Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Suzy761

Suzy761 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Jó lenne ha a piacon vagyunk, egy terméknél látni a legjobb árat vagy legalább azt, hogy mennyi van a saját raktárunkban, anélkül, hogy mindenbe bele kellene menni, ide oda kell mindig ugrálni, Jó lenne valahogy egy helyen látni mindent. Menni az ár, mennyi van saját raktáramban, és van-e még olyan ajánlat ami nem kelt el. Ennyi terméket lehetetlen normálisan átlátni.
    Pl ha látom, hogy magas áron lehet eladni a pillangót, Ne keljen mindig átmenni, hogy tudok-e eladni,
    Suzy

Rebcsok és -manócskák- kedveli ezt.
  2. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Lehet, hogy megköveztek az ötletem miatt, de elolvasva pár hozzászólást -és magamban eldöntve, hogy nem tetszik az iromány- ez jutott eszembe.
    A posztokkal, illetve azok lereagálásával kapcsolatban az lenne a cseppet sem forradalmi kezdeményezésem, hogy ha már "like" lehetőséget adtak, akkor a Facebook mintájára "dislike" is lehetne....
    Ez egyrészt mutatná a posztoló felé, hogy sokan olvasták a hozzászólását (igaz, nemtetszésüket fejezték ki...), másrészt nem feltétlenül kellene hosszú sorokban reagálni az esetlegesen nem tetsző kommentekre, elég lenne a "nem tetszik" gombra kattintani...

nolina1965, Matold, Akela és 4 más kedveli ezt.
  3. eeron

eeron Járnitanuló

Sziasztok!
    Teljesen egyetértek veled.
    Igen, tényleg rengeteg termék van, akár a bónuszrekeszt akár a kamrát nyitjuk meg. Az lenne a jó, ha legalább a kamrában egy fül alatt volnának az állatokra ható bónuszok, külön a növényekre hatók, azon belül pedig külön az érésidőre ható, és külön a hozamnövelő bónuszok.
    Az se volna baj, ha ez így jelenne meg a bónuszrekeszek használata során is.

ikivid kedveli ezt.
  4. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!

Ahogy Hisztis Myrtill kifakadt a Harry Potter és a Titkok kamrájában: "A lefolyókanyarban ültem a halálon merengve...", úgy engem is elgondolkodtatott valami, ahogy nézegettem elmerengve és irigykedve a feleségem farmján azt az egy, kényszerűségből kinn hagyott csetreszét...
    Van egy, az én szívemhez is nagyon közel álló kis kitehető, amit nem olyan régen a BP megvásárolhatóvá tett - ha jók az emlékeim, kemény 54 FA-ért.
    Ez eddig örömhír!:D
    Onnantól viszont már a rémhír kategóriája, hogy ezt a kis kitehetőt, ha már kihelyeztem, de nem akarom, hogy ebek harmincadjára semmivé váljon, tulajdonképpen soha többé nem szedhetem fel!:oops:
    Pedig azon kívül, hogy van, semmi haszna, "csak" egy dekorációs tárgy.
    Amiért pénzt, valós pénzt adtunk!
    Esetleg a BP korifeusai, szintén egy merengős fertály órájukban nem gondolkodnának el azon, hogy megváltoztassák ennek a kitehetőnek a tulajdonságait, hogy oké, hogy ott van, ráadásul tényleg szép is, de ne vesszen már el, ha épp a nyár közepén aktualitásán némiképp veszítve mondjuk beszedné a kedves gazda az Adventi gyertyáját, hogy aztán az esztendő vége felé újból a farmképének díszítésére használhassa kedvére?
    Gondolom, másnak is eszébe jutott már ez az ötlet...
    Hálásan köszönném, ha legalább elrágódnának ezen a nüansznyi dolgon...! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 27.4.18
    -manócskák-, Imi*, mebajah és 6 más kedveli ezt.
  5. julcsi.bano

julcsi.bano Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lehet volt már ilyen felvetés, de nem találtam, ezért leírom!
    Szerintem nagyon feldobná a játékot ha nyereményként eventekbe, gköriekben, felhőkben nyerhetnénk terménybónusz KUPONT! 100 ill 200% amiket a gazda akkor használna amikor csak szeretné
    Köszönöm

6. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok már volt ez az ötlet hogy ha van aktiv farm munkás akkor ha kilépünk a játékból akkor ne teljen hiába hogy ha 1 órás volt aktiválva mert igy is nehéz azoknak akik egyszer egyes területet aratnak meg a többi de nem vesznek kuponokat

7. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Próbáltam keresni a korábbi ötletek között, de pont ezt nem találtam, vagy csak béna vagyok. Arról már volt kérés, ötlet, könyörgés, hogy lehessen piacolni a teliholdas növényekkel, de eddig ez nem nyert. Viszont nem lehetne elővezetni, hogy a teliholdas cuccokat is lehessen venni piros kosárból? Akár csak teliholdas eventek idején, de én jobban örülnék az állandó vásárlási lehetőségnek :) Na, na?

Szerk.: És mi lenne, ha a teliholdas növényeket is lehetne nemesíteni? :music: El bírnék viselni néhány víz- és szupertrágyahatékonyságra ható bónuszt... :)

Utoljára szerkesztett: 30.4.18
    BackOffice és Rebcsok kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Kerekkerék ötletem:
    - szeretném, ha barkácscuccokat tennétek fel a nyeremények közé. Az alap kerékre 10-db-ost, 1x,2x,4x, a Party-ra XL, XXL XXXL csomagot. A pajtába kerüljön, majd én kinyitogatom, az ne legyen probléma a kerék mechanikájánál.
    - ha lehetne választani, hogy milyen köztes terméket nem kérek. Pl. van 170e mandragórám, mert nem használom őket. Ennek ellenére ma is kaptam 3x. Viszont nem kaptam cukrot, amiből többet használnék. A Beállítások-ba lehetne tenni. Venni nem fogok cukrot sem, azon a szinten már túl vagyok. Ha nincs, nincs, majd lesz. Csak a fölösleges dolgokat nem szeretem. Háttérinfó: minden iparom 5. szintű. De azt hiszem, ennek az is örülne, akinek csak 1 v. 2 ipara van.
    - mivel rengeteg dolog lett, én speciel nem tudok örülni a 250-edik Rózsaszín zselének, vagy a 200 TP-t adó Zsemlének. Jó lenne ezeket a nagyon kis értékű (piacon fillérekért megvehető) termékeket kivenni a kerékről. NEM nyeremény. Azért.

9. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy jó helyre írom-e ezeket a sorokat, de régóta bosszant egy kis apróság, s feltehetőleg nem csak engem egyedül.
    Amikor a raktáramból ki szeretném tenni a fáimat, miért nem azonos helyen, egymás mellett találom meg több alapfámat és a fejlesztéseit? Minden alkalommal végig kell mennem a polcok között, mint egy bevásárlóközpontban, hogy megtaláljam az egyébként egymásnak rendelt fákat... Hogy csak egy példát említsek a sok közül: a tojásfám és a fejlesztése több oldallal odébb található...
    Nem lehetne erre valami észszerű átszervezést találni?

Alinee2, semmirevaló, pormacska1 és 2 más kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Van rá már most is mód. A menü szűrő funkcióját, az "A-Z-ig"-re kell állítani. Ebben az esetben szinte minden fa és fejlesztése egymás mellé kerül. Csak néhány kivétel van, ahol a fejlesztésnél az xl, vagy xxl van a fa neve előtt. Ezeket a sor végén, az x betűnél találod.

Alinee2 és parrahviki12 kedveli ezt.
  11. -manócskák-

-manócskák- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Másnak is eszébe jutott ami nekem, de azért leírom, mert hátha így valóban meghallgatásra kerül ez a sirám is.:p
    Szóval a szerencsekerékkel van bajom.Nem lehetne kivenni belőle azokat a dolgokat amiket csp - ért meg lehet venni? Gondolok itt alap ólakra és fákra. Nekem pl. ló istállóból van 100 db és valahogy nem tesz boldoggá a 101 - ik. Ezen kívül a cukor, só stb. is felesleges szerintem, mert azok jönnek a felröpiből és a 21 ezer mellé, pont nem arra a 10-re vágyom amit ad, akik pedig alacsonyabb szinten vannak nincsenek kisegítve vele.Ma pl. 99 pörgetésből 86 baromi hasznos dolgot szereztem.:cry:-.-
    A másik ami még szerintem nem logikus, a farmmunkás kuponok közül az egy, két napos.Hasznosabb lenne ha inkább több egy órás lenne, hiszen rengeteg a holt idő. Pl. a 48 órásnál ugyebár mindjárt ott van két éjszaka.
    Köszönöm hogy elolvastad!

kusziera, mebajah, Farm_Tadity_ és 3 más kedveli ezt.
  12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Nagyon szeretném, ha továbbítanátok:
    Jó lenne venni mammut fákat. Akár FA-ért is.
    Sok játékos van aki anno még nem játszott, s nagy hátrányban van azokkal, akiknek van ilyen fájuk.:(
    Arra már nem is gondolok, hogy esetleg cserélhető legyen. ;)

Más: lehetne felváltani a több órás kuponokat 1 órásra.

Alinee2, Farm_Tadity_ és nolina1965 kedveli ezt.
  13. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Jó lenne, ha a ládáknál lehetne jelezni, hogy hány darabot akarok kinyitni. Jelenleg automatikusan az összeset nyitja sajnos.

14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) most is lehet. Amikor kiválasztasz egy ládát, akkor kiírja, hogy hány tárgyat akarsz felhasználni. A + - gombokkal, vagy a szám átírásával tudod módosítani a darabszámot. Csak ezután klikkelj a pipára ;)

mebajah, Imi*, parrahviki12 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. csi48

csi48 Fórummogul

Igazad van. Nem figyeltem. Bocs.

Imi* és Rékuci1111 kedveli ezt.
  16. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok már írtam már korábban hogy csemete és ól gőzősnél tele lehessen rakni a vagont annyi fával és óllal amennyivel akarnánk és ne csak 6 mert úgy elég kínkeserves kicserélni szintén 1 órás várakozási idő mellet meg bővíteném egy másik ötletemet is miszerint jó lenne kiszűrni az inaktív játékosokat és szétlehetne vinni ami kitehető fa ól amit kibirnánk válogatni - csillag ab tp ttp csp farmaranyfát is pl ha olyan akinek volt és fel hagyott a játékkal és csak az kapna kinek nincs növények amik a bp állitana be hogy ki menyit kapna*-

17. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Nagyon jó lenne annak aki kézzel arat és vet 1x1 es kockákat úgy művelni mint a vizeznék --- kiemelni a kockákat és ha rárakjuk a sokféle gyorsítót akkor nem marad le sok kis kocka , mert a fák alatti 1x1 est takarja pl : a fa Remélem hamar megfontolandó lesz KÖSZÖNÖM

NagyG1950 kedveli ezt.
  18. -borostyán54-

-borostyán54- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom,hogy volt e már szó a munkás kuponok ajándékozásáról. Vannak,akik fizetnek a farmmunkásokért,többek között én is sokáig fizettem,és jó lenne,ha a felhalmozódott kuponokat el lehetne ajándékozni.Köszönöm

Alinee2 és barackmoly kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem találtam igazán jó topikot.
    A mentor-csibe rendszerrel van gondom. Jelenleg automatikusan kapunk (vagy nem kapunk) csibéket. Nem vizsgálják a hőmérőt, teljesen inaktív csibéket kapunk igen gyakran. Közben pedig van olyan szomszédom, aki bőven 40 alatti szintű, val.sz. nincs mentora, viszont gyönyörűen halad. Szívesen segítenék neki, de nem tehetem.
    Szóval: Választhassuk ki magunknak a csibéket/egymást a csibével! Akár, mint a házasságnál - oda-vissza. Amióta csökken az új regelők száma nehezebb "igazi" csibét találni. A 3. szintre fejlesztett és aztán alvón hagyott farmokkal nem megyünk semmire. BP sem.
    Persze, lehet, h. az "ügyeskedők" saját regeket is z. DE: ha egy farm már 40. szintig eljutott, ahhoz a továbbiakban is hamarabb vissza fog nézni a gazda, mint egy 3. szintűhöz - hiszen már küzdött érte, vannak tárgyai, stb. Lehet, h. kisebb összeget is költenének rá (néhány száz Ft-ra gondolok), sok kicsi sokra megy! És egyébként miért fájna a BP-nek, ha egy gazda több farmot művel? Most is van ilyen...

kanzlerviki kedveli ezt.
  20. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok ezen a nublonos eventen annyit lehetne változtatni hogy bahás növényeket és fákat farm fa terméseket sót zselét mandragórát virágdrótot gyógyelixirt is lehessen be adni

Utoljára szerkesztett: 16.5.18