Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A script működése nagyon lassú, még nem ért el hozzád a jelek szerint. Minden sapka beváltásra kerül, nincs válogatva, hogy vetted vagy kaptad.

tünde282 kedveli ezt.
  2. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Sziasztok! Tengeri kaland beadandói között szerepel a cukoralma, tudja valaki, hogy hol lehet megvenni, mert a piacon nem találom és a enciklopédiában sem olvastam róla.

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

4. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Köszi a választ, így már megvan további szép estét

5. tiborom54

tiborom54 Utánpótlás-írogató

sziasztok, a tukánodú szoborhoz megszereztem a hozzáférést.
    Azt szeretném megtudni, hogy jutok hozzá.
    a választ előre is köszönöm ID 7976587

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Sziatiborom54!

Bahama területről a farmkereten lévő piros bevásárlókosárban az állatok között tudod megvenni, ha kiváltottad a szobrot.

7. anobi

anobi Járnitanuló

Sziasztok! végig olvastam hogy a gazdakörbe milyen feladatok vannak. de elakadtam a kincses szigetnél.én ezt nem találom.a befejezett feladatok között sem.:( tudnátok segiteni ? :) anobi. ID:2564261

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Kincses szigethez először ki kell váltanod a szentély 8. kamrájában a Kikötő szobrot. Akkor férsz hozzá a feladatsorokhoz, amelyek teljesítésével fokozatosan hozzájuthatsz a szigethez. Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-kincses-sziget-és-kikötő.561/

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kikötő szobor kiváltása a Maja majmok szentélyének 8. kamrájában lehetséges.

A szobor aktiválása 30 arany banán.

A megadott accounton az említett mennyiséghez még gyarapítanod kellene az arany banánok számát.

10. anobi

anobi Járnitanuló

köszönöm a segitséget! :)

11. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Sziasztok! Azt meg tudjátok mondani, hogy mikor vásároltam utóljára farmaranyat? ID számom:51119155 Köszönöm :) :)

12. Laboviti

Szia!
    A keresett időpont április 10.
    Ezt saját magad is ellenőrizheted az e-mail fiókodban fellelhető fizetési visszaigazolásban.

13. zsuzsore

zsuzsore Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy a Szentjánosbogár ünnep alatt tegnap délután azért nem tudtam az egyik kitehetőt megszerezni, mert háromszor megvásároltam a kis kosarat, szükségem volt 150 db növényre, de egyszer sem írta jóvá a megvásárolt mennyiséget. Ezért nem tudtam a lámpást meggyújtani és a szükséges érmét megszerezni és a fényes társaság kitehetőt megvásárolni. Ilyenkor mit tudok tenni. A vásárlások tényét a számla kivonatommal tudom igazolni.

Köszi a segítséget.

14. Laboviti

Szia!
    A megrendelési problémákkal a payment support foglalkozik: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

15. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!El küldtem ma 2 csibét,az egyik helyet kaptam újat,a 2.-nameg vissza adta a rendszer aszt akit elküldtem elöször:mad:
    Valami ezzel nem lehet kezdeni mert már nem először fordul elő,és nem azért küldtem el mert nem volt szimpi hanem azért mert nem haladd előre sehova és most vissza kaptam megint.Lehet várnom megint 12 órát!

16. Laboviti

Szia!
    A tapasztalatok alapján érdemes lenne pár órát várni a csibe elküldése és kérése között.

farmer_puma28 kedveli ezt.
  17. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Sziasztok! Segítséget kérnék, az egyik csibém kérdezi, mit csináljon mert nem tiszta a szédült szántójának egy része, meg van a 12 szomszéd, magát és engem nem számolt bele, egyik sem halvány, tehát elfogadták a jelölését, ki be lépett, frissített, még is egy területe nincs kitisztitva, mit csináljon?

18. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az érintett gazda jelentkezzen itt a toipcban, hogy vizsgálni tudjuk az esetet.

19. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

ok, köszi ide irányítom

20. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Sziasztok! lehetséges az, hogy a tojáskeltető sapkáért ígért farmaranyak még mindig valahol úton vannak? Két farmomra sem értek még oda. Kezdjek izgulni? :) Köszi :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.