Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. parrahviki12

  parrahviki12 Rutinos

  Sziasztok!
  Nem tudom,hogy valaki dobta-e be már az "ötletládába", mert képtelen vagyok ennyi ötletelést visszaolvasni, de eszembe jutott egy nem is olyan apróság.
  Persze, ez főleg azokat érinti, akik prémium előfizetéssel kapálgatnak.
  Amikor a gyanútlan, ámde dolgozni vágyó gazda belép a farmjába, a főfarmon az automata arató akkor is learatja a fákat, ha be sem lépett az említett területre.
  Ez főként akkor kellemetlen, amikor épp fákból jönnének a felröppenők egy adott eventhez, de mivel mondjuk a tölgyes tele van mamutokkal, épp ezért, a haszon reményében a gazda nyilván nem kapcsolja ki az automata funkciót. Ezzel viszont hátránnyal indul a délután kettőkor startoló feladatban.
  Nem lehetne valamit elkövetni annak érdekében, hogy ez a "szivatós" farmbelépés megszűnjön?
   
  Hermione72, ^^Ayumi^^, Amira09 és 5 más kedveli ezt.
 2. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Nézegetem a cserebere ajánlatokat.... Viccesek... :oops::mad:
  Kellene egy olyan lehetőség ahol valódi helypénzt fizetünk az ajánlatokért... - tehát elveszik a cserengedély... de korlátlan mennyiségben tehessünk fel ajánlatokat... Így kevesebb értéktelen csereajánlat lenne fenn!
   
  nolina1965 és stb_farmer kedveli ezt.
 3. Strawby

  Strawby Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Én nagyon örülnék, ha a különleges menüpontban a dekorációk/elhasználódók csoportosítva lennének, lehetne szűrni. Leginkább a kezdőknek lenne segítség, ha pl bizonyos dolgokra ható bónuszt keresünk ne kelljen végig olvasni mindent mi mire való...
   
 4. mandityalexandra

  mandityalexandra Fórumfelvigyázó

  Szia!
  Tipp: Az elhasználódók szinte mindig pluszosak, kivéve a napi ajándékként küldhető dekor. Ha beírod a jobb, felső, fehér keresőmezőbe: +, máris csoportosítva vannak. :)
  Jó játékot!
   
  aida2330 kedveli ezt.
 5. gazannyo

  gazannyo Utánpótlás-írogató

  Kedves parrahviki12!
  A felvetésedben ott a válasz. Eventre várva, időben ki kell kapcsolni a fák automatikus aratását. Ez egy választás, ami Rád van bízva.
   
  -Holdfeny-. kedveli ezt.
 6. Strawby

  Strawby Utánpótlás-írogató

  Köszi, sajnos a + jelre semmit nem dob ki :D Igazából a termékek amik vannak, okoznak gondot, van vagy 30 féle és mire végig olvasgatom melyik mire jó letelik a naptár xD Nyilván ami nagyon fontos pl a csatni, azokat már megjegyeztem.
   
  nolina1965 kedveli ezt.
 7. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Ha fordítva kezeled a dolgot, azaz célhoz keresel terméket, akkor a Bónuszlexikon nagy segítségedre lehet: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787. Innen könnyen kikeresheted, hogy például mely termékek rövidítik az ólak érésidejét; vagy bármi mást.
   
  aida2330, Galadriel, stb_farmer és 4 más kedveli ezt.
 8. mandityalexandra

  mandityalexandra Fórumfelvigyázó

  Jah, hogy te erre gondoltál. :) Akkor Toma válasza mérvadó, ez volt az én egyik taktikám is, a képek megjegyzése. Idővel megtanulod, de addig valóban kényelmetlen, emlékszem, nekem is ilyen volt. (Ma is csak azt tudom, amiket használok és néha rácsodálkozom, hogy jé, ilyen is van.)
   
  nolina1965 és Strawby kedveli ezt.
 9. Strawby

  Strawby Utánpótlás-írogató

  Köszönöm :)

  Igen igen, az is jó megoldás :D Bár attól még nyugodtan csoportosíthatnánk ott a dolgokat, mert minden ömlesztve található :D
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.5.23
 10. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Jó lenne külön fül a ládás dekoroknak;)
   
  nolina1965 és Galadriel kedveli ezt.
 11. Galadriel

  Galadriel Fórumőrült

  Szép napot
  Jó lenne, ha a dekorokat játékba kerülésük ideje alapján is sorba lehetne rakni.
  Köszönöm.
   
