Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok.A kérdésem a következö.Ma meglepve tapasztaltam hogy ajándékként küldhetö a Nebulón csiga...Állatok ajándéktárgyak között.Most akkor kitehetö lett ami tp ad?

Utoljára szerkesztett: 15.7.16
  2. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó napot!

A kék és rózsaszín csigák beváltásra kerültek, de nem láttam értesítést a 43 db zöld csigámról és a pajtában sem találom őket.
    ID24442836

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Türelmet kérünk Tőled is, a színes csigák beváltása még zárult le.

4. mamarygen

Szia!
    Nincs arról információnk, hogy a nubloncsigák állandó ajándéktárgyak lesznek.
    Ez a "megjelenés" a beváltás elhúzódásával lehet összefüggésben.

Ha lehetőséged lenne, ennek ellenére se küldj ilyen ajándékot.

5. mamarygen

Szia!
    Nincsen termésnövelő termék a farmos fákra vonatkoztatva, mindössze a Kacsa Kata szupertrágyája.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Érésgyorsítók-és-kacsa-kata-termékek.2178/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

6. fater28

fater28 Járnitanuló

Sziasztok szeretném kérdezni hogy én miért nem kaptam tenyesz állatokat ma a páeom kapot több féle álattot én meg semmit!ez miért van????p

7. mamarygen

Szia!
    Még nem ért véget az előző eventből maradt beváltásra váró tárgyak jóváírása.

Ma újra futtatnak egy szkriptet, ami ellenőrizni fogja a korábbi átváltásokat, és az esetlegesen felmerülő hiányokat pótolja az érintettek számára.

8. tifani56

tifani56 Junior szaki

köszönöm szépen

9. Almyna0

Almyna0 Junior szaki

Köszönöm szépen.

10. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok!:)
    Kis segítséget kérnék,remélem jó helyen teszem.Az ólválogatással kapcsolatban írok.Kiválasztottam az ólakat,a pénzt levonta,kiválasztotta az állatot.Bal oldalon láttam,hogy a vörös panda kapott zöld pipát,de a gépem lefagyott,nem lehetett sehova lépni,visszaigazolás se jött,erre frissítettem.Majd megnéztem mit kaptam,de minden ól ugyanannyi,amennyi volt.Nem kaptam meg a várt ólat.Nagyon megköszönöm,ha valaki utána nézne.
    ID:10574841

11. mamarygen

Szia!
    Mormotavacok érkezett a farmodra.

A "bal oldali zöld pipa" a válogatásod kategóriás oldalának jelzése volt mindössze.

csopke1 kedveli ezt.
  12. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Nagyon köszönöm,annak is nagyon örülök,bár egy volt a pajtámban és most is csak egy van.
    Bocsánat,az kint van a farmon. :)
    További szép napot!:)

13. Ildikó061957

Ildikó061957 Junior szaki

Segítséget kérnék.
    A gazdakörben megjelent az új otthon feladatsor, ami a sas érkezésével van beharangozva. Sas nincs az ajándékok között. Van sas ólam, de nem értem, hogy az új gazdaköri feladatsornak és a sas beharangozásnak mi köze van egymáshoz? Elnézek valamit?
    Köszönöm a segítséget!
    További jó játékot kívánok!
    Ildikó

14. mamarygen

Szia!
    A beharangozóban egy sas fészkét elsodorja a vihar--- hírként olvasható.
    Az Új otthon gazdaköri feladat meseszövege ezt a történetet mondja el.
    Minden cím mögött van egy kis "szösszenet", hangulati elem. Sokan nem olvassák, elkerüli a figyelmüket. Vannak akik a játék részeként olvassák, megmosolyogják.

csopke1 kedveli ezt.
  15. DeltaGróf

DeltaGróf Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagyon régen játszottam a játékkal. A minap újra beléptem és szembesültem az aranybanános dologgal. Már utána néztem a leírásának, próbáltam keresni, de egyszerüen nem találtam sehol, azt ahol le lenne írva hogy jutok arany banánhoz. Érdekesség még, hogy már 138 banánt felhