Visszajelzés Játékok a kriptából 2. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 2.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 2.5.25, 05:56.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szerintem, jobb, hogy farmos területre került az event. Egyszer a pannik miatt, másodszor a teliholdason lehet az újonnan tenyésztendő állatokat nyugodtan szaporítani bárkinek. Nem lehet azt mondani, hogy valaki azért nem készül fel a tenyésztős dolgokra állatokkal, mert nem tud nullázni, vagy mert ehhez az eventhez valókat kellett termelnie ott. Mivel jobban megnéztem, hogy igen ma is és hó végén is lesznek olyan gazdakörik, amik kérik az új tenyészthető állatokat, így én várok a tenyésztéssel a tenyésztős eventig, mert a gazdakörik nem rohannak el. Szóval majd akkor összesítem, hogy milyen szintű és mennyiségű tenyészállatok kellenek az eventhez és a gazdakörikhez, és kihasználva egy baby boom-ot, és esetleg egy egytápos tenyésztést, majd akkor tenyésztek csak. Szupertrágyát könnyebb a játékban szerezni, a két kerék is jobban adja, a ládák is, na meg ott vannak a mamutok is. A szupertáp nagyobb kincs.
    :)
    Én úgy látom, hogy a központ most jól gondolkodott, adott lehetőséget. Viszont az nem tetszik, hogy az új játékosok továbbra is ki vannak rekesztve az eventek nagy részéből, ezzel a haladásuk minimalizálva lett. Nem a régi játékosok szívnak, hiszen egy kis farmot cserenap által , jó dekorokkal, semedig nem tart nekünk felhúzni, költekezés nélkül. Akik szívnak, azok az új játékosok, mert nem kapnak olyan dekorokat, felhőket, amikkel haladni tudnának a szinteken, a kirekesztés miatt, és nem is vásárolnak ahhoz, amihez nincs hozzáférésük. Ha meg lelépnek, akkor meg lesz nagy csodálkozás, hogy miért csökken tovább a játékos állomány és a bevétel.

Utoljára szerkesztett: 3.10.24
    maszilva, zsani_apja, jucus100 és 13 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Pontosan. Én is így látom és így fogok tenni.
    Sajnálom a kisebb farmokat akiket kirekeszt az eventből ez a határmeghúzás.
    Megtehetném, hogy veszek szupertápot, hiszen ott van a piroskosárban, de h...lye azért még nem vagyok, mert szeretek tenyészteni :(
    Ennyire nem vonzanak a pixelek, hiába szépek az ólak, hiába jön ma gköri hozzájuk, ellensége nem vagyok saját magamnak és a perselymalacomnak sem.
    Az eventet természetesen csinálom, van kb 100.000 cseppem hozzá és pár panni is várja a bevetést. (ingyen, miután megterem, illetve van)

vihence, alex0824, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Alex!
    Részben igazat adok neked, de mivel most jön be a két új rémállat tenyésztés, nem akarom halogatni azt. Majd tenyésztek jövő héten is, hisz nem gátol benne semmi. ;)
    Úgy hiszem ennyi, saját termelésű "finomság" elégséges lenne, bármelyik verzió szerint játszanék. :D
    [​IMG] [​IMG]

Marika312, rozo52, PZoli64 és 10 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:inlove: hm... nálam kevesebb a finomság...:wuerg: de én sem várok...
    ma is szeretnék az újdonságokkal játszani:p

alex0824, GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
  5. tompaker

tompaker Junior szaki

Sziasztok!

