Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. zsomborik

  zsomborik Járnitanuló

  Tisztelt Játék Üzemeltetők.
  Az Égigérő paszuly-on nem lehetne cserélni a nyerhető tárgyakat? Van amibő 300-on felül van.
  Nekem nem megy ez a csere-bere, eladás és ehhez hasonlók.
  Most nem rég írták és rájöttem, hogy farmaranyért (van ugye a2 FA-os meg a 4 FA-os dolog), na de azt nem igazán lehet kihasználni.
  Én elég sokszor veszek farmaranyat, de ha használom--ugye gyorsan elfogy.
  Kérésem--hogy kicsi csere nem ártana.
  Üdv zsomborik ID 10 984 810
   
 2. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  A Gyopárvölgy megrendelőinél lehetne úgy működtetni a farmaranyas kiváltást mint a gazdakörben...
  A max összeg csökkenhetne ha már van valamennyi pl felreppenő... így többször bátrabban használnák a gazdák a farmaranyas kiváltást!
   
  kutyaszálló kedveli ezt.
 3. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  A jelenleg futó szörnyvadászat típusú eventhez lenne egy javaslatom:
  Hiába lett csak 8 lépéses egy kör, az időigény inkább nőtt, mert a nagy ponthoz muszáj gondolkodni és próbálgatni. Bár alapvetően a kombinációs lehetőségek bővülése miatt egyértelműen pozitív lépésnek tartom a kacsák bevezetését, de az átláthatóság szempontjából egyértelműen problémát jelentenek. Nehezebb átlátni a kört (nekem főleg a zöld hal és a sárga csikóhal okoz gondot, ezeket valahogy nem látom egyben a kacsákkal). Ezért muszáj próbálgatni, meghúzni a szakaszokat, hogy lássam, hová kell a cseréket felhasználni. Korábban erre sosem volt szükségem. Ebből aztán született is egy ötlet:

  A játékmező mellett kellene egy négyállású kapcsoló, amivel lehetne szabályozni a kacsák színét. Az alapbeállítás a mostani semleges szín, de be lehetne állítani a táblán lévő egyes színekhez hasonlókat. Szerintem az sokat segítene a tervezésben, könnyebb lenne átlátni a köröket. Szépen sorban állítgatom az egyes színeket, és megnézem, melyik színű körrel érdemes foglalkozni. Amikor már megvan, akkor pedig a hasonló szín megkönnyíti az egér a szakasz vagy kör összekötését.
   
  Ms.AbyZu, zagimichna, nolina1965 és 7 más kedveli ezt.
 4. silk57

  silk57 Junior szaki

  Sziasztok, lehet nem ide kellene irni, de szeretnék kérni valamit: kérlek segitsetek abban, hogy a főtanyára, már régen volt, lehessen venni füvészkertet és vadaskertet, akár többet is, ne csak 1 db-ot. Köszönöm szépen. silk57, ID:33916881
   
 5. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Az előzőhöz: én annak örülnék jobban, ha nem lenne területenkénti db-korlát, mert a pavilonokat ritkábban bontom/bontanám. A 6-7-t pl. ha kiteszem a főfarmra, 2 nap után bontani kell az event miatt. Nagyon nem jó, emiatt sok pavilon üdül a pajtában. Kár értük. Macerás telerakni, csak ígéret volt, hogy aratógéppel majd lehet - de nem lehet, kézzel meg kegyetlen lassú, főleg ha fejlesztett dolgot rakok ki.
  MÁS:
  Nagyon szeretném, ha legalább a kerékről jövő bónuszoknak lenne egy külön sora ott a bal oldali gombon. Nagyon áttekinthetetlenné vált, mert belekeveredik a felhősorokba, ami nagy aratás után 60-80 (de lehet, hogy több) item kerül ki, és a felhősök közé bújnak, de random. Agyrém. Esetleg az is jó lenne, ha a kerékről nyertek előlre kerülnének. Nemcsak a megszerzéskor van jelentősége - ha valaki nem tudná - hanem akkor, amikor azt keresem, hogy melyik bónusznak még mennyi ideje van hátra. Én nem vagyok az a precíz, aki irkálja, hogy mikor mit kapott, én elvárom a renszertől, hogy az ilyeneket vegye le a vállamról.
  Kéne még egy gomb, ami a végiglapozott sort visszaugratja az elejére (dupla nyilacska), ahogyan bárhol máshol létezik. Köszi!
   
 6. Stock-broker

  Stock-broker Járnitanuló

  Sziasztok!

  Elnézést, ha már más is írta, nem olvastam végig az ötleteket:
  Annyi változtatás kellene szerintem az ajándék cserebere felületére, hogy egy választási lehetőséggel ki lehessen szűrni, azaz ne jelenjenek meg azon ajánlatok, amelyekben a gazdaboltban CSP-ért megvehető tárgyat kínálnak fel cserére. Sokkal könnyebben át lehetne nézni az ajánlatokat ez esetben. Jelenlegi formában, legalábbis számomra elég fárasztó a kínálat végigböngészése. - Túl sok az irreleváns ajánlat. Szerintem a programozók simán meg tudnák ezt oldani. Köszi.
   
 7. PaySkin

  PaySkin Fórumprofi

  Jó reggelt!

  Gyopárvölggyel kapcsolatban lenne egy gondolatom: a raktár egyéb részéhez készülhetne egy átváltó, mint a nemrég lezajlott eventben, ahol a magokat lehetett átváltani. Itt is hasonló lenne, így nem törölni kellene, ha megtelik, hanem a csp értéknek megfelelően át lenne váltva.
  Pl.: a metszőolló 2000 csp, a virágzó ág 100 csp - a váltási arány 1:20-hoz, ami oda és vissza is ennyi lenne (1 olló 20 ágat érne és fordítva); a virágzó ág és virágkoszorú egyaránt 100 csp értékű, itt 1:1 lenne a váltási arány
  Most nem sorolnék fel mindent, de így nézhetne ki és ez egy kedves gesztus lenne a játékosok felé is!
   
  -gyöngy-581 és Sylja kedveli ezt.
 8. Kuzdern

  Kuzdern Mindentudó orákulum

  Sziasztok!
  A gyopárvölgynél tetszene, hogy a fákat lehessen áthelyezni másik területe...;)
  Több érésűek a fák, nem egyszerre érnek és nálam mindig nagy a káosz...rendmániás vagyok xD:D
   
  alex0824, kutyaszálló, nyific és 5 más kedveli ezt.
 9. Sziasztok!
  lehetne kérni, hogy a gyopárosnál a fejlesztők vegyék ki a játékból a favágónál, a vágja ki a növésben lévő fák opciót? Többször jártam úgy hogy a kis pipa automatikusan feljött nem vettem észre és kivágattam az összes fát. A szavakat amiket ilyenkor mondtam, nem ismételném el :( Most őszintén minek ez az értelmetlen és káros funkció???
   
 10. PaySkin

  PaySkin Fórumprofi

  Szia!

  Szerintem is felesleges, ki akarná kivágni a növekedésben lévő fákat is?
  Viszont nálam, amikor előfizettem és átnéztem, hogy mi mit csinál, akkor kivettem a pipát és azóta sincs bent.
   
  GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 11. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Csak ha duplán kattintasz akkor teszi vissza a rendszer a pipát. Kétszer vagy háromszor értem meg én is a tarvágást, azóta nagyon figyelek és ha bizonytalan vagyok inkább kilépek és újra kezdem az egész utasítássort. /a pipa nálam sincs bent a négyzetben/
  Ami engem jobban zavar az az, hogy a vágásérett fáknál is visszakérdez a rendszer, hogy biztos vagyok-e benne?... Ez lenne jó, ha nem kéne bizonygatnom, hogy igen biztos vagyok benne..
   
  aida2330, GA-BI-O-Farm és PaySkin kedveli ezt.
 12. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Nagyon sokszor próbálkozok vele én is. :D Lenne még mit javítani, aktiválni bőven ezen kívül is.
   
  Galadriel, -W-595-, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
 13. franyo121

  franyo121 Fórum admirálisa

  Szervusztok!
  Lehetséges hogy rossz helyre írok, de a Necronomicon nyomdagép bevezetése óta gondolkodtam rajta, hogy megírjam a kérésem. Azt kérném, hogy a normál-, és Baha mintájára a Telihold területén is legyen Rémítő manufaktúra. Gondolom, hogy a Necronomicon nyomdagép elhelyezhető lenne benne és így sikerülne elfoglalt területeket felszabadítani.
   
 14. parrahviki12

  parrahviki12 Rutinos

  Sziasztok!
  Régóta foglalkoztat egy gondolat, s most láttam eljönni az idejét, hogy mindezt szavakba is öntsem.
  Azt mondják az okosok ott fenn a magasságban, hogy a játék fejlesztése értünk van, a mi kényelmünket szolgálja.
  Nos, nekem volna egy újabb ötletem a komfortzónánk kiteljesítéséhez! ;)
  Istennek és az eventnyeremény-kiötlőknek hála, kapjuk módszeresen a Piccolo ládákat, aminek nagyon tudunk örülni! Aztán bontogatjuk is rendesen ott, ahol éppen helyet tudunk szorítani nekik.
  És itt jön a bibi! -.-
  Mert hogy a szerencsétlen farmer kénytelen otthagyni a kibontott csodát, ahol épp helyet szorított neki a kibontáshoz. De mi van akkor, ha például a Tölgyesben gyűjtögette eddig a Piccoloból bontott okosságokat, de már épp nem volt hely egy újabbnak, így kénytelen volt másik területen bontogatni? Miért kell a "+"-os dekoroknak a bontás helyén maradni?
  Gondolok itt például a Virágfestésekre, vagy a Gyepek urára. Mert ha ezek szétszórva dacolnak a különböző területeken, a mai hajszolt farmos világban előfordulhat, hogy véletlenül úgy végezzük ki őket, hogy nem is hoztak semmi hasznot...
  Ezért is ugrott be, hogy akár egy élet beáldozásával nem lehetne-e elmozdítani és másik területre átvinni ezeket a csetreszeket? :p
   
  Ms.AbyZu, Sali~*.*, nnygabor és 5 más kedveli ezt.
 15. Marika312

  Marika312 Fórum császára

  Javaslom elfogadásra, bevezetésre, hogy a Farmerama jutalmazza meg a Farm-születésnapos gazdákat.
  Nagyon lelkesítő lehetne, ha a farm szülinapján egy, az az évben bevezetett új fát, ólat, vagy dekorációt kapna a gazda.
  Lehetne évenként más-más ajándék, évek számától függően.
  Ez egyfajta "Hűség-ajándék" lenne a BP részéről.
  Köszönöm, ha továbbításra kerül javaslatom.
  (Marika312, - a napokban volt 10 éves a farmom).
   
  Ms.AbyZu, apcimama, nnygabor és 3 más kedveli ezt.
 16. Stock-broker

  Stock-broker Járnitanuló

  Sziasztok!

  A Bölcs Tölgynél vannak rúnák, amelyekkel értékes fákat, tenyészállatokat lehet kiváltani. Ehhez hasonló kellene a Maja Majmok Szentélyéhez is, mert vannak gazdák, akiknek halomban áll a felhasználatlan arany banán. A mostani bahamás rúnákkal valamilyen új növény/állat hozzáférési jogát lehet csak megszerezni. Emellé kellenének olyan rúnák, amelyek adhatnának valamilyen bónuszt (pl. gyorsabb érés növényekre/fákra/ólakra), vagy konkrét tárgyakat (Pl. Valamilyen értékesebb titokzatos láda, akár Piccolo is.).
   
  Sali~*.* és rittgasseragnes kedveli ezt.
 17. Nem tudom írta-e valaki.
  A Bölcs tölgynél a Bölcsesség ösvénye - Feloldás ablakban
  A cseresznyénél a bal alsó sarokban
  A Cseresznye fánál bükk termés ábra van
  A Vörösfenyőnél cseresznye termés ábra van
  A Bükknél toboz termés ábra van
  Jól van ez így vagy lehetne javítani!!!!!
   
 18. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  elnézést de nem értem. A Bölcs tölgy az Erdei tisztáson áll a Farmon, a Bölcsesség ösvénye a Gyopáros területen van. Hol tapasztalsz problémát? Tudsz esetleg képet is hozni?
   
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 19. Elnézést kérek nagyon elírtam.
  Nem a bölcs tölgyről van szó /nézd el nekem/.
  ----Gyopárvölgy.----
  Északi erdő
  Előállító hely.
  Bölcsesség ösvénye.
  Feloldás.
  Cseresznyefák:
  A bal alsó kosárban nem cseresznye van, hanem bükk termés.
  Vörösfenyők:
  A bal alsó kosárban nem toboz van, hanem cseresznye
  Bükkfák:
  A bal alsó kosárban nem Bükk termés van, hanem toboz.
  Még egyszer elnézéseteket kérem így már talán jó lesz a megjegyzésem.
   
  Dolphin kedveli ezt.
 20. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Szia!
  Erről van szó:

  [​IMG]
  Szia!
  Megtaláltam, jó az észrevételed.;)
   
  parrahviki12 és Kuzdern kedveli ezt.