Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsoladorka

mazsoladorka Fórum-zöldfülű

Sziasztok,a kérdésem a következő:a Renzónál megszerezhető Repülő mókus tojást az Ajándékozás és Kereskedelem alatt tudom-e ajándékozni,cserélni vagy eladni?Várom megtisztelő válaszotokat

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem, a tojásból kifejlődő állatok nem cserélhetők és nem ajándékozhatók.

3. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Megkérdeztem két szomszédomat, hogy a " Muszklimérő " hogyan működik náluk és mind ketten azt válaszolták, hogy nem jól mert akadozik. Sajnos azért kérdeztem meg mert nálam is akadozik és nem lehet rendesen játszani vele. Emlékszem rá, hogy régebben volt hasonló probléma, akkor kijavították . Kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e ismét a javítása vagy most ne pocsékoljam el a zsetonokat?
    A segítséget előre is köszönöm.
    Üdvözlettel:dalmata10

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Milyen böngészőn keresztül használod a mini játékot?

5. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Szép napot!
    Az új gazdakörivel kapcsolatban azt olvastam, hogy bizonyos állatok kikerülnek a beadandók közül. Ez mennyiben érinti a Tenyésztők versenyét? Utolsó kört csinálom. Nem szeretném elveszíteni az eddig beadottakat.
    Üdv., Ami

6. Laboviti

Szia!
    Az általad említett gazdaköri feladatot ez a változás nem fogja érinteni.

Amira09 kedveli ezt.
  7. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Köszönöm szépen! :)

8. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Érdeklődnék hogy a baha állatok elvesznek amit beadtam a gazdaköribe és még nincs kész? köszi

9. blackcica

blackcica Aktív író

Sziasztok!
    Kérdésem az új gazdakörrel kapcsolatos.
    Eddig volt lehetőség egy-egy feladat részbeni ( részletekben történő ) teljesítésére.
    Én magam is gyakran éltem a módszerrel.
    A leírás alapján az új rendszerben erre nincs mód!
    Bizonyára sokan vannak, akik nem tudnak "gyűjtögetni", vagy egy tételben beadni a szükséges árukat! Az azonnal induló munkásokat adó feladatoknál is rendkívül hasznos volt, ha a gazda beadta a kívánt árumennyiség nagy részét, s mikor aktiválni akarta a "rabszolgákat" bedobott még egy-két db. tejet-tojást-egyebet!
    Vagy pl. eventeknél be lehetett adni az épp megtermelt növényeket, s így könnyebb volt számolni, mennyit kell még megtermelni - elég egy terület, 50-60 növény vetése, vagy még sokkal többre lesz szükség!
    Miért kellett megszüntetni ezt a lehetőséget?

namco98 kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nem írtad, melyik feladatról kérdezel.
    A hivatalos közlemény szerint a változás egyes mesterségekhez kapcsolódó gazdaköri feladatokat érinti:

""bizonyos feladatsorokból eltávolítják a beszállítandó elemek közül az állatokat és a trópusi állatokat.
    Ezen feladatsorok a következők lesznek:

Természetgyógyász inas
    Természetgyógyász tanonc
    Lekvárfőző nagymester
    Lekvárfőző mester
    Lekvárfőző segéd
    Lekvárfőző inas
    Lekvárfőző tanonc
    Péknagymester
    Pékmester
    Péksegéd
    Pékinas
    Péktanonc
    ""

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia varga1234!

Az értéküket már beszámolta a feladat.
    Miért adná vissza? A beadott érték megmarad, ha félbehagyott feladatsorod van, és pl növénnyel vagy faterméssel stb befejezed.

varga1234 kedveli ezt.
  12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia blackcica!

Az előzetes tesztek alapján most nem működik majd az, hogy ha egy feladat kér mondjuk 20 fatermést, négyesével, vagy akárhányasával adod be. Egyben tudod beadni.
    Így is úgy is számolgatni kell a játékban állandóan.
    Sajnos olyan változtatás még nem született a játékban, ami ne lenne megosztó - van akinek tetszik, van akinek nem......... Nincs ez máshogy a gazdakör esetében sem jelenleg.

Anikó1961 kedveli ezt.
  13. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Laboviti !
    Sajnálom de csak most jutottam el eddig, hogy elolvassam a kérdésemre a választ. Évek óta a Firefoxot használom és nem is szeretnék váltani.
    Köszönöm szépen a segítségedet.
    Üdvözlettel:dalmata10

14. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Azt szeretném megkérdezni, hogy 5 éves kisfiúcska, aki nem tud írni, olvasni, játszhat? Csibéről van szó? A szülő megbánthat, hogy a gyermeke nem tud olvasni, csak elfelejtette közölni. Hogy van ez???

15. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Bántó levelet kaptál? Ha igen, ne töröld, írj a supportnak. Ilyen esetben ott tudnak segíteni.
    Supporthoz segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

16. Laboviti

Szia!
    A Falsh Playert és a különféle böngészőket is frissítik, mondhatni: rendszeresen.
    Azért lenne fontos, hogy ne csak az egyiket vagy a másikat tartsuk naprakészen, mert a flasht és a böngészőket egymáshoz igazítják, optimalizálják. Tehát egy új flash egy régi böngészővel (vagy fordítva) bizony okozhat problémákat.

dalmata10 kedveli ezt.
  17. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia bindi5454 !

Ez a csibe nálam is járt hasonló levelet kaptam a szülőtől, volt egy pár levélváltásunk és a végén kiraktam.
    Remélem, hogy ez a farm neved is. Megkeresem a levelet és küldöm a baglyot, mert nem publikus.
    Üdv: Anyóca42 (dalmata10 )

Szia Laboviti !
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Megpróbálok másik böngészővel játszani, remélem a későbbiekben sikerülni fog.
    További szép napot kívánok.
    Üdv:dalmata10

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.5.16
    bindi5454 kedveli ezt.
  18. mosa70

mosa70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A kérdésem az lenne hogy hogyan, és mikor jutok hozzá a kurkuma növényhez a szigeten.
    Köszi
    mosa70 ID 6348127

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

20. mosa70

mosa70 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ.
    mosa70

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.