Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Fätum

  Fätum Fórum admirálisa

  Sziasztok! Jó lenne ha megoldanák, hogy ha vásárolni szeretnénk a piros kosárnál növényeket, vagy fákat, akkor valahogy lássuk, hogy mennyi van a raktárban. A ólaknál is sikerült megoldani, hogy látjuk mennyi tápja van az adott állatnak, mert a bal felső sarokban az ól ikonjánál ezt látni. Ugyan ezen az elven, meg lehetne oldani a kosárnál is a növényekre vagy az ólakra, fákra, hogy mennyi van belőle a pajtában. De az is megoldás lehetne, ha a vetőláblán a növény ikonja mellett ha egy + jellel jelenne meg, és arra kattintva belehetne jutni a magtárba. Köszi, ha továbbítjátok.
   
  Utoljára szerkesztett: 11.12.21
  Samborg, Kukackukac, Magdusnéne és 12 más kedveli ezt.
 2. spagetti24

  spagetti24 Kivételes tehetség

  Sziasztok!
  Én nagyon örülnék ha a saját raktáramba belépnék és a dekorációs tárgyak rendszerezve lennének :inlove:,
  pl. ládát adó,tp növelő....
  Ráférne egy kis fazon igazítás a kütyüs területeimre de ez így nagyon sok időbe telne,mire kikeresném,még akkor is ha idő,méret stb....szerint szelektálva vannak.
  Köszönöm.
   
  Ms.AbyZu, Samborg, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
 3. nolina1965

  nolina1965 Fórum parancsnoka

  Cserenap kapcsán szeretném, ha a jövőben, ami NEM cserélhető, az ténylegesen NE jelenjen meg az ajándékozható cuccok közt! Most nagyon sok kütyü van, akár fejlesztés-jelesek, akár nem, ami ott van, rányomok, megkérdezi, hogy biztosan oda szeretném-e ajándékozni XY-nak, majd igen válaszomra közli, h. nincs ilyen a raktáramban. Több, mint bosszantó. Ugyan egyszer régen valaki próbálta magyarázni, h. miért van ez így, akkor se értettem, azóta sem lett logikusabb. Főleg azért, mert minden ismertetőben megjelenik, h. amit nem találok, az nem cserélhető. Ennek logikus folyománya számomra, h. ha viszont vmit megtalálok, akkor az igenis, cserélhető.
  Amit a kütyük kapcsán szeretnék, ha a sarkába ki lenne írva legalább az évszám, h. mikor volt megszerezhető, ha többször is, akkor az első alkalom.
  Köszönöm!
   
  Ms.AbyZu, mimi, rittgasseragnes01 és 4 más kedveli ezt.
 4. Kacsmacs

  Kacsmacs Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Azzal a javaslattal állnék elő, hogy a kerekkeréken nyerhető vetőgépek helyett aratógépek is legyenek.
  De az sem lenne rossz, ha a vetőgépeket átlehetne váltani. pl. 2 db vetőgépet 1 aratógépre, vagy akár 1:1 arányban.
  Köszönöm szépen!
   
  fakír1020, Samborg, Gio és 5 más kedveli ezt.
 5. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  sziasztok szerintem sokaknak zavar a füvészkert kapacitása ha jól láttam korában már jó párszor lett már javasolva (meg én is irtam már ) hogy jó lenne ha meg lenne növelve a kapacitás minél nagyobbra mert elég sok fa van már és lássuk be az a 8 hely nem sokat zavar ha ilyen sok fa van a játékban. A fejlesztőknek sem lehet könnyű . régóta játszom a játékkal és azóta csak gyarapodnak a fák
   
  Utoljára szerkesztett: 2.1.22
  vampire_hunter, Samborg, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
 6. Tothland

  Tothland Utánpótlás-írogató

  Kedves Moderátorok!
  Egy olyan lehetőség kialakítása jó lenne, amivel a raktárakban lévő felesleges dolgokat ki tudnám dobni, ugyanis a kerekkeréken - ha megjelennek - 10-ből nyolcszor 2. szintű szamáristállót, vagy XXL-es fenyőt kapok, de van más is amiből szükségtelenül sok van.
  Üdvözlettel: Tothland
   
  Utoljára szerkesztett: 3.1.22
 7. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Ajándékozási és csere napon van rá mód, hogy kisebb szinten lévő, és/vagy kezdő játékosoknak elajándékozd azokat a fákat, ólakat, dekorokat, amelyekre nincs szükséged.
  De emellett lehetőség van a Léghajón a harmadik opció segítségével visszaadni a rendszernek, és CSP-t kapsz érte.
  [​IMG]
   
  _Ilona49_ és mimi kedveli ezt.
 8. Tothland

  Tothland Utánpótlás-írogató

  Szia!
  Köszönöm.
   