Egyre, kevesebb és kevesebb ajándékokkal kápráztatnak el bennünket a játék készítői.xDA " Piccolo" alig van, ha van is, 1 db.:cry:A szomszéd ajándékozás is kivetté a játékból.xD:cry: Ebben az eventben a felhő ér valamit :sleepy: Voltak olyan eventek is, ahol a főnyeremény mamut fa, két "picco" stb. :):pNa de sebaj, jön a karácsony:) hátha eszükbe jutnak a régi szép idők;)és lesz valami nagy durranás;). Nem csak pénzért vehetünk valami új fát, vagy állatot:sleepy:.

alex0824, DevilMókus és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Az előbbiekkel nagyon egyet tudok érteni.
    Viszont az új játékosokkal kapcsolatos észrevételeddel már kevésbé. Gondolj bele mi milyen kütyükkel indultunk és mit kaptunk egy eventért 10x éve. Már egy csatninak is örültem és tapsikoltam, amikor még csak töklekit tudtam gyártani.
    Hetekig utáltam az egrest ültetni, hogy haladjak :) nem is tetszett, meg olyan sokat kellett rá várni.
    Vettem a titkosakat, hogy piacolhassak valami extrával.
    Nem vagyok az új játékosok ellen, gondolom a bp sem, de némileg igazságtalannak érezném, ha a kezdőknek minden az ölükbe hullana és nem kellene megdolgozniuk érte. Szerintem hamarabb elmenne a lelkesedésük.
    A küzdés valamiért adja meg a dolgok savaborsát. Ha ez nem lenne még mindig bennem, meg nem sajnálnám a gyötrődő :D időket, már rég itthagytam volna a játékot.
    A másik oldal viszont az, hogy nem zavarna. Én a magam játékával foglalkozom, nem igazán törődnék azzal sem, ha 2 hete játszó egyből a 200. szinten lenne. Na, de azért mégis picit felszaladna a szemöldököm :DDDD

PZoli64, vihence, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórumgróf

Itt a legnagyobb gond, nem maga az hogy milyen dekort tudnánk/tudnak szerezni, hanem maga a tény, hogy SEMMILYET, mivel kizáródnak az eventből és nem tudnak semmi extrát sem szerezni. Lehet a kicsi éppen csak a feladat 5. részéig jutna, némi szupertápért cserébe, viszont ezt sem teheti meg.

Az meg még mindig egy külön téma, hogy mekkora és milyen előnyökkel álltok előttünk és pontosan ezért kér a játék sok esetben lehetetlent, lásd legutoljára 50.000 eventnövény kellett volna a virágfestéshez. Nincs egy darabom se, pedig 200 szinten vagyok.
    Ezeket a számokat letermelni van hogy van esély, de másodpercre pontos aratás kell 1 héten keresztül, éjjeli keléssel. Ha havonta hoznak egy ilyet, nem tudom kinek az életébe fér bele, mind úgy, hogy Ti a 50.000 és 20.000 is játszva teljesítitek. Abban igazatok van, hogy megdolgoztatok érte jár nektek! De nekünk akkor mi jár? Függés a játékra? Azzal se jutunk így előre. Számomra elkeserítő olvasni, hogy 19:00 már a fél fórum írja, hogy készen vannak :( Ezzel csak elérik, hogy még több és több kelljen, na ez az ami elüldözi a kis játékosokat :(

cicazita, PapaMangó, vihence és 2 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:( nem elüldözésként írjuk...8) Ebben biztos lehetsz:music:
    Sajnos nem hallják meg a játékmesterek a játékosok szavát még akkor sem ha mi kérünk fizetési lehetőséget... :eek:o_O
    mert áldoznánk a haladásunkat segítő dologra....;)
    Régen mi 6-8 év alatt érük el a 200. szintet... van aki több... most meg pár hónap alatt ott vannak a játékosok...8)
    hozd ki a farmodból a legtöbbet amit lehet.. majd megerősödik:inlove:

