Visszajelzés Játékok a kriptából 2. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 2.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 2.5.25, 05:56.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Ahogy elnézegetem, ha felszaladunk az ezüst feladatokon, akkor a 6. feladatnál le is horgonyozhatunk egy kis időre.

2. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Nagyon jó lenne, ha a mostani kiírás végleges lenne, mert ugye nem is olyan régen volt, amikor a fórum ha jól emlékszem 24 órán át /lehet,hogy rövidebb/ nem volt elérhető.
    A BP erre is gondolhatna, amikor változtatgatja a kiírásokat egy-egy event kapcsán.

szöszi50, soresne, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen, főleg az új fánál. Majd előveszünk valami gyorsítót a sufniból. :D

szöszi50, ildiko44, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  4. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Nincsenek tervben további módosítások. Persze ettől függetlenül lehet, de csekély az esély rá.

szöszi50, levi5, ildiko44 és 11 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Végre! Valami jó hír!:) Köszönjük!

szöszi50, kutyaszálló, vihence és 5 más kedveli ezt.
  6. varga1234

varga1234 Fórum biztosa

Igaz Bocsi

kutyaszálló és Swartsch kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm szépen engem az bizonytalanított el, hogy olvastam ezt itt. :)
    Már így is annyi bizonytalanság van ebben az egész miskulanciában, hogy jaj...:oops::cry::D

szöszi50, magdi06, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok:music:

Egyszerű event jön... hajrá mindenkinek:inlove:

varga1234, kutyaszálló és genka53 kedveli ezt.
  9. Tothland

Tothland Járnitanuló

Azt gondolom, ha az elkövetkező napokban - lényeges a többesszám - változások várhatók, akkor talán el kellene halasztani a problémás tenyésztéses kezdést, mert kompenzálni sokkal bonyolultabb, vagy a megcsinálók és a várakozók számára eltérő feltételek biztosítása elegánsnak egyáltalán nem nevezhető. Hozzáteszem, hogy az új dolgok beveztésénél a bizonytalanságot - amit inkább kiszámítható kiszámíthatalanságnak, megbizhatalanságnak neveznék - nem furcsállom, sőt ha nem lenne már hiányozna is. Egyébként aki megnézte, miből mennyit kell beadni és elmélázott azon, hogy csupán egy Elf macskatündér vagy Túlvilági sötétlő szentjánosbogár tenyésztéséhez mi szükséges - kell belőlük összesen 29 -, akkor nem lehet kétsége, miszerint a készítő nem egy Laricsev. A két tenyésztéses feladat teljesítésével a felröppenő szüksélet többszöröse áll majd rendelkezésre.

Utoljára szerkesztett: 2.10.24
    Kincső52, vihence, ildiko44 és 8 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szia!
    Pontosan így látom én is. Ahhoz, hogy a gkörik teljesítéséhez elég legyen a tenyésztett állatom, ahhoz mindkét állatból legalább 5-5 teljes kört kéne tenyésztenem, utána görgetni, hogy kialakuljanak a végleges számok. Nagyon sok felröppenőt fogok kapni.
    Persze választhatom a nullázással való felröppenő kergetést is, de minek pazaroljam a szupertrágyát arra amit kicsit később amúgyis megkapok szupertápért cserébe?
    Szóval ez csak elhatározás kérdése, hogy várok-e egy esetleges boomra, vagy sem. Ilyenkor szoktam azt írni, hogy erre alszom egyet, aztán meglátom :)
    Nem a 11.960 növény ültetésével van a gondom, mert azt pár óra alatt befejezem.

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

gyors növény termelés... aztán a felreppenő gyártást majd meglátjuk...:music:
    bár azért pár kört muszáj lesz tenyészteni az újdonságokból:p a kezdésnél....:music:

ildiko44, kutyaszálló és genka53 kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egyszerű, különösebb bonyodalom nélkül teljesíthető eventet kaptunk.
    Azt azért szívesen megkérdezném a BP-s illetékesektől, hogy az ültetési helyszín változás miként vonta maga után a malomtermék növényigényének emelését (+2.760 db), mivel mindkét terület, mármint a Gombaerdő és a Fő-farm is egyaránt 202 kis területtel rendelkezik. :music:
    Kis bosszantás mifelénk, vagy egyszerűen "csak"? ;)
    Na, mindegy is, ne érdeklődjünk felfelé, mert csak bosszúság lesz belőle;).
    Tehát összesen 11.960 db Szellemes szellemvirág eventnövényt kell letermelnünk a farmos "fő-farmon", amihez ugyanitt és a szédült szántón növények és fák aratásából röppenhet fel a Kísérteties láng röpi. E kettőt a malomban a 20 db kapott malomterméken kívül 460 db-ot
    összekeverve, meglesz az összes eventkellék a "pasziánszhoz".
    Az event kiírás szerint tenyésztésenként garantáltan kapunk egy felröppenőt, és mivel holnaptól két új állat tenyésztése válik lehetővé, én mindenképp azzal oldom meg a röpi szerzést.
    A nyeremények tetszetősek, úgyhogy hajrá!
    Sikeres játékot mindenkinek! :D:inlove:

maszilva, Kincső52, rozo52 és 19 más kedveli ezt.
  13. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm a számolásokat!
    Egyszerű event következik.

