Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ulmo12

  ulmo12 Fórum parancsnoka

  Sziasztok!
  Jó lenne, ha a Zuhatagok szigete nem lenne néma, ha lenne egy kis hangja, mint a többi területnek. Tudom, hogy sokan nem szeretik a hangeffekteket és kikapcsolják, de én szeretem. Esetleg már dolgoznak a rajta a fejlesztők? Akkor bocsi. :)
   
  kutyaszálló, Fatther, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
 2. fénylő.

  fénylő. Fórum nagymestere

  Sziasztok!

  Én arra gondoltam,hogy miért ne lehetne naponta annyi ajándékot küldeni,ahány szomszéd van. Így elég rossz,ha én naponta pl.kapok 10-12 szomszédtól,de csak 7-nek tudom viszonozni,ez nagyon kellemetlen érzés. Ha több ajit küldehetnénk,attól nem menne "csődbe" a játék,nem? :) Minden esetre,jó lenne,ha ezt a játékkészítők átmérlegelnék:) Nagyon köszönöm:)
   
  ambrusne, Fatther, imi010 és 11 más kedveli ezt.
 3. bodnkriszti

  bodnkriszti Törekvő

  Sziasztok!
  A tenyésztésen kellene könnyíteni,farmarany kiválással,mint a tyúknál is az elején.Játék készítők mérlegeljétek köszönöm;)
   
 4. Samborg

  Samborg Fórum parancsnoka

  Szervusztok! Amikor az egeret egy dekorációs elemre húzom az információs ablakban megjelenik mennyi idő van még hátra a betakarításig. Jó lenne ha ebben az ablakban az óra rajzolatban nem a semmire nem használható mutatók jelennének meg hanem számmal mint a digitális óráknál az hogy alapidőben hány óra a dekorációs tárgy érésideje.
   
  Fatther, Janata9, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
 5. szomjas

  szomjas Haladó

  Sziasztok!

  Nekem igazából csak egy kérésem lenne! A mézgagolyót termő fa nagyon a háttérbe szorult! Sajnos anno nem tudtam szert tenni rá, amikor lehetett volna! Azóta viszont semmilyen esély nincs a megszerzésére, sem titokfa, sem új eventek, sem új feladatkörök alkalmával! Kérném a szerkesztőket, hogy a jövőben gondoljanak erre is, hiszen véleményem szerint többen is vágynak rá rajtam kívül!

  Előre is köszönöm!
   
  kutyaszálló, Fatther, Janata9 és 2 más kedveli ezt.
 6. Cicafiú70

  Cicafiú70 Utánpótlás-írogató

  Már több alkalommal jeleztem, hogy jó lenne valahonnan szert tenni mormotaólra. Nagyon sok feladat kéri. Sajnos a piacon nagyon drága. Van olyan feladat, ahova 100 db kell, a jutalom pedig a piaci árhoz képest elenyésző. Amióta a mormota már nem fejlődik ki titkosólból, sem máshogyan nem lehet hozzájutni, sok újabb állat lett titkosból normál (macska, egér, béka, medve), és csengőpengőért is megszerezhető. Lehetne a mormota is ilyen, vagy kapjunk Rackótól legalább egy ólat!
   
  Manóka10 és Fatther kedveli ezt.
 7. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Szia!

  Előbb utóbb, minden állat normállá alakul, ami valaha titkos volt. Rossz hír, hogy még nincs narancs fejlesztése sem.
  Jó hír, hogy cserenapkor egy kicsit utána kellene járni. Merő tévedés, hogy nem lehet beszerezni.
  Azon kívül az ólválogatás is esélyes. Vannak olyan titokól jutalmak gazdakörben, egyes eventekben, melyekben régi titokólak szerepelnek. Egy kicsit körbe kellene járd a témát, mert a mormotából soha nem lesz sült galamb.
   
  bukta-agi54, Janata9, parrahviki12 és 6 más kedveli ezt.
 8. Janata9

  Janata9 Junior szaki

  Nem tudom, mondta-e már valaki, hogy 40-es (=felnőtt csibe) szint után nagyon sok buborék már nem tartalmaz új infót, viszont nagyon hátráltatja a játékot. 100% terménybónuszom van, ugrálnék mezőről mezőre, aratógép kinyitva. Minden mezőn felugrik egy - bocs - hülye szöveg, pont a képernyő közepén, letakarva az aratógépet. Lassító, fölösleges, értelmetlen. Jó lenne ezeket a fölösleges dolgokat negálni, ne növeljék a RAM-foglalást, ami egyre magasabb szinten egyre többet kér.
   
  parrahviki12 és Fatther kedveli ezt.
 9. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Szia!

  Nem tudom mi ugrik fel, minden területváltáskor, de a felugró ablakokat le lehet titltani. Help topicban gyorsan megoldják.
   
  parrahviki12 és mebajah kedveli ezt.
 10. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy amit most leírok idevaló-e, de nekem fontos lenne, ha a Gesztenye királyt nem normál dekorként kezelné a rendszer, hanem a tojások és egyéb házi állatok mintájára nem törölné ki az automata, ha a dekorok törlését kérem tőle. Sajnos törli a maga 48 órás érési idejével együtt... Elég kellemetlen, mert egy egész terület törlését vagy kézzel kell végigvinni miatta, hogy ne veszítsek időt és tp-t, vagy törlődik a Gesztenye király is. Nem kevés pajtaértékbe került annak idején a megszerzése, számomra fontos lenne, hogy használni tudjam veszteség nélkül és kényelmesen. Köszönöm, ha tenni lehet ebben a kérdésben bármit is.
   
 11. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Ha van egy pici szabad idő, csinálhatnának a fejlesztők valamit a BT-el, már nagyon unom az éjszakai képét. Az elején szépen (bár számomra kissé lehangolóan) változott a háttér és valamelyest a fa grafikája is, aztán "befagyott" egy állapotba.
  Másik, hogy iszonyatosan elszálltak a piaci árak és túlnőtt a játék a kezdeteken. Ezért jó lenne a BT kezdő rúnáit is aktualizálni: a 2000 CSP, ami anno nagyon sok mindenre elég volt, most semmit nem ér, főleg 20 *-ért. Legalább 50e CSP lenne arányos a régi értékkel. Az a barackfa sem olyan vonzó dolog. Igaz, hogy egyébként csak FA-ért vehető, de nagyot csökkent a jelentősége. Vagy legyen xxl + alap barackfa. Esetleg meg lehetne csinálni az ajándék állatok mintájára, hogy itt is több lehetőségből lehessen választani, annyiszor x csillagért.
  Boldogabb új évet!
   
  parasztfalva, Samborg és eviii_mee kedveli ezt.
 12. .Vadócka.

  .Vadócka. Fórum-zöldfülű

  sziasztok jó lenne ha aratásnál vetésnél csak egyszer kellene kattintatni nem kétszer plusz egy terület kertecske is jó lenne ahol csak a fákat lehetne ki rakni amúgy a játék nagyon szuper :)
   
 13. klopusz

  klopusz Utánpótlás-írogató

  Szervusztok!

  A csillagokkal van egy kis problémám.
  Több, mint 3.500 darabom van és nem tudok mit kezdeni velük. Mivel nem tudom kedvem szerint felhasználni őket, teljesen feleslegessé váltak, így már a gazdaköri feladatokat sincs nagy kedvem elvégezni, mert minek legyen még több?

  Ki kellene találni valamit (különleges TP-t adó tárgyat, valamiféle bónuszt, beváltási lehetőséget bármi másra, stb.), ami miatt érdemes lenne tovább gyűjtögetni.
   
  fabatka, nolina1965 és Venuska kedveli ezt.
 14. marci4077

  marci4077 Járnitanuló

  sok játékosnak már teljesen feleslegesen gyűlnek a csillagok, mert már mindent feloldott a tölgyön, nem lehetne néhány plusz jutalommal bővíteni a tölgyet,vagy esetleg egy alternatív lehetőséget biztosítani?
   
  fabatka, nolina1965, Venuska és 3 más kedveli ezt.
 15. Leho69

  Leho69 Fórum elő legendája

  Vetésnél egyszer kell kattintani. Évekkel ezelőtt az aratásnál is kipróbálták. Voltak farmok, ahol egy pár nap erejéig elérhető volt ez a funkció. A hivatalos közlemény szerint irdatlan mennyiségű adat áramlik a szerverekre gyors aratásnál. Ezért ezt akkor, mint továbbfejlesztési javaslatot, elvetették.
   
 16. Manóka10

  Manóka10 Fórum-zöldfülű

  Személy szerint annak örülnék, ha lennének plusz területeket a sima farmnál.
   
  fénylő. és marci4077 kedveli ezt.
 17. Ildikó061957

  Ildikó061957 Junior szaki

  Szervusztok!
  Azt szeretném, ha a felhősorokon az ültetési, tenyésztési, egyéb felhősorok közül ki lehetne tenni a kedvencekhez azokat a felhősorokat, amiket nem autómatikusan szeretnék aratni.
  Így nem lehet az aratómunkásokat használni, mert vannak olyan bónuszok, amikkel eventet, teliholdat stb. szeretnék várni.
  Köszönettel:
  Ildikó
   
  fénylő., marci4077 és marci1959 kedveli ezt.
 18. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Használd a Kedvenceket fordítva: azt tedd oda, amire nem kell odafigyelned; ott arathatod géppel, amikor csak akarod. A maradékon pedig - ami az odafigyelést igénylő bónuszokat adja - gyorsan végigszaladhatsz a saját kategóriájában, és aktiválhatod, ha szükséges kézzel. Géppel csak a Kedvenceket arasd, de azt annyiszor, ahányszor csak kedved tartja.
   
 19. Ildikó061957

  Ildikó061957 Junior szaki

  Köszönöm szépen az ötletet! Próbálkozok!
  További jó játékot kívánok!
  Ildikó
   
  Swordfish, -BombadilToma- és mebajah kedveli ezt.
 20. Stock-broker

  Stock-broker Járnitanuló

  Sziasztok!

  Az ajándékküldés átalakításához lenne egy ötletem.
  Bizonyára minden játékos számára van néhány olyan ajándéktárgy, amely saját maga számára a leginkább hasznos.
  Jó lenne, ha a küldhető ajándékok közül mindenki bejelölhetne maximum 5-öt, s a küldő ezekből választhatna csak. Pl. ha valakinek egy event során megvannak a felröppenői, akkor kivenné a lehetőségei közül, s sokkal nagyobb hasznát venné mondjuk a barkácscuccnak, vagy amire épp szüksége van...
  :)
   
  nolina1965, Samborg, mebajah és 3 más kedveli ezt.