alex0824, GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egyrészt nyilván igazad van, mások a lehetőségek. És részben abban is igazad van, hogy azért nőnek a követelmények, mert a nagyok/régiek hamar készen vannak. De abban már nincs, hogy ezért őket hibáztatod. A központot a legkevésbé sem érdekli, ki mit irkál ki a fórumra. Nekik csak a pénzügyi oldal számai számítanak. A probléma nem azzal van, hogy valaki hamar készen van, és ezt bejelenti, hanem azzal, hogy ehhez nem kellett pénzt költenie. Ezt látják a központban (ehhez nem kell a fórumot olvasgatniuk), és ezért próbálnak meg egyre változatosabb módszereket kitalálni, hogy kivarázsolják a pénzt az erre kapható játékosok zsebéből. A régi dolgokat is pont ezért nem teszik elérhetővé, mert nem akarják, hogy a mai kicsik is önellátóvá váljanak. Ettől még persze pl. egy szupertrágyás felhőt igazán betehetnének időről-időre akcióba, még jót is tenne a bevételeknek. Hogy miért nem teszik, nem tudom megfejteni.
    Nagyon nehéz összehasonlítani a régi és a mai játékot. Annak idején én is - és Libuskafarm is erre utalt - évekig eventeztem úgy, hogy nem tudtam végigvinni az eventek zömét. A mostani könnyebb játékot valamennyire az akkori "szenvedésért" "járó" kompenzációként éljük meg.
    Sajnos ez ügyben nem nagyon lehet igazságot tenni, de nem érdemes egymást hibáztatni. Nagyon sokan próbálunk különféle módokon (taktikákkal, ajándékokkal) segíteni a kisebb farmoknak. A helyzetért maga a játék felépítése, és a központ hozzáállása a felelős, és csak ők tudnának érdemben tenni azért, hogy ez megváltozzon.

Kincső52, maszilva, PZoli64 és 14 más kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórumgróf

Pontosan itt a lényeg! Rohanok a szintekkel mint a szél...juppiii de jóóóó +200 növény, esélyem sincs termelni :( Újdonság újdonság hátán. Ráadás mindezt úgy, hogy a 300 egy lehetetlen küldetés amivel nem is foglalkoznék, pont a szint nem jelent semmit, viszont az hogy kong a pajta az igen :D Ahhoz pedig kell az extra, amit nem lehet beszerezni :p :D

De tudod nagyon jól hogy csinálom! :) De ha nincs visszajelzés esélytelen, hogy ez változzon! :)
    Elnézéseteket kérem, libuskafarmnak is külön! Rosszul sikerült a fogalmazás, bevallom mikor írtam a TI szócskánál már a saját relémet égettem, mert ezt nem nektek szántam mint szemrehányást, hanem a központ felé, hogy mért nem lehet ezt belátni végre, hogy így nagyon nincs rendben.
    Csak ezen úton tudná elérni, hogy a kicsik is aktívan költsenek a játékra, ha behoznának olyan dolgokat, amik a pajtát fejlesztik. Azzal, hogy a szinteken rohanunk és egyre több dolog válik elérhetővé még rémisztőbb a helyzet. Most kaptam meg azon feladatokat, ahol a mamutokat lehet kivenni. Megörültem, majd elsápadtam, majd azt mondtam, na hajrá ezért megéri! A maradék többi meg nekem is ugyanúgy 6-7 évembe fog telni mire a gazdakörit megcsinálgatom.
    Tényleg ne haragudjatok, nem nektek céloztam, külön bocsánat libuskafarmnak még egyszer! :(

cicazita, PZoli64, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ó, nem hiszem, hogy bárkit is megbántottál volna.
    De ezt is jól látod, és én nem emeltem ki, pedig fontos: a TP mindenekfelett való erőltetése is vastagon benne van. Láttam olyan hsz-t régebben, amikor egy új játékos kiírta a fórumra, hogy egyetlen TP-s láda bontásával, amit az ingyenes szezonos dekor adott, felrepült az ötvenvalahányadik szintre, és kérte, hogy tegyék vissza, mert így egyszerre szakadt a nyakába egy csomó minden. Biztos vagyok benne, hogy ezzel végleg elvették a kedvét a játéktól...