Egy területen, a Főfarmon termelhetünk. Ez összesen 202 db 1x1.
    Egy kör szaporulata csak csatnival 606 db növény.

A növény, a Szellemes szellemvirág alapból 5:30, vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58.
    Napi négy körrel számolhatunk.

11.960 / 606 = 19,74 --> 20 körre lesz szükség a felszaporításon felül.

Én igyekszem gyorsan letermelni a növényeket. A szédült szántót most nem bontom.
    Veszek egy M-es kosarat. Így lesz 80 + 15 = 95 Szellemes szellemvirágom.
    Indítok egy Jacket, használok Kacsa Katát és pörgetek.
    A termelést szupertrágyával (Fehér ártatlanság, Karácsonyi süti, felhő) gyorsítom.
    A célom 15 db növény 1x1 -ről. (A szaporulat 14.)
    A felszaporítást 3 db 2x2-n és 92 db 2x1-en csinálom. (csatni + Jack + Kacsa Kata)
    3 x 12 = 36
    92 x 10 = 920
    Összesen: 956 db ebből elvetek 202-t, marad 754

A termelés összesen négy kör:
    3 x 14 x 202 + 1 x 15 x 202 = 11.514 + 754 = 12.268

A kezdést a Főfarmon Amaránttal várom. Még gondolkodom, de valószínűleg tenyészteni fogok a felröpikért.

A megnyerhető dekorok nagyon jók.

A felhő kétnaponként aratható (32:00)

Játékok a kriptából felhősor 2.
    • Lezárási idő: 32:00 óra
    • Kategória: Ültetési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farmszint x 2.400 TP
      • bahaszint x 2.400 TTP
      • Termés bónusz: +1 a Zöldségek esetében. Csak a normál farmjaidon! Hatóidő: 06:00 óra.
      • Több TP vagy TTP a növényekből. Bónusz: 150%. Hatóidő: 06:00 óra.
    • Nem tematikus felhősor: szabadon választható 1 db 1x1, 2 db 1x2 és 1 db 2x2 méretű dekor helyezhető fel a felhősorra.
    Sok sikert, jó játékot!

maszilva, inanna11, Dolphin és 11 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ez egy rém egyszerű event...bónuszládából kapott, 200%-os bónusszal várom az eventet;)
    Romantikus jó éjszakát mindenkinek...:D

15. Goran

Goran Fórum hercege

Ez a területváltás könnyített a osztályzásnál, mivel nem akarom/merem verbálisan kifejezni a véleményemet és mivel nincs mínusz tartomány, azért maradtam a legkisebb számnál, de ez is túlértékelt.......

16. peter1022

peter1022 Fórum nagymestere

Sziasztok,

Szerintetek küldhetőek lesznek a dekorok?

Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ismét eltelt egy negyed év, holnap & szombat leltár, szóval örök íróval és mappával várom az eventet. :D
    Aggodalom nincs, ahogy anno szokták mondani..
    -ejj fiam, ha te nem lennél, ki kéne tenyészteni. :D

szöszi50, inanna11, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A bónuszos dekorok nem küldhetők. Tehát várhatóan ezeket sem lehet cserélni és ajándékozni majd.

maszilva, peter1022, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  19. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Én egy kicsit lemaradtam a napokban.
    De nem értem miért tenyésztéssel kellene a felröpiket megszerezni, amikor farmos területen, pannikkal ezek megvannak a fákból, növényekből is. Én nem pazarolnám a szupertápot, hiszen 10.-én tenyésztős event jön, ahol valószínű lesz 1 tápos is valamelyik nap(baby-boom tuti). A teliholdas tenyésztéses gazdakörikhez, akkor le lehet termelni a szükséges állatokat, mert azok meg elvileg naptár szerint csak 30. -án kerülnek a játékba. Vagy esetleg lemaradtam valamiről és 2x érkeznek a hónapban ilyen gazdakörik, ma, meg hó végén is? Inkább használnék szupertrágyát a felröpiért, ha kell, mint szupertápot, mert szupertrágya mamut van, de szupertáp mamut nincs.
    :oops:

20. -gyöngy-581

Szia Alex!
    Jól megfogtad a dolog lényegét, kb így látom én is. Mivel kevés a szupertápom nem fogom most erre az eventre elpazarolni, hanem kivárom amíg a terveimhez optimálissá alakul a játék (értsd ez alatt boom és szupertápvásárlás).
    Szóval én ma esetleg csak kíváncsiságból 1-1 kört indítok, hiszen szeretek tenyészteni és ott meghúzom a határt és kirakom a pontot.
    Nem is értem a játékmestert, hogy nem teremt megfelelő hátteret egy általa felkínált lehetőséghez. (de ez már legyen az ő baja.).

peter1022, Kuzdern, vihence és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.