Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. CsipcsiAnnus

  CsipcsiAnnus Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Nem tudom írta-e már valaki javaslatnak, ha igen elnézést, bevallom nem olvastam vissza.
  Arra gondoltam, nagyon szívesen látnék egy, vagy akár több raktárházat a tojástartó területen, ahová be lehetne pakolni azonos paraméterekkel bíró kitehetőket (pl. 20 bagoly fája, vagy 20 varjútojás stb.)
  Továbbá nagyon jó lenne, ha amikor az összes bónusz aktiválva van, az azonosakból csak egy ikon jelenne meg, és mondjuk az alsó sarkában egy szám, hogy mennyi van belőle aktiválva, mert ha az ember keres valamit, borzalmasan nehéz megtalálni, csak lapozgatok egy csomót, mert minden egyes db külön csücsül egymás mellett a rekeszek felett, ahová pl. a csatnit betesszük. Komoly sor tud összejönni egy-egy nagy aratás alkalmával :) Köszönöm:
  CsipcsiAnnus
   
 2. Namiamano

  Namiamano Fórum mestere

  Sziasztok!

  Javaslom, hogy legyen bevezetve a sima trágya hatékonyságára ható felhő, dekor, és/vagy termék.

  Ezzel több taktikai variációs lehetőség lenne a növények/eventnövények termelése kapcsán.

  Üdv: Nami.
   
  mimi, edina242, [mendy] és még 1 ember kedveli ezt.
 3. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Minden szezonban kapunk egy szuvenírt... jó tulajdonsággal;)
  Jó lenne egy egy dekornak önálló felhősort adni... - valamilyen megvásárolható formában;)
  A szuvenír + 9 db egyéb 1*1 dekor -nap felhőpamacs... 10-14 napos lezárási idővel;)
  Nagyon jó taktikai lehetőségeket adna... bevétel lenne BP nek... lenne helye a sok porosodó kacatnak;)
   
  Ms.AbyZu, nolina1965, ^^Ayumi^^ és 5 más kedveli ezt.
 4. Fätum

  Fätum Fórumőrült

  Sziasztok, gondoltam beírom én is egy javaslatom: a Kacsa Kata trágyája növényekre és fákra mintájára jó lenne egy ólakra ható valamilyen turbó trágya amivel több hozamot lehetne elérni az ólaknál is. Kb.hasonló a paraméretekkel mint ami a KK hatása növényekre, vagy a fákra ható KK. Sokan örülnénk neki, és meg is vennénk mint ahogy a többi hasonlót is megvesszük. Nem néztem vs olvastam vissza a topikot, volt e már ilyen javaslat, ha nem akkor köszi, ha továbbítjátok!
   
  Utoljára szerkesztett: 13.10.21
  Ms.AbyZu, mimi, Magdusnéne és 5 más kedveli ezt.
 5. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  A Kísérteties időutazás 2. event felhője az Egyéb bónusz sorokba kapott besorolást. Számomra sokkal fontosabb az időbónusza, mint a TP-bónusza, így jó lenne, ha a Teliholdas éj 2. felhő mellé tehetném. Ez utóbbi viszont az Ültetési bónuszok között van. Javasolnám a Kísérteties időutazás 2. felhő áthelyezését az Ültetési bónusz sorok közé.
   
  mimi, Magdusnéne, nolina1965 és 7 más kedveli ezt.
 6. -forrest-gump-

  -forrest-gump- Fórumlakó

  Sziasztok!
  Mivel sok olyan felhő van amelyek több tulajdonsággal bírnak így az volna az észszerű ha azok be sorlását a gazdák választhatnák ki.

