Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -csincsike-

  -csincsike- Fórumszaki

  Az infláció sajnos elérte a kerekkereket is, a szabad pörgetések teljesen elértéktelenedtek, már a ráfordított időt sem érik meg! Pl minek nekem 150 XXL diófa vagy 200 XL cukorjuhar? A sok narancsólról nem is beszélve! Emelni kellene a téteket, legyen miért időt áldozni a pörgetések re! A másik, nagyon érdekes jelenség hogy eventekkor, amikor szükség lenne rá eltünnek a terménybónuszok, még látni sem látok terménybónuszokat, nemhogy megnyerni!
   
  -W-595-, Kacsmacs, nolina1965 és 4 más kedveli ezt.
 2. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia -csincsike-!
  A játékban jelenleg 1- 251 szint között lévő játékosok játszanak.
  Nekünk a 200-as szint fölött levő játékosoknak, főként akik már több éve játszunk, bőségesebb pajta áll rendelkezésünkre, hisz hosszabb ideig tudtunk gyűjtögetni, mint azok a játékos társainknak, akik kisebb szinten vannak, és nemrég kezdtek bele a játékba.
  Nekik is kapniuk kell esélyt arra, hogy fejleszthessék az állományukat.
  A normál kerek-keréken is bőven vannak olyan dolgok, amelyek segítik a kisebb szinten levő játékosok előrehaladását, de nekünk is jól jönnek. Tudom, nekünk már a több tízezredik só, cukor, stb. után már nincs nagyon szükségünk ilyenekre, de akik most fejlesztik a mesterségeiket, azoknak igen.
  Gondolj vissza arra az időre, amikor először pörgettél ki XXL-es fákat, meg narancs és piros ólakat.
  A színes ólak azért is szerethetők, -most tegyük félre az ólakkal való nullázás lehetséges módját -, mert rövidebb az érésidejük, magasabb TP-t adnak, és több állatot is adnak.
  A termésbónuszokat illetően: nagyon jól tudjuk, hogy a szerencsefaktor befolyásoló tényező a keréknél.
  A mindenkori csevegőkben pro és kontra, bőven lehet olvasni szerencsés és kevésbé szerencsés pörgetésekről egyaránt.
  De azt is tudjuk, hogy forgandó a szerencse, tehát pörgessük csak el a szabad pörgetéseket is, mert aki nem pörget, annak nem is lesz keréknyereménye.
   
 3. salala611

  salala611 Fórum-zöldfülű

  sziasztok Ma láttam a tenyésztelepet ,az új ábrákkal. Igen meglepődtem, mert rá sem lehet ismerni egyes állatokra pl> majom,nem lehet látni csak ha az egeret oda húzod akkor ki irja , a szamárnak kutya feje van, a kacsát ki sem lehet venni, nagyon sűrűnek tartom......
  és sorolhatnám tovább. Jobb lenne vissza allitani a regi ikonokat sokkal jobbak voltak es felismerhetőek. A vetesnel is szép-szép de túl sok abban kis mezőben,. hagyni kell a regit . Salala611
   
  Laxiaa kedveli ezt.
 4. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Ha nálad olyan, mint ahogy leírtad, akkor takarítsd ki a gépedet.
  Nálam ilyen a kiválasztás részen az állatok képe, kiválóan felismerhetők az állatok, éles a kép:
  upload_2021-3-8_17-53-28.png
   
  parrahviki12 kedveli ezt.
 5. Csabigazda

  Csabigazda Junior szaki

  A Bölcs Tölgyön a Páncél Panni nagyon régóta 1/1 Ideje lenne fejleszteni 1/10-re minimum. Fogyna a sok ezer csillag és nem kellene aratáskor utaztatni a Pannikat. A rendszeres F5 vagy ki és belépés miatt a 10 perces bagolybónuszok lejárnak a Pannik utaztatása miatt.
   
  zigus46 és rittgasseragnes kedveli ezt.
 6. parrahviki12

  parrahviki12 Kivételes tehetség

  Szia Havasi Gyopár!
  Bocs, hogy javítalak, de ne menjünk el Csocsoovb (ultistars) munkássága mellett egy szó nélkül: Ő 255-ös szinten van.
  Azaz 1-255 közötti játékosok játszanak a Farmeramaban! ;)
   
 7. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Nem akarom szét-offolni a topikot, (ugyanis ez még mindig nem csevegő!) de muszáj tisztáznom, hogy a megjelenítési kép minősége nem szintfüggő! Ezért semmi köze nincs ahhoz, hogy ki hányadik szinten van - függetlenül attól, hogy minden tiszteletem és elismerésem Csocsoovb-nek a játékához.
  Ezzel a témát lezárom.
  Kérem a topik rendeltetésszerű használatát, és ehhez az együttműködéseteket.
   
  zsani_apja és parrahviki12 kedveli ezt.
 8. zigus46

  zigus46 Junior szaki

  Hali Fejlesztők ..volna egy pár ötletem, miért ne lehetne 1 vagy 2 vagy 3.órás farmunkásokat venni miért csak 48. órások vannak ezt nem lehet kihasználni , mivel egyfolytában nem kell benne lenni a kertekben viszont ha 48. órás akkor csak akkor kapcsolna be az ideje ha belépünk és ha kilépünk akkor pihenne aztán ha vissza lépünk újra elindulna az ideje mert a 48. órás az tiszta ráfizetés nekünk... és jó lenne ha a kerekkeréken 100. szint felett már csak azokat kéne a nyerő keréken adni ami nekik kell mert ez így nem ér semmit...remélem tudjátok az ötleteim hasznosítani..köszi szép napot...jó lenne..
   
  Laxiaa, nolina1965, Baracka és még 1 ember kedveli ezt.
 9. nolina1965

  nolina1965 Fórum parancsnoka

  Nem túl rég valahová beötleteltem - esetleg jó lenne mégis fontolóra venni -, hogy a keréknyeremények legyenek szintfüggőek. 50-100-130-160-190-220-240-260... szintnél változzanak, aktualizálódjanak a nyeremények. Így mindenki a szintjének megfelelő - és ahhoz elvárt v. elvárható - cuccokat nyerje. Akkor az is elindult a fejemben, h. miért ne lehetne néhány ezer csillagot/AB-t rááldozni arra, h. a kerekeken ki-ki választhassa ki, h. mit szeretne nyerni. Nekem van majdnem 10e fölös csillagom, a felét is szívesen rááldoznám, ha csak az általam választott nyeremények jelennének meg a keréken. És OK, hogy kis szinten örültünk a narancs ólnak. Van, aminek még most is örülnék, 232-en, de nem a 413-ik szamárólnak (van már 412 db), amit már, ha megfeszülnék, se tudnék sehová tenni, hisz a pavilonokkal is max. 170 az egyszerre kirakható farmos ólak száma. Még ólgőzösre sem jó, mert kicsi az értéke. Ja, és ólgőzös is túl ritkán jár. Nincs nyári menetrendje??
  Dömping van még pávából, hódból, struccból, kaméleonból - viszont alig van béka, kakukk, pillangó, macska, hogy csak a tenyészthetőeket említsem, a jelenleg még titokólasokat ne. Gyakrabban kéne cserélni a nyerhető ólakat. Aztán nem lehet Bahás ólakat sem nyerni, pedig biztosan örülnének neki néhányan. Továbbá még viccnek is rossz a 132. sárga tehenészet (van 131 db), hisz a fán termő terményeknek a döglött macska sem használja az ólját. Ha mégis, véletlenül ráfanyalodik valaki, akkor sem a sárgát, hanem az értékesebbet teszi ki. Igaz, ez ólgőzösre már jó lenne, ha az embernek van annyi ideje és FA-a, h. ennyit elvonatoztatgasson.
  Ja, és amikor 20 percig tart 99-et elpörgetni, akkor inkább elengedem. Egyszerűen nincs ennyi időm - a gyakran semmire! Mandragóra, TP-CSP --- egyik sem olyan, hogy összetörném magam érte.
  MÁS - amiért jöttem:
  ha már úgy érzik a fejlesztők, hogy minden tökéletes a játékban, jó lenne egy apró kiegészítés a bal oldali bónuszrekeszekhez:
  OK, hogy a rendszer felkínálja, hogy az adott rekeszben milyen bónuszaim vannak, amik aktiválhatóak. DE! Jó lenne, ha szürkével megmutatná azokat is, amelyek az adott típusú rekeszbe még betehetőek, bár nekem nincsenek. És jó lenne, ha ezeket akkor is láthatnám, ha foglaltak a rekeszek. Ezek a szürkeségek megjelenhetnének az iparok polcain is. Amiket ritkán használok, azokról csak emlékképeim vannak, hogy "talán lenne még valami, ami most jó lenne...", és bogarászhatok a fél világon át. Aztán jó lenne, ha ezekről a szürke ikonokról, a rekeszekből, ha rákattintok, rögtön a piacra tudnék jutni, annak is az adott termékére, hogy közvetlenül meg tudjam venni. NEM az iparra, mert a magasabb szintű kajáknak hosszú az előállítási ideje! Az egy következő lépés lenne, hogy előállítok néhányat, hogy máskor kéznél legyenek. Ezzel esetleg még a só-cukor-stb. felhasználást is növelni lehetne. Köszönöm!
   