 9. Eva0220

  Eva0220 Fórumszaki

  Sziasztok! Jó lenne a trágyát sokkal nagyobbra fejleszteni, vagy egy tartalék helyet létrehozni, ahova a felesleges trágya kerül, amíg nem fér el a pajtában. Az előbb veszítettem el 5000 trágyát, mert véletlenül az egészre rányomtam.
  Szerintem, ez nemcsak az én problémám.
   
  Samborg, _Ilona49_, mimi és 2 más kedveli ezt.
 10. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  sziasztok nem tudom ki hogy van vele de szerintem renzo vidámparkját is gatyába lehetne szedni mig a flash volt sokkal jobban ment minden pl vakond csapó vagy a muszkli mérő akkor simán bárki össze szedte a 20 zsetont egy jegyből de most jó ha 1 jegyböl kap az ember 1-2 zsetont mert hiába van a vakondon a kalapács nem üti le hanem 3 ra ha sikerül
   
 11. mimi

  mimi Fórum elő legendája

  Sziasztok! Boldog új évet a fejlesztőknek is! ;)
  A fejlesztőket környékezném meg, hogy a pajtában, az éléskamrában nagyon hiányzik a dupla nyíl, hogy egyből a végére lehessen ugrani. A felhő is adja, a kerék is adja, magam is termelek termékeket, egy sietős aratás előtt sokat kell kattintgatni, hogy pl. maja maszkhoz jussak.
  Köszönöm, ha segítetek.

  Szívesen adnék 10 egységnyi vetőgépet egy aratóért. ;) :music:
   
  Sauvage, őzike18-, Samborg és még 1 ember kedveli ezt.
 12. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Ha használni akarod, akkor a bal oldali menüből a Váza ikon / elhasználódó füléről válaszd ki; lapozni sem kell, mert a csatnival együtt előre tették. Az éléskamrában csak akkor kell végigmenni a maja maszkig, ha küldeni akarod, mert azt máshonnan nem lehet.
   
  DevilMókus, Sauvage, parrahviki12 és 8 más kedveli ezt.
 13. nolina1965

  nolina1965 Fórum parancsnoka

  A TOP alatt jött a hülye 5letem, hogy ha színes állatokat lehet tenyészteni, miért nem lehet az óljaikat is? Ahhoz nem is kéne arany bájital, mert nincs annyira sok szint. Csak betenni valahová (akár egy vadaskerthez hasonló pavilonba is) 4-6-8 ólat és kijönne egy következő szintű. Pl. 20 sárga = 1 narancs, 12 narancs = 1 piros, 8 piros = 1 rózsa, 4 rózsa = 1 neon az állatosaknál,
  12 sárga = 1 narancs, 8 narancs =1 piros, 4 piros = 1 rózsa a terményeseknél.
  A pavilon kiváltásához kelljen akár 1000 csillag ill. 1000 AB és 100-100 fúrógép (másra úgysem jó...) esetleg még annyi szupertáp, ahány ól van betéve. Vagy másvalami.
   
 14. szaki1979

  szaki1979 Aktív író

  Úgy ahogy van állattenyésztő kupa, meg növénytenyésztő kupa meg olyan gazdaköri feladatok ahol értékre kell beadni adott menyiséget simán el tudnák képzelni mesterségek völgyében előállított termékeket kelljen beadni. Újra értelme lenne a mesterségek völgyébe kilátogatni és a piacon is megnőne a kereslet.

  u.i. Igen, a mesterségek völgyébe én is már csak a répás-almás csatniért járok...
   
