Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Böngészőkből a mentett jelszót ki lehet nyerni.
    Firefox esetén:
    -Jobb fent vonalak
    -beállítások
    -biztonság
    -mentett bejelentkezések
    -Jelszavak megjelenítése

Ezek után Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, ebben az ügyben csak Ők fognak tudni segíteni.

vcsaba18 és Gio kedveli ezt.
  2. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Köszönöm,sikerült a farmos jelszóm kiderítenem. :)

3. hollosneilles1

hollosneilles1 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a segítséget! Én azt hittem, hogy olyan dekorációféle. : )

4. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Kész a felhősorom -- most a retróra hajtok abból 3 megvan az élőközvetítés ezt meglehet szerezni de minek mikor nem engedi kitenni mert mert a KÍVETÍTÉST kéri --- köszönöm a választ

5. |Tamás|

Szia!

Adott a felhősor, hisz nem véletlen retró a neve. Rég került játékba, csak ismét megszerezhető. Ezen kívül meg lehetett szerezni a többi tárgyat, amit nem tudunk felhőre kihelyezni.
    A frissen bekerült felhősornál is adtak a játék készítői egy plusz dekort, amit nem tudunk felhasználni az event tematikus felhősorára (áthatolhatatlan védelem)

Odafigyelés kérdése hogy a megfelelő dekort szerezzük meg.

Az event részletes leírását itt van lehetőséged megnézni.

6. anobi

anobi Járnitanuló

Sziasztok! én azt szeretném kérdezni hogyha a bahamás szentélynél nincs még ki váltva az hogy legyen paradicsomfám,annónafám akkor ha csere bere kereskedelem event lessz kérhetek ilyen fàkat cserébe? vagy kikell vàltanom 45 aranybanánért és csak akkor?

7. |Tamás|

Szia!

Ameddig nem rendelkezel az engfedéllyel hogy lehet olyan típusu fád / ólad addig nem tudnak küldeni számodra

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sajnos nem kérhetsz. Csak olyan fákat cserélhetsz amelyekhez a hozzáférést kiváltottad a szentélyben aranybanánért. Amíg nem aktív a szobrod (nincs kiváltva) addig a rendszer nem engedi a küldést annak akitől kapni szeretnéd. Váltsd ki és fognak tudni küldeni neked.

9. virág1957

virág1957 Aktív író

Sziasztok ! Szeretném megkérdezni , a Hölgyválasz nem került be a játékba ?
    virág1957

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia virág1957!

Pontosan mire is gondolsz?

11. virág1957

virág1957 Aktív író

Három új gazdakórit olvastam .Rezeda fájit, Tiszta alkimia és, Hölgy válasz . Az első kettő meg van . A harmadik sehol .
    Benéztem valamit ?

12. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni/megtudni, hogy a Meglepetés kagyló naptár sorok végén lévő kagylókat ki lehet -e váltani egyszerre vagy nem?
    A segítséget előre is köszönöm.
    Üdv:dalmata10

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

dalmata10 kedveli ezt.
  14. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

15. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Kérdezném,hogy a korallgombát HOL lehet termelni-korallszigeten ami kiváltható?-( lemaradtam valamiről) vagy hol?(nem a tulajdonságra vagyok kíváncsi(Csocsovb)-vagy a teliholdas farmon?-kösz a választ

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez a küldetés is megjelent időben.
    Érdemes váltanod a különböző kategóriák között, a megfelelő helyen beírva a küldetés nevét meg fog jelenni számodra.

18. virág1957

virág1957 Aktív író

Szia ! Bocsi béna voltam ,:p közben rájöttem kész van .
    További szép napot !

19. Menitala

Menitala Fórum mestere

Elfogytak a csillagok foci láz és amit megvettem nem tudom kitenni a paszulyra - számításom szerint - mind meglett!!!! mi történt????

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A kiváltás/megvásárlás után frissítettél-e?
    Ha nem, lépj ki a játékból és visszatérve ellenőrizd a kitehetőidet a paszulynál, a váza ikon alatt illetve a fociboltnál is.
    Milyen elemeket keresel?

Amennyiben további problémád van, kérlek a farmnevedet és az ID számot add meg az ellenőrzéshez!
    Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.