 10. szaki1979

  szaki1979 Aktív író

  Sziasztok. Nagyon örvendenék egy olyan opciónak melyel meg tudnám gyorsítani a pörgetéseim felhasználásának idejét.
  Példáúl szuper lenne egy lehetőség az animáció kikapcsolására, átugrására.

  Köszönöm szépen
   
  Flowers66, dalmata10 és rittgasseragnes kedveli ezt.
 11. -ágianyu33-

  -ágianyu33- Fórum félistene

  Havasi_Gyopár kedveli ezt.
 12. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Rengeteg csillagunk banánunk van... folytathatnánk a tárolók ilyen módon történő vásárlását, fajtánként második, harmadik darabbal... dupla illetve tripla csillag, banán mennyiségért cserébe! A hozzájuk tartozó gazdakör felszívhatná a pajtákban halmozódó javak egy részét is!
  Továbbá, különleges gazdaköri feladatsorral elérhetővé kellene tenni a tárolók további fejlesztését!
   
 13. liliom11

  liliom11 Utánpótlás-írogató

  A kerekkeréken lévő "ajándékok" nagyon gyérek, főleg mióta megváltozott. Javaslatom lenne: 200. gazdarang megszerzése után a normál pörgetésben kevesebb lehetne a só, mandragóga ital, bájital, fa, ól.
  A party pörgetésbe több lehetne a terménybónusz, farmmunkás kupon.
  Néha úgy néz ki, hogy sikerül kipörgetni a nagyobb nyereményt, aztán "zökken" egyet, és természetesen olyan ajándékot kapok a party pörgetésért, ami egyáltalán nem hiányzik. Ezredik ól, fa és egyebek, melyeket már nem lehet sehova sem tenni.
  Köszönöm, hogy elolvastad, remélem változni fog!
  Üdvözlettel!
   
 14. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  A fórummal kapcsolatban lenne egy régi új ötletem...
  A régi fórumon, talán 3 havonta volt egy összesítő a továbbított ötletekről;)
  Tudom, hogy továbbítjátok... de az összesítés egy pozitív visszajelzés lenne az ötletelők számára;)
  s persze az is tudom, hogy ezek nem mindegyike és nem úgy kerül megvalósításra ahogy a kitaláló ötletelő megálmodta;)
  De annak idején jó volt látni, mi került a továbbításra érdemesek közé!
  Szóval , ha lenne rá energiátok én örülnék neki!
   
