Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szöszkeszösz

szöszkeszösz Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Halottam hogy van valami herbál amivel gyors lehet szinteket lépni. De én nem lelem sehol. Segitsetek kérlek aki tudja mi az és hol van???????

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem tudok ilyen nevű dologról a játékban, pontosabban kellene megírnod, hogy mi a neve annak amire gondolsz és milyen hatása volna.

szöszkeszösz kedveli ezt.
  3. szöszkeszösz

szöszkeszösz Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ.:). Hát ez a gond hogy én sem tudom mi az növény vagy mi féle.:(.

Az tudtam meg hogy a mumia átka mellet van.:). De én azt se tudom hol van????.:(. Kérlek válaszoljatok. Köszönöm előre is.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.4.16
  4. t-petya

t-petya Fórum-zöldfülű

5. -East17-

A Múmia átka egy gazdaköri feladatsor:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-3#post-231117

Létezik egy Herbárium nevű feladatsor is, de semmivel sem különb mint általában a többi. Extra szinteket attól nem nagyon remélhetsz.

szöszkeszösz és mebajah kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szerintem a Herbárium nevű gazdaköri feladatra gondolsz. East linkét ha megnyitod, és eggyel feljebb tekersz, olvashatod.

7. -East17-

Szia!

Ha már ott van felette, akkor nézz rá te is, mert bizony ad Baha TP-t is.

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Elnézést, csak átfutottam, és a BTP-t kerestem a szememmel, mert kíváncsi voltam, tényleg jó-e a haladáshoz. Nem találtam, ezért írtam, amit írtam. Nem akartam félrevezetni senkit, már töröltem a hsz-emből a tévedést. Köszönöm, hogy figyelmeztettél, elnézést még egyszer.

szöszkeszösz és mebajah kedveli ezt.
  9. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Hát utána néztem ahogy javasoltad, mert amint látom, egyik feltétel a vásárlások számától is függ ,és gondolom főleg ettől, pedig nekem nincs lehetőségem pénzért játszani ,én csak a játék kedvéért tudok játszani,hát megelégszem azzal amit a játék így tud nyujtani.

10. füles56

füles56 Junior szaki

Szia!
    Szeretném a segítségedet kérni, nem tudok a majmok szentélyében aranybanánért vásárolni.Minden kamrám nyitva volt már.
    Elolvastam a változásokat is, a gép takaritás is meg volt, mégsem tudok a szentélyben semmit sem venni

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia füles56!

Pontosan mit is szeretnél vásárolni?
    Pontosan melyik kamrában is?
    Ha a 10. kamrában vásárolnál, magát a 10. kamrát már megvetted?

12. füles56

füles56 Junior szaki

A 10. kamrát szerettem volna megvásárolni, mert a többi már nyitva van.Rá kattintottam a hogy szeretném megvásárolni a kamrát ezzel el tünt a plusz jel.Nem vonta le az arany banánt sem, és a már nyitott kamrákban sem enged vásárolni.

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia füles56!

Pontos farmnév és ID szám megadása mint mindig, most is elengedhetetlen a farmod ellenőrzéséhez.

14. füles56

füles56 Junior szaki

farmnév füles56 ID:13535140

15. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A 10. kamrád már nyitva van. Most már sorban kiválthatod amit szeretnél, de csak sorban, balról, jobbra haladva.
    Ha nem sikerül, próbáld meg egy ki-, belépés után. A régebbi kamrákban is találsz újdonságokat, azokat is akadálytalanul kiválthatod.

16. MadameRose

Szia!
    A Maja Majmok Szentélyében a 10. kamrában találod a kiváltás lehetőségét. Ha kiváltottad a kamrát és a tündérrózsát is, már megvásárolhatod a vetőmagokat a Tiki boltban. (A Tiki boltot a Szigeten a kosárra kattintva éred el.) Bővebb információt itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/484593/

17. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

Sziasztok !
    Megtudnátok mondani, hogy mikor és milyen módon került be egy fa aminek a termése a kesudió, nem emlékszem sajnos, a csajos este gazdakörit csinálom , és most vettem észre, hogy nekem ilyen fám nincs, valami kimaradt , vagy titokfából volt?
    köszönöm
    Magdi

18. füles56

füles56 Junior szaki

köszönöm szépen a gyors segítségeteket.Most már müködik minden.

19. MadameRose

Szia!
    2016. április 08-án került be a játékba, a titokzatos csemete akcióval:

https://board-hu.farmerama.com/inde...csemete-rejtelmei-bahamarama.422/#post-484285

20. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

Utoljára szerkesztett: 18.4.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.