Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos néhány területegységen fennáll ez jelenség.
    A központba eljuttattuk a jelzést erről.
    Várjuk a megoldást mi is!
    Kérlek Téged is abban, hogy fokozottan figyelj ezekre a bemozduló, a célkeresztben máshová kerülő ikonokra az egérkattintás során.

2. silk57

silk57 Junior szaki

Szép napot! Segitsetek kérlek,hogy az ikon megfelelő helyzetben álljon,mert néhány helyen, lecsuszik, kergekert,sziget, is,aratás,öntözés,trágyázáskor, és helyettük a többire kattinthatok, szupertáp,trágya,kacsakata. Köszönöm szépen!

ID 33916881 silk57 bocsi

3. mamarygen

Szia!

Sajnos néhány területegységen fennáll ez jelenség.
    A központba eljuttattuk a jelzést erről.
    Várjuk a megoldást mi is!
    Kérlek Téged is arra, hogy fokozottan figyelj ezekre a bemozduló, a célkeresztben máshová kerülő ikonokra az egérkattintás során.

4. Treely

Treely Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    azt szeretném kérdezni, hogy a licsifa mikortól elérhető?:) Van kaméleonom, de nem tudok neki tápot készíteni, mert nincs licsim és még venni sem tudok licsifát, mert lakat alatt van.

5. mamarygen

Szia!
    A szigeten a fák, növények, állatok nem szintlépéssel vehetők birtokba.
    A Maja majmok szentélyében kamránként kerültek elosztásra ezek. Kiváltásuk, használhatóságuk arany banánokért cserében lehetséges, a jogot kapjuk így. Majd vásárolhatunk a szigeti piros kosárból.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/#post-30160
    A licsifa a 7. kamrából érhető el.

A tápot a piacról is beszerezheted, amíg hiányzik egy alkotóelem a táp készítéséhez.

6. Hachi88

Hachi88 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy ,hogy tudok szomszédokat hívni a szédült szántó kitakarításához?

iccu41 kedveli ezt.
  7. mamarygen

Szia!
    A fórum alábbi topicjaiban adhatsz fel "hirdetést".
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/barátkeresés.286/

Figyelj arra, hogy add meg a farmod nevét is, ha az eltérő a fórumnevedtől.
    Kérjed, jelöljenek vissza. Ekkor ők küldenek felkérést számodra a farmra, amit az érkező információs buborékban láthatsz, olvashatsz is, elfogadhatod.
    Egy másik módszer: a Szomszédkereső topicokban található hirdetésekre Te küldesz felkérést. A szomszéd menü csokornyakkendős ikonja a használható ehhez.
    Az ismertető ezen a linken olvasható: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

8. Hachi88

Hachi88 Utánpótlás-írogató

Köszönöm :)

9. Mariska45

Mariska45 Utánpótlás-írogató

Szia. Vettem 10db. flamingót a pénzt levonta de az állatokat nem kaptam meg. Kérlek nézd meg hogy miért van igy. Köszi.

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan hol kerested a flamingókat?

11. Mariska45

A raktárbankerestem.

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kicsit bővebben kifejtenéd? Melyik raktárban?

13. Mariska45

A pajtában az állatok között kerestem.

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Mariska45!

A Flamingó Bahamás állat, így a Bahama állatok között kell keresned.

15. Krisztina7474

Krisztina7474 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Szeretném rátenni az alap Pitomba fámra az xxl-es fát, de nem engedi.
    Mit nem csinálok jól?
    Az xxl-es fát nyertem valamikor, az alapot most vettem.

Köszi a gyors választ: Krisztina

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Krisztina7474!

A Valdemártól kiváltott Pitomba XXL-t egy teljesen üres területre tedd ki, nem kell alá alap fa, azzal együtt kapjuk.
    Első lebontás után fog külön válni alap fára illetve fejlesztésre, majd ez után kell a kihelyezésnél a megszokott menetrendet követni.

Gio kedveli ezt.
  17. Krisztina7474

Krisztina7474 Utánpótlás-írogató

Megcsináltam, sikerült. Köszönöm szépen a választ :)

18. renatoid

renatoid Junior szaki

Sziasztok !
    A vadaskerthez furot hogyan lehet szerezni, hogy több olat tudjak rakni bele??Már töbször is betakaritottam a vadaskertemet, de furo még mindig nincs egy se nemhogy 6 :-(

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos elég sokat kell várnia fúróra mindenkinek. Ez egy különleges szerszám és nem is túl gyakori. Mivel csak vadaskert aratásakor kaphatunk ilyet, sajnos elég sok időt kell várnunk arra, hogy a szükséges mennyiséghez hozzájuthassunk.

20. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Régebben már kérdeztem, de azóta hátha vannak új hírek. Még mindig nem röpködnek a kis házi állatkáim. Van remény, hogy a közeljövőben javításra kerül ez a hiba? Nekem hiányzik az animációjuk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.