  axima kedveli ezt.
 15. nolina1965

  nolina1965 Fórum parancsnoka

  Szóval, tudom, hogy nem lehetünk okosak. Amikor anno megjelentem a teliholdas cuccok a raktárban, zavaró volt. Aztán megszoktam. Most már az zavaró, hogy nem látom őket, így pl. nem tudtam tisztességesen "alkudni" előzetesen a cserenapra, csak vakrepülésben. Mivel csereképesek, láttatni kellene őket. Akár úgy, hogy a horror-kergén a bal oldalon szürkével megjeleníteni őket 2 aktív időszak közt.
  Aztán nagyon jó lenne, ha minden horror-felületen megjelennének az elhasználódó fülön lévő cuccok. Tényleg horror, hogy amikor műxik a 2 kert,és akarok enni egy Démonit, át kell másznom az alapszántóra, h. ezt megtehessem. Ne gyertek az éléskamrával, mert az kezelhetetlen a linearitása miatt.
  Más:
  Rendkívül jó lenne, ha végre a rendelkezésünkre bocsátanátok a felhőkön való keresgélés lehetőségét. Biztos, h. amikor 1 konkrét tárgyat kerestetünk 1 modival, nem nyalja végig az illető 500 felhősorát, hanem van valami motor hozzá. Nem értem, miért kell tőlünk sajnálni és miért terhelitek ezzel a Modikat! Ma 53 percig tartott, mire átnéztem a teljes paszulyt, és így sem találtam meg, amit kerestem, pedig meg vagyok róla győződve, hogy létezik. Nálam.
  Más:
  Eddig is pocsék volt, hogy a léghajón húzgálni kell a 6-10. sorok mutatását, de kliens alatt kegyetlen. Lassú, nem érzékeli az egeret, borzalom. Miért kell megszaggatni az egészet, miért nem lehet 5-önként lapozhatóvá tenni?????? Már nagyon hisztis vagyok miatta, átláthatatlan. Mivel kevés az időm, ezt a cserenapot szinte teljesen el kellett engednem.
  Ennek másik oka, hogy annyi vic-vac gyűlt fel 11 év alatt, hogy már nem látom át, mim van, mim nincs, és miből mennyi kellene még. Jó lenne a hajón megmutatni, hogy az adott cuccból mennyi van nekem összesen (a raktár és a földek együttes készlete!!!), hogy el merjem-e cserélni (tehát oda merjem-e adni) ill. szükségem van-e rá. Simán meg lehetne jeleníteni, nem csak azt, hogy az adott db-szám van-e raktáron, cserélhető állapotban.
  MÁS: Kéretik addig bombázni a fejlesztőket, amíg
  - nem rakják vissza az entert a felugró üzik elfogadására
  - nem rakják vissza az Escape-t a visszalépésekre ill. a kerékre (nekem nem műxik a Beko volt topikjában leírt folyamat WIN10 alatt sem, WIN7-kliensen pedig lehetetlen is).
  - kihagyják, kiveszik, elfelejtik, hogy a művelethez nem elég, hogy ráállok valamire a kurzor nyilával, hanem ennek a nyílnak még át kell változni kézzé és csak akkor végezhetem a műveletet. Erőműnél nincs gond, de egy lassú gépen idegölő kivárni az átállást. Amíg nem jöttem rá, hogy ezt kell várogatni, azt hittem egy csomó dologról, h. nem működik!
  - nem csinálják meg tisztességesen a levelezőt, mert jelenleg, amikor túlmegyek 1 képernyőnyi méreten, mindig a legalsó sorokat jeleníti meg és vakon írhatok. Utána vissza a tetejére, átolvasom, felfedezek egy rakás hibát, egér rá, törlés, visszaugrik a legaljára, kínszenvedés.
  - hasonló kínszenvedés, hogy mindig minden vagy az elejére vagy a végére ugrik minden művelet után. Kéretik a skip-eket tisztességesen megcsinálni!!! Pl.:
  -- szomszédoknál ajándékok átvétele
  -- Elhasználódó füleken ládák bontogatása (stb.)
  -- tudom, van még valami, de nem írtam fel
  - az régen is Úgy volt, most sem változott, de attól még kellemetlen, hogy amikor valamit be kell adni valahová, és csak termékcsoportok jelennek meg (pl. szerszám és tenyészállat - akár gazdakör, akár eventek, akár Nublonok, de máshol is), ha kiválasztom valamelyiket, amit a rendszer nem elsőként dob fel, a következő beadásnál újra a "saját" elsőjét adja. Jobb lenne, ha a kiválasztottamat hozná folyamatosan, ameddig nem módosítok: ha elkezdtem a szerszámokat beadogatni, azokból akarok folyamatosan, nem pedig tenyészállatokat/bármimást. Egy helyen van nagyon jól megcsinálva, ha cserenapon ajándékozni szeretnék, és mondjuk a listám 264. helyén van az illető, a köv. ajándéknál is az ő nevének oldalán áll, nem kell folyton lapozni. Na, ennek a rendszernek kéne működnie minden ilyen beadogatásnál.
  - ha már minden tökéletes, lehessen a barátlistában is keresni (végre!!!), mert nem törölgetek folyamatosan, viszont 500 gazdát végignyálazni embertelen. Vagy legalább névsorban legyenek, ne érkezésiben. Ez talán egyszerűbb és hamarabb megvalósítható lenne.Persze s szomszédokra ez ne vonatkozzon! Ott csak a sor elejére ugrás a gond.
   