  Samborg, semmirevaló, -rex18- és 2 más kedveli ezt.
 15. árnyalatok22

  árnyalatok22 Járnitanuló

  Az én fejemben is meg fordult az ötlet csak annak az egész terjedelmében.:
  • a címereket egy új letölthető klienssel lehetne tervezni amelynek a normál felületű játékban szétszórva lennének csak megy a részei:
  • Először is a bölcs tölgynél (amelyre szintén van némi fejlesztési javaslatom) lehetne aktiválni 5 csillaggal az egyik ágat kezdő alakzat lenne és ez az ág minden egyes alakzatának aktiválásához adott szint (itt az elsőnél 10-dik elérése) szükségeltetne, mint a bevásárlókörútnál is.
  • valamint minden egyes ilyen szint elérése után szintfeladatot kapnál a gazdakör feladataitól, melyek segítséget jelentenek a továbbiakban vagy ingyenes nyereményeket rejtenek magukban.
  • Továbbá a városban új épületet az okmányiroda megépítését igényelné amely a posta és a ruhaboltos felületekből nőne ki a következő módon:
  • Miután aktiváltad a bölcs-tölgynél kellő csillagért a címereket avagy a címertervezőt és teljesítetted az e-hez kapcsolódó szintfeladat elsző feladatoszlopát megépítheted vagy megkezdheted az okmányiroda megépítését.
  • A következő részfeladat teljesítése után már ezt építed és a sor.f.befejezése után használhatod is de csak részben.
  A további részeket meg majd később.
   
  rittgasseragnes kedveli ezt.
 16. semmirevaló

  semmirevaló Fórumlakó

  Szerintem elég lenn csak pénteken kezdeni a eventet és utána mindig pénteken kezdődne így mindig 1 hetes lenne.
   
  Samborg, rittgasseragnes és zsani_apja kedveli ezt.
 17. ercsi05

  ercsi05 Junior szaki

  Én már több mint 11 éve játszok, majdnem a kezdetektől. Nagyon lelkes játékos voltam, ma már kevésbé. Ennek egyik oka a szintek. A Bahamarán elértem a 600. szintet, nincs miért harcolni, míg a fő területen közel egy év kell a szintlépéshez. A másik, a mesterségek völgye. A szerencsekeréken rengeteg nyersanyagot összeszedtem már, de nincs értelme használni, mert nem lehet kitenni, olyan kevés a hely. Legalább a gyémánt és arany helyekből több kellene. Ha kiteszem a répás-almás csatnit, semmilyen bónusznövelőt nem tudok kitenni. Ezért a szerencsekerék sem olyan érdekes már. Hiába nyerek sok jó dolgot, ha nem tudom használni. Az ott nyerhető állatokat és fákat sem ártana néha cserélni.
  Azt látom, hogy nagyon sokat fejlesztenek, új dolgokat hoznak be, de jó lenne, ha azokat tudnánk használni, esetleg a régieket lehetne átgondolni, továbbfejleszteni.
   
  DevilMókus kedveli ezt.
 18. Samborg

  Samborg Fórum ezredese

  Szervusztok!
  Lehetne egy olyan szezon is ahol termékeket és cukrot, sót, stb. kell beadni.
   
  Utoljára szerkesztett: 23.1.22
  DevilMókus, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
 19. zsilinszkiorsi

  zsilinszkiorsi Junior szaki

  Sziasztok!

  Rackó dekorjainál a neve után oda lehetne írni zárójelben akár azt, hogy Rackó vagy az a hónap nevét amikor kaptuk. Így nem tenném véletlenül a felhőre sem, mivel elfelejtem hogy az Rackóé. Pl: Pillangósstílus (Rackó) vagy Pillangóstílus (január).
   
  DevilMókus, rittgasseragnes és Kuzdern kedveli ezt.
 20. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Betehetnék a farmárudába az összes tojást , felhőt , dekort .
  Főleg a dekort , és akkor a végtelen farmpengő se volna elég .
  És akkor volna egy is értelme a farmpengő gyűjtésnek .

  De lehetne oda tenyészállat . És akkor tudnánk építeni ólakat , olyat , amilyet akarunk .

  Vagy olyan növény , amit csak ott lehetne kiváltani . És hozzá gazdaköri küldetések , amit az eventes területen termelnénk le .

  De akár fa fejlesztések , neon ólak , és ha már nullpercezünk az állatokkal akkor táp .

  Vagy az összes matricát , és akkor meglehetne szerezni azokat , amik nincsenek meg .
   
  DevilMókus és rittgasseragnes kedveli ezt.