  Az idézés felesleges, ez nem csevegőtopik.
  Javaslatodat önállóan is megteheted!
  (Othep)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.10.21
 7. milanzs

  milanzs Fórum nagymestere

  Sziasztok,
  jó lenne egy olyan fejlesztés, hogy Jack boltjában legyen egy kereső, ahová beírhatom a cuccok nevét, hogy ne kelljen annyi mindent végiglapozni. Macerás végignézni azt az ötoldalnyi cuccot... főleg, ha vannak új fák, ólak, stb... ;)
   
 8. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  sziasztok azt hiszem lett javasolva már a füvész kertel meg a vadaskertel kapcsolatba hogy több helyet lehessen meg takaritani a területeken mivel ezek az épületek szerintem félig meddig raktárak ezért lehetne őket még tovább fejleszteni hogy egybe minél több mindent tudjunk pakolni
   
  mimi és rittgasseragnes kedveli ezt.
 9. szaki1979

  szaki1979 Aktív író

  Sziasztok.

  Nagyon örülnék új rúnáknak a tölgyön vagy a szentély bővítésének.
  Szívesen áldoznák csillagokat új felhősorokra. Ezt lehetne megszámlálhatatlan mennyiségbe betenni szerintem. Szívesen elkölteném a porosodó el nem használt csillagjaim hasznosan (akár 10 ezer csillagot is adnák jelenleg egy plusz gyémánt bónusz helyért :D)
  Szívesen költenék csillagokat olyan eventek felhősorairanak pótlására amelyeket valamely okból kifolyólag nem sikerült anno befejeznem vagy adott felhők hiányos dekorjainak megvásárlására.

  A gondom jelenleg az, hogy a magassabb szintű játékosoknak szerintem hatalmas mennyiségű csillagjai és aranybanánjai rostokolnak raktárkészleten.
   
  mimi, nolina1965, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
 10. ^^Ayumi^^

  ^^Ayumi^^ Fórumelemző

  Lehessen végre kereskedni az éjszakai termékekkel, illetve ha ezt behozzák, akkor lehetne nyitva többször is az éjszakai farm.
   
  mimi, rittgasseragnes és nolina1965 kedveli ezt.
 11. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Most olyan hosszú ideje nyitva van már, hogy sokszor félek lefekvéskor. :D
   
