Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

köszönöm,probalom törölni es ujra telepiteni.

2. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!Már én is akartam ezzel kapcsoltban írni,hogy nem találom a megkezdett gazdaköri denevér és holló tenyésztés feladatsoromat.Nekem sem volt aktiválva a tenyésztés joga de a piacon tudtam venni tenyésztett hollót és denevért is,amit beadtam,sőt a hozzá kapcsolódó guano-s és a gyöngyös feladatsort is megcsináltam annak ellenére,hogy nem volt tenyésztési jogom.Tehát a kérdés ha megszerzem a jogot,akkor ugye a félkész gazdaköri feladatsoromat kapom vissza,ugye?köszi a választ előre is.Üdv

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Persze, a feladatsort abban az állapotban kapod vissza, ahogyan félbehagytad.

4. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia!Köszönöm a gyors választ.

5. huzatos

huzatos Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Bocsánatot kérek ,ha rossz helyre írok, de nem találtam topicot a kérdésemhez.
    Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogy működik a jeggyűrű küldés? Milyen előnyei és hátrányai vannak. Tudom, hogy olvastam már ezzel kapcsolatban valahol, de most nem találom.
    Köszönöm a segítséget.

6. -East17-

Szia!

Itt a házasság ismertetője:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/házasságkötés-válás-esküvői-lugasok-működése.443/

7. tyúkanyó1975

tyúkanyó1975 Fórum-zöldfülű

8. zsanpac

zsanpac Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Engem az érdekelne, hogy csengőpengőt nem lehet farm aranyra váltani? Vagy mobilon keresztül vásárlás lehetséges? Még bő fél napig tudom a talányos fákat vásárolgatni, de lassan elfogy a farm aranyom :) Köszönöm.

9. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Cseengőpengőt nem lehet farmaranyra váltani

10. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

Szép hétvégét!

Szeretnék érdeklődni, hogy ha egy termékből, mondjuk "Életelixir" kettőt beteszek a rekeszbe, akkor a százalékuk összeadódik vagy "8%" vagy csak "4%" marad.
    Köszönöm

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az Enciklopédia szerint az azonos bónuszok ideje adódik össze, vagyis 4% marad, de hosszabb ideig. A hatást úgy tudod növelni, ha megeszel mellé egyet az "Az élet forrása" termékből, így lesz 4%+6%=10% bónuszod. Minden további termékkel csak az időt tolod ki. Bővebben: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/alkimista-mesterség-laboratórium-az-ipari-parkban.13647/

12. zsanpac

zsanpac Fórum-zöldfülű

És ha sms-ben rendelek,akkor ugye csak arra az egy alkalomra számolnak fel díjat? Tehát nem fog rendszeresen a számlámon az emelt díjas sms szerepelni ugye? Mert csak egyszer veszem igénybe.

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ahányszor elküldöd az SMS-t, annyiszor kerül számlázásra az emelt díjas SMS, többször nem fogja levonni.

zsanpac kedveli ezt.
  14. zsanpac

zsanpac Fórum-zöldfülű

Köszönöm! :)

15. tamas00112910

tamas00112910 Járnitanuló

sziasztok. segitséget kérnék azért mert nekem nincsen valami csajos event

16. -East17-

17. tamas00112910

tamas00112910 Járnitanuló

oops ézt most benéztem :) köszönöm hogy segitettek

18. Makacs5

Makacs5 Törzsjátékos

19. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Sziasztok!
    A tikinaptár eventnél a 3 darab különleges Bahama fa ott mindenki ugyan azt a 3 darab fát kapja?
    Üdv: .-Máté04-.

20. -East17-

Szia!

Igen, minden ajándék egyforma mindenkinek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.