 12. ^^Ayumi^^

  ^^Ayumi^^ Fórum bárója

  Nagyon nagyon jó lenne, ha mi magunk is megkereshetnénk a dekorjainkat. Akik több éve játszanak nem egy dekort összeszedtek már, ezeket ide-oda tesszük, akár cserélnénk is, de ki tudja melyik területen/felhőn van... Tudom, hogy ha fórumra írok, akkor segítenek ebben, de ezzel le lehetne venni az adminokról/moderátorokról is egy plusz terhet.

  Továbbá a mostani eventek megint rámutattak arra, hogy a teliholdason nagy változások kellenének. Piac lehetne az első... A második - ha nem is az állandó - de a sűrűbb nyitvatartás.
   
  nnygabor, adamikmarika56, aida2330 és 3 más kedveli ezt.
 13. antonkucser

  antonkucser Fórum-zöldfülű

  Sziasztok....csak ugy felmerült bennem, probálják a farmeramat fejlesztgetni, mint pl ezt az alpesi területet is kisebb nagyobb megelégedésre, s gondoltam nem lenne nagy munka, söt semmi plusz nem kellene ahhoz hogy a teliholdas részt állandora megnyitni, talán nagyobb sikere lenne a dolognak, hisz ott volna mit "dolgozni" :) Bocsánat ha botor az ötlet...​
   
  Judit613 kedveli ezt.
 14. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Nekem a korábban feldobott sűrűbb nyitvatartás tetszene, ill. mondjuk, minden hónapban 1 hét folyamatosan. Sokszor az 1-2 naposakat nem tudom kihasználni munka miatt. (Egyébként minden gazdakörim megvan, csak készletem nincs, ezért is jó volna a hosszabb, mert jobban tudnék gazdálkodni, ill. a 24 órás ilyen-olyan bónuszokat kihasználni.)
  Más:
  Nagyon szeretném, ha a tenyésztésbe beálló ólaknál meg lenne tartva az eddigi alapnak a grafikája. Általában hátrányukra változnak, szükség pedig nincs rá, érdemi változást nem hoz. Legkardinálisabb volt a pillangó, ahol tömegfelzúdulást váltott ki a csere, köszönet érte, hogy visszaállították. Most raktam be pavilonba őket, innen jutott eszembe. Maguknak az állatoknak a grafikája is rosszabb, pont a zombibirka nekem egyáltalán nem tetszik, jobb volt a régi. A színesek úgyis másmilyenek.
  Más:
  Anno nagyon érdekes volt, hogy a BT háttere változik, nappalból éjszakaivá. Most viszont nagyon deprimáló folyamatosan az éjszakát látni. Nagyon szeretném, ha lenne egy (vagy több fokozatú) hajnalpíros kép, ami aztán átmehetne akár mennyországi arany-sárgába, mondjuk 40-50e csillag elérése után. Egy csomó indifferens dolog át-dizájnolására van energia, jó lenne, ha erre egy fél napot rászánna egy fejlesztő. Lehet, annyi sem kéne, végül is ezek statikus képek.
  Más: Sokáig nem tudtam, mi a bajom a kincses szigetre futott hajóval. Aztán egyszer rájöttem, de most jutottam oda, hogy el is mondjam: Egy zátonyra futott hajónak nem duzzadnak a vitorlái a széltől (ha még megvannak egyáltalán és nem szakadtak szét), hanem konyultan lógnak. Ha lehetne átrajzolni...
  Köszönöm!
   
  Utoljára szerkesztett: 18.5.23
  ^^Ayumi^^, aida2330 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 15. szzsuzsika

  szzsuzsika Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de mostanában ládabontáskor nem kapok vetőgépet. Régebben mindig adott vetőgépet, és midig volt, ami igen nagy segítség. Mi az oka a megszűnésének?
   
 16. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  A macaronos, illetve könyvpakolgatós minijátékban egy elakadáskor az 5 visszalépési lehetőség semmiféle segítséget sem ad; sokszor több mint 5-öt kellene visszalépni a rontás helyéig. Ezért javasolnám visszajelzésre a központ felé, hogy ehelyett az 5 visszalépés helyett újrakezdési lehetőséget tegyenek a játékba. Mondjuk nehézségtől függően 1-3 alkalommal ingyenesen újrakezdhető lenne egy pálya, de egy bankárlámpáért további újrakezdéseket is vásárolhassunk. Véleményem szerint ez nagyban növelné a játszhatóságot. Természetesen az újrakezdés nem indítaná újra az órát.
  Díjazom viszont, hogy az egyes pályák megoldására adott időket sokkal barátságosabbá tették az első alkalomhoz képest.
   
  Utoljára szerkesztett: 26.5.23
 17. TeremtŐ

  TeremtŐ Fórum mestere

  Sziasztok
  Jelezném problémáimat Üzlet és ajándék(csere-bere napokkal)kapcsolatban
  1. Üzlet és ajándék panel méretét jobb mértékben kihasználni? Kezdőoldali kép és a Csere fül(ezt használja mindenki legtöbbször) alatti terület átméretezéssel(több kínálati sor/kevesebb üres rész).
  - A betűméret jó,de ha úgy nézzük,hogy a kép mellett és elnevezése alatt üres részt lehetne átmétezni(több sor-kevesebb oldal lenne).
  - A képet kisebbé kellene tenni és egér kurzor ráhelyezéssel nagyitódna a kép
  2. Üzlet és ajándék panelen 3 'ablak' van (Ajándék-Csere-Eladás) a csere alatt ajánlat-kezelése és keresése. Az ajánlat keresése menüpontban van/vannak az ajánlatok(másoktól-10db/oldal)és alatta van az oldal számok(számmal és első/utolsó léptetéses-nyillal) amelyeknek a mérettükkel van a baj(om)! Okostelon állított képernyőn, zoomolva(az 5 kínálat és a görgető is látható maradjon)olyan apró az oldalszámot léptető nyilak,hogy nehéz pontosan nyomni amit kell! Lehetne a méretüket nagyobbra módosítani? Illetve a pozíciójukat is valamelyik szélre tenni?
  2. Lehetne a mobilon játszókra is gondolni pl avval,hogy a jelenlegi jobb felső sarokban lévő keresőt a jobb alsó sarokba helyeznék-így fekvő/álló képmódban is fogás/kezelés is könnyebb/jobb lehetne!

  Remélem érthető,mert nem hiszem hogy jobban meg tudnám fogalmazni!
   
 18. dudute2

  dudute2 Kivételes tehetség

  sziasztok egy nagy kérésem lenne éppen párszáz zsetonpont kéne nekem hogy meglegyen a kis állatkám becsapodtam a vendékek kiszolgálásával nem lehetne egy nappal meghosszabitani az eventet az éppen elég lenne nekem vagy berakni a utószezonba egy kis szerzon pontot az elöbb elírtam szezonpont kéne egy kicsi még elöre is megköszöném ha lehetne segiteni ezen
   
 19. szotyi7907

  szotyi7907 Junior szaki

  Agyopárvölgyel kapcsolatban lenne ötletem nagyon örülnék ha még azt meg lehetne csinálni külön külön le lehetne szedni a fa anyagokat ls a többit amit a termelési helyekre betesz pl fa anyag átalakitó stb mivel most már több elöállitásra van szükség de bizony még annyira nem lehet felyleszteni hogy be férjen az összes a termelési helyre elöre is megköszönöm
   
 20. Minimaci

  Minimaci Fórum mestere

  Csatlakozva az előttem szólóhoz, az átalakítóban (de akár az előállítóban is) jó lenne soronként külön "begyűjtés" gomb.
  És jó lenne, ha az előállítóban a fa/mag kiválasztás után a kijelölés megmaradna, és nem ugrana vissza folyton az 'alap' (t.i. legkisebb szintű) előállítható dologra. Bosszantó, amikor három meggyfát indítanék, és az első után két barackfát indítottam el. Figyelni persze lehet, de kényelmesebb lenne nem klikkelgetni annyit.
   
  nyuszimama52 és parrahviki12 kedveli ezt.