PZoli64, genka53, vihence és 6 más kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórumgróf

200 szintre 100 ról úgy repültem fel, hogy van egy fél területnyi normális dekorom. a Többi még a régi időkből maradt rám. Naponta 2 szintet léptem, tetszett, de rájöttem ahogy vettem a napi kosarakat, mennyi de mennyi növény került a pajtámba aminek a száma mai napig 1-2 ezer...Nem tudok velük mit kezdeni, szép ez a 200 de úgy érzem még mindig valahol ott vagyok ahol kezdte 4-5 hónapja a 98-as szinten...játéktapasztalatom több lett, hála nektek, de ezen felül az a szám, hogy felíródott 98-ról 204-re nem változtat a tényen, hogy mg mindig egy KIS játékos vagyok! :)

( Kis farmokon viszont a 100 elérni már nem olyan egyszerű ezért is nem értem, hogy mi ez a variálás az eventekkel) Ez a játék mindig arról volt híres, hogy hétről hétre jött egy egy event...most jó lesz ha havonta 1-ben részt vehetnek, mert bár a pajtájuk olyan mint az enyém a szintjük kisebb :(

cicazita, genka53, vihence és 5 más kedveli ezt.
  13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Változnak az idők. Értem amit írsz, át is éltem. De volt előttem célként anno a nem elérhetetlen 100 szint, amit 1-2 év alatt a kezdetleges dekorokkal, termeléssel, mega tp nappal (seed-el) simán, tényleges gazdálkodós játékot folytatva el lehetett érni. És ráadásul nem voltunk kirekesztve egyetlen eseményből sem. Pörögtek a piacok, amik állapotáról lassan sorozatot lehetne folytatni szellemváros néven. Pár hete, amikor kis farmoztam több piacra is benéztem, siralmas, szürke, ez is szürke, az is szürke. Akár a szürke 50 árnyalatát is leforgathatnák némelyik piacon farmos verzióban, annyira szürke, legalább lenne ott némi izgalom is. A szegényes kínálatot feldobná az biztos, ha pl malacka, mosómedve maszkban, kikötözőset játszana a tehénnel, a karám mellett, akin kantár van.
    Most jön egy új játékos ránézz a szinttáblázatra, megnézi, hogy a tik és társai, meg a növények, fák mennyi tp-t adnak neki, amikkel tudna haladni, elolvassa az eventismertetőket, amikből látja, hogy kaphatna a haladásához felhasználható jó dolgokat, de nem játszhat azokért. Elolvassa az event topikokat, hogy milyen jó a mini játék, meg hogy mi miket szedünk ki az eventekből,stb. Számol, átértékel, és egy jó nagyot , keményen, beint a Bp-nek! Jogosan! Nem rég olvastam, hogy ráállt a Bp arra, hogy minél nagyobb esélyegyenlőséget teremtsen az új és régi játékosok között. Ha ezt agyalták ki, ami most van, akkor nagy bajok vannak ám.
    Ebben az eventben semmi olyat nem látok, amiért az új játékosok ne vehetnének részt!
    Közepes felhő, de még annyira jónak sem mondanám, a dekorok sem eget verőek önmagukban.
    :)

Kincső52, rozo52, PZoli64 és 9 más kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Játék a kriptából 2. event élő, online!

14 óra után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően kezdjetek hozzá az eventhez, aratáshoz (felröppenők miatt) és az event növény ültetéshez a kijelölt területen!

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

genka53, vihence, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  15. szgyöngyös

szgyöngyös Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Másnak sincs eventnövénye vagy csak nekem nincs?

16. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

55 felröpi! Így jár aki ritkán olvassa a fórumot pedig ráncoltam a homlokom, amikor olvastam, hogy csak a Gombaerdőn lehet eventnövényt ültetni.

17. .Rukk.

.Rukk. Utánpótlás-írogató

Sem eventnövény sem felröppenő :D

farmerSS kedveli ezt.
  18. .Rukk.

.Rukk. Utánpótlás-írogató

Ott sincs

19. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

A Farm főfarmján van az eventnövény és a felröppenő is itt jön illetve a Szédült szántón növények és fák aratásából, illetve tenyésztésből is garantáltan 1 db.

20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Kezdő kép.

Kincső52, nagymami2, maszilva és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.