem ebbe a topikba való, és amúgy is bízunk a jövőbeli és mielőbbi javításban), hogy hiába, hogy nem kirakni akartam, csak jegyzetelni a tavaszi dekorokat, pár oldalanként úgy dobott vissza a lista elejére, hogy öröm volt nézni... :mad::mad::mad:
  Viszont ez kellett ahhoz, hogy szöget üssön a fejembe egy újítási javaslat: amikor a raktárba betér a paraszt, nem lehetne egy olyan könnyítő információval ellátni, hogy az adott témában -jelesül a dekorációs tárgyaknál, de a többi témára is igaz ez a megállapítás- valahol, egy jól látható helyen megjelenjen egy buborék, mely arról tájékoztat, hogy épp hanyadik oldalon jár a kereső gazda?

  Például, ha eljutok a makknyűvő mókusig, akkor lehetne egy olyan információm, hogy épp a 6. oldalon vagyok a 42-ből. Valahogy eképp: 6/42. Persze, ez igaz lehetne a fákra és az ólakra is...
  Tekintettel a Unity nehézségeire, hasznos és idegnyugtató információ lenne ez mindenkinek. ;):)
   
  Utoljára szerkesztett: 21.1.21
  Li27, -ágianyu33-, Hermione72 és 2 más kedveli ezt.
 17. gulya69

  gulya69 Fórumlakó

  Sziasztok!
  Ötletem, hogy cseréljék le a vidámparkban a muszklis, a vakondos, és a lufis játékokat.
  Olyan új játékok szükségesek, amiknél nincs viszonyítási alapunk, hogy azok a Flash időszakában jobban mentek és nem leszünk emiatt frusztráltak.
  Olyan típusú játék kell, ami Unityn is rendesen működik (nem sebesség/idő függő, hanem pl. logikai)
  :)
   
 18. hali911

  hali911 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Nekem az lenne az ötletem,hogy a piros kosárnál látszódnának a raktáramban lévő termékek darab száma.
  Így vásárláskor tudnám miből van kevés.
   
  gulya69 és rittgasseragnes kedveli ezt.
 19. szaki1979

  szaki1979 Aktív író

  Sziasztok

  Nagyon örülnék új rúnáknak a tölgyön.
  Szeretném ha üress felsőket lehetne onnan kiváltani.
  Ugyanakkor rengeteg, akár 10 ezer csillagot is áldoznák egy plusz gyémánt bónusz helyre. Megemlíteném, habár sok felesleges csillaggal rendelkezem, a 10 ezer még nem áll rendlkezésemre. :D
   
  gulya69 és rittgasseragnes kedveli ezt.
 20. peter1022

  peter1022 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Nekem két ötlet motoszkál a fejemben.
  1. Minden nap megveszem bahán, és sima farmon is a piros kosár kínálta összes növényt. Jó lenne egy olyan funkció, mint a ládás válogatásnál is pl, hogy ki lehessen választani, és elmenteni az adott növényeket, hogy ne kelljen minden nap végig lapozni, hanem egy kattintással megvenni mindent, amit szeretnénk. Ennek tovább fejlesztett gondolata az automata vásárlás, mint a fa aratás. Ha elmentjük, akkor minden nap első belépésnél automatán megveszi, amit kijelöltünk. Ez a funkció szabadon ki-be kapcsolható lehetne, és bele lehetne tenni a prémium gazda csomagba. Akár plusz pár Ft-ot is áldoznék rá, mint a turbo malomra. Ez nagy segítség lenne azoknak, akiknek kevés idejük, lehetőségük van farmozni.
  2. A kerek keréken lehetne egy gyorsító gomb, amivel nem egy pörgetést, hanem egyszerre 10-et lehetne pörgetni, hogy ott se kelljen órákon át pörgetni. Így egyszerre 10 ajándékot kapnánk meg, és jelentősen csökkenne az erre szánt idő.

  Ezeknek szerintem sokan örülnének. :) :) :) :)
  Nem tudom, hogy az itt megjelenő ötleteket továbbítja-e valaki a fejlesztőknek, de olvasni nagyon jó, és hasznos ötleteket, amiket idővel be lehetne építeni a játékba.

  Jó játékot,
  Péter
   
  senga77, rittgasseragnes, gulya69 és 2 más kedveli ezt.