Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. semiske

semiske Utánpótlás-írogató

Sziasztok, ma vettem 150 farmaranyat és bónusz csomag járt érte, ezt hol találom, és kiírta, hogy pár nap múlva lejárnak bónuszaim, ezeket hol találom, kérlek segítsetek köszönöm

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Írj egy kicsit konkrétabban. Milyen csomagot vásároltál és hol... a hirdető táblán??
    Volt régebbről akciós vásárlásod??
    Ahhoz köthető a lejárati információ. De pl. egy hónapos prémiumtagság is lehetséges, amit a csibeszobából a mentoráruházban váltottál ki.

3. semiske

A megrendelésed adatai:
    A z alul levőt vásároltam
    DátumTranzakció számaTermékFizetési módÖsszeg
    2016.04.29.778381109Bónuszcsomag 1aMaestro2,38 €

4. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

szia Laboviti kaptam egy csibét megint a neve TEMEFORUGLAK hat engem ne rugdosson senki bocsi de ez normális a névre gondoltam de így nagybetűvel koszi valaszod

5. Laboviti

A játék supportja fogja számodra részletezni a csomag tartalmát , nekik írj.

6. Laboviti

Szia!
    Több megoldás van 12 óra múlva megválsz tőle és letiltod a levelező listádról.
    Vagy jelzéssel élsz a supporton.

7. kapas1

kapas1 Fórum-zöldfülű

D: 12264373 kapas1 gazda: az égigérő paszulyon volt egy iolyan nyereményem ami ha jól emlékszem 72 óránként adott munkásokat adott. ez eltűnt. kérdésem hogy ez így marad vagy visszakapom.

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A paszulyon (és máshol sem) volt ilyen jutalom. Az egyik felhősor ad hetente 1 darab 3 órás farmmunkás kupont:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-1949

9. semiske

Hogyan tudom a prémium tagságot aktiválni, köszönöm előre is

10. -East17-

Szia!

Amennyiben megvásároltad, külön aktiválásra nincs szükség.

11. zuza67

zuza67 Utánpótlás-írogató

Igen a csomagban volt amivel a farmaranyat vettem

12. -East17-

Amikor megjön a farmarany, onnantól él az ajándék prémium tagság is. Ellenőrizheted a városban a Bank épülete fölötti házban.

zuza67 kedveli ezt.
  13. boka007

boka007 Haladó

nem értem ezt a 0 perces növényérést :(

szegfűre kinemesítettem az összes kinemesíthető bónuszt, bent is van a 3 érési időt befolyásoló bónusz,
    ettem: -fehér ártatlanságot
    -karácsonyi sütit
    bölcs tölgyön a "nő mint a gomba" bónusz már 1000 éve ki van váltva
    nem tudom mit csinálok rosszul.. pedig elméletileg működnie kéne... kiszámoltam excel-ben... és mégsem :cry:

14. -East17-

Szia!

Az utolsó lépés hiányzik: a gesztenyés felhősor. Bővebben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/165346/

15. boka007

boka007 Haladó

ja igen ezt elfelejtettem leírni... a felhősorom most épp lakat alatt van, és a bónuszideje már lejárt.

ennek ellenére úgy számoltam:

"nő mint a gomba": 60%
    -fehér ártatlanság: 10%
    -karácsonyi sütit: 5%
    szupertrágya imádat: 25%

már ez önmagában 100%os szupertrágya.
    +5% gesztenye felhősor (az meg már minuszba vinné nem)

http://kepfeltoltes.hu/view/160429/farm_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

16. -East17-

A felhő mindenképpen kell, anélkül nem működik, mert a százalékok egy része összeadódik, másik része viszont rászámolódik. Így csak sima összeadással nem jön ki a 100%.

17. boka007

boka007 Haladó

rendben köszönöm.... most persze újjebb kérdések merültek fel, ha időmilliomos lennék most utánana néznék a bónuszok pontos szövegének, értelmezésügyileg :D

de jelen pillanatban erre nincs időm, szóval köszi a választ, majd kipróbálom felhővel is ... cirka 75óra múlva xDD

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A nullapercezés matekja:
    Szupertrágya hatékonysága: 50% [alap] + 10% [rúna] + 10% [fehér ártatlanság] + 5% [karácsonyi süti] + 5% [gesztenyés felhő] = 80%.
    25%-os nemesítésbónusszal: 80% x 1,25 = 100%.

genka53 és boka007 kedveli ezt.
  19. shicu

shicu Utánpótlás-írogató

Segítség nem tudom mi a tamarilló, hol szerezhetek? Köszi a választ előre is. shicu

20. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

JÉ-ATYA kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.