 16. timi-1980

  timi-1980 Fórumgróf

  Sziasztok! A piros kosár megvételét szeretném. Minden nap végig kell kattintgatni. Jó lenne egy gombnyomással FA-ert
  Másrészt lehetne olyan event ahol FA fát lehet kapni
  köszi
   
  rittgasseragnes és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 17. timi-1980

  timi-1980 Fórumgróf

  Sziasztok! Arra gondoltam hogy lehetne egy fél órás farmmunkasok kupon. Az egy órásat nem lehet kihasználni teljesen. Köszönöm
   
 18. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  PáncélPanni bővítményt szeretnék a bölcs tölgy koronájába;)
  Panninként 500 csillagot simán beadnának a gazdák... a Panninak újra lenne értéke;)
  Mert értem én hogy venni lehet:music: de ha macerás a használata akkor elég ami van...
  De ha szépen lassan felpakolhatnám a tölgyre...
  Lenne miért csillagot gyűjteni;) A cserenapok újra pörögnének...
  A Pannik is kapósabbak lennének a vásárokon;)
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 19. Ecóka1

  Ecóka1 Fórumprofi

  A pörgetéskor megszerezhető Kecskedobozt tulajdonságánál fogva talán szerencsésebb lenne ha a házi kedvenc futtatóba is kitehetnénk. Végtelenszer aratható és %-os TP is ad. Nem kellene keresgélni a farmon aratás előtt, hová is tettük ki
   
  [mendy], Evita-55, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
 20. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Ismét ötlettel jöttem , ami már volt, csak próbáltam rajt finomítani;)
  Nagyon sok ládát is adó dekort pörgethetünk szerencsés esetben a kerek kerékről...
  Jöhetne egy olyan akció, hogy akinek már aktív az adott dekorhoz tartozó felhője az egy akció keretében összegyúrhassa az azonos dekorjait... - és az összegyúrandó dekor már lekerült a kerek kerék kínálatából!
  Az eredmény a következő lenne pl 20 jeges csúszdánál: A tp maradna a 3900Tp/TTtp de a láda mennyiség 20-ra emelkedne...
  Természetesen egy egy ilyen tranzakció farmaranyért történne!
  Helytakarékos lenne, egy újabb akció amire szerintem szívesen áldoznának a gazdák!
   
  mimi, Samborg, anonymus2006 és még 1 ember kedveli ezt.