  Utoljára szerkesztett: 8.11.21
 12. nolina1965

  nolina1965 Fórum parancsnoka

  Én jobban szeretném, ha tematikussá lenne téve: egy oldalon a fák, következőn az ólak, majd a terményesek, majd a kütyük és egyebek.
  Más (már többedszer, de eddig falra hány borsó volt, sajnos):
  a bónuszrekeszek fölött is tematikussá kéne tenni és több sort kialakítani: először a több termést/terményt adók, majd az időrövidítők, majd a TP/CSP-re hatóak.
  Más:
  A bónusz rekeszeket botorság NEM bővíteni: Gondoljatok már bele, Ti Fejlesztők, hogy amikor ez az egész rendszer elkezdődött, akkor volt gyémánt rekeszbe tehető 3 tétel, most van 16. Hasonló az arány az arany és az ezüstöknél is. Ez addig volt jó, amíg az egy árva tökleki/csatni extraság volt. Ma már a csatni alap, szinte kötelezően elfoglalja a gyémánt rekeszt, és van néhány olyan idevaló bónusz, ami tematikus, csak egy kis részre hat, pl. teliholdas ól db-szám növelő, tehát ha az ember használni akarja, akkor mindenhová fákat kell raknia, ez pedig - kevés kivételtől eltekintve - nem a gazdák álma... Sztem sokunknál, úgy, mint nálam, csak porosodnak a kamrapolcon, kihasználhatatlanul. Annyi nincs, hogy az ember lánya 2 percenként váltogassa.
  Más:
  eredetileg ezért jöttem: A teliholdason az ólak annyira sötétek, learatás után még sötétebbek lesznek, de ez sokszor nem látszik. Főleg a raktárházakon. Javaslat: itt a trágya színét változtassátok fehérre v. zöldre, ködszerűre, mintegy "fluidum fogja be" az ólakat. Sztem a láthatóságon túl stílusosabb is lenne.
  Más:
  kéretik a grafikusoktól, hogy új állat tervezésekor nézzétek már meg, hogy mik vannak eddig. A skorpiónak, a varangynak, a szalamandrának, az agámának, a teknősnek oly egyformára sikerült az ábrázolása, hogy sokszor alig tudom őket megkülönböztetni, főleg a tenyésztelepen, ahol nagyon pici az ábra. Kicsi barnás, lehetetlen pofák mind. Nem feltétlenül az arcukat kéne próbálni megjeleníteni, hanem vagy az egész testüket, vagy egy jellemző részletüket, pl. a skorpiónál a farkát kiemelni. Akár fordított "prioritással", mint a nagyszemű plüssállatoknál. Itt kicsi test, nagy faroktüske, páncél, úszóláb, ilyesmi kéne.
  Egyébként sokszor a gyümölcsöket, gyümölcsfákat sem tudom megkülönböztetni. Ha csak 1 db termést látok, az jó, ha egy fán sok sárga pöttyöt, az a fene-se-tudja, hogy mi lehet. Mivel a játék már régen elment meseibe, fölösleges az élethűségre törekedni.
  Más: biztosan valami értelme, én csak az értelmetlenségét látom a területenkénti 5 db raktárházas korlátnak. Most van 7 db ólas, miért kell 2-t máshová kitenni. Általában a BT-et ritkán kell mozgatni, amit rendszeresen használok, azt oda kitenném, jó lenne. A másik 2 területről a 2 db-okat folyton szedegethetem be, a raktárban nem érik el a céljukat, pedig valós pénzt fizettünk értük.
  Ja, jó lenne már gépesíteni ezeket a házakat is. Lassú gépem van, tényleg egy örökkévalóság telerakni azokat, főleg fejlesztésekkel. Nem az 1x fél perc az örökkévalóság, hanem a sokszor 10 perc, ami rabszolgasággá változtatja a játék örömét. Nem nekem kéne a játékért legyek, hanem a játéknak értem! Sokszor vagy időm, vagy türelmem nincs kivárni egy telitöltést, így tényleg értelmetlenül adtam ki pénzt.
  Más: ma próbáltam nemesítgetni, lement egy kör, és kereshetem újra a növényt. Kérem, kínálja fel itt is az utoljára használtat! Ha egyszer valamibe belefogok, általában azt akarom folytatni. Megint egy fölösleges lassítás. Sok ilyen idegölő apróság van, ami miatt elmegy a kedvünk az egyébként túlbonyolított játéktól.

  Az idézésedet töröltem, nem szükséges a saját javaslataidhoz így felhasználni./mamarygen
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.11.21
  mimi, Fätum, rittgasseragnes és 4 más kedveli ezt.
 13. ali_b78

  ali_b78 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  A trágyadomb fejlesztése időszerű lenne, sok területünk van, vagyunk páran, akik kettőt-hármat csak ólazásra használunk, de használjuk is a trágyát.
  NEM a korlátlant szeretném vissza, de 3000-4000-ig simán lehetne bővíteni.

  (Amúgy a víznél, hogy jött ki nektek a 450? Az is megérne egy misét xD)
   
  béka, mimi, rittgasseragnes és 2 más kedveli ezt.
 14. mamarygen

  mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Egyelőre a trágyát tekintve 2000 adagos tárolás van a játékban. (Bölcs tölgy)

  A változtatáshoz a kereslet erőteljes változása lenne szükséges.
  Van ládás lehetőség, mely a trágya használatát egyénileg is segítheti, ez a kereslet oldalán nem tűnik fel a piacon.

  A piaci módszerben az azonnali eladás illetve a tartalékolás is játszhat még szerepet. (ha figyel a gazda a 7 napos "égi áldás" visszatérésére!)

  A víztorony állapota, befogadóképessége a tölgynél is látszik.
  A legutolsó nagyság a 450 adag.

  Aki megteheti - nem rábeszélésnek szánom - mindkét tárolási helyet "bővítheti a prémiumos előfizetéssel".
  víz 450+200.png A víz mennyisége ekkor: 450+200 adag.

  A trágya mennyisége a gyűjtő helyen: 2000+800 adag.

  Kérlek, ha kérdésed van, azt a segítségkérő alfórum valamelyik topicjában tedd fel.

  Itt, ebben a topicban, ebben az alfórumban a fejlesztési ötletek megfogalmazása a teendő. (egyéni kifejtés, indoklás és javaslati ötlet kidolgozásával)

  Köszönöm, köszönjük a mod-csapat nevében, ha rendeltetés szerint készülnek a posztok, a javaslatok, nem csatlakozással, idézéssel.
   
 15. VéresDénes

  VéresDénes Járnitanuló

  Nekem az lenne a javaslatom, hogy a malmokat is kellene bővíteni.Elég sok állat van akinek táp szükséges, és vannak olyan eventek is ahol a malomban kell keverni a hozzávalókat.Szerintem 3-3-hely ma már kevés a malmokban.Jó lenne.
   
 16. zsilinszkiorsi

  zsilinszkiorsi Junior szaki

  Sziasztok!

  Nekem az lenne a javaslatom, hogy az x alkalommal aratható kitehetőket (pl:spenótzöld íjász), amikor lejárt a tulajdonságuk akkor valahogy legyen jelezve. Sajnos nem tudom megjegyezni mikor tettem ki őket, géppel nem mindig látom hogy nincs ott a felkiáltó jel. Nem lehetne valami nagyobb, vagy másabb jelzés, hogy ne legyen napokig "üresen"?
   
  spagetti24, semmirevaló, mimi és 2 más kedveli ezt.
 17. semmirevaló

  semmirevaló Fórumlakó

  Sziasztok! Most olvasgatom a piacozást. Nem lehetne egyesíteni a piac besorolást? Ezt azért kérdezem, mert rengeteg kereső van de sajnos aki más piacon van nem tudja el adnia termékét. Köszönöm a meg értést!
   
 18. mimi

  mimi Fórum elő legendája

  Üdv Ötletelők, Fejlesztők!
  Szuper ötlet volt az ajándékküldésben a helycsere, egy apróság hiányzik. Ha a barkácscuccok lenne az első helyen a Kerti cuccokon belül. Mióta a raktárházak vannak, igen sok barkács fogy, egyszerűbb lenne az életünk.
  Köszönöm.
   
 19. csillaglili55

  csillaglili55 Rutinos

  Szervusztok!
  Esőmentes szép napot Mindenkinek - nálunk esik...:cry:
  Nem biztos, hogy jó helyen írom, de szerintem ideje volna kibővíteni a kerek kerék 99-es lehetőségét végtelenre, mivel a ládákban igen sok kerékforgatási lehetőség rejlik, és nem biztos, hogy minden nap ráérünk elpörgetni a meglévőket, így valószínűleg elvesznek. Jó lenne, ha a játékmesterek észrevennék ezt a gondot - nem gond persze, mert jó, de ha elvész, akkor semmi értelme. :wuerg:
   
 20. csillaglili55

  csillaglili55 Rutinos

  Sziasztok!
  Újabb javaslat! A kerek kerékről végre a rengeteg főfarmos fát jó lenne levenni, ha már fa, akkor a bahás fákkal megpakolni, meg esetleg receptekkel, vagy barkács ládákkal.
  Ide jönne még mint "extra" kívánság, hogy a mandragórákat, meg elixíreket meg ilyesmiket jó lenne végre levenni, vagy piacképessé tenni, mert a rengeteggel már igazán nem lehet mit kezdeni. (Igen, javasolták, hogy keverjünk, keverjünk, keverjünk, de a mesterségek völgye már minden szinten tele van, és jóformán fillérekért lehet "kereskedni" az elkészíthető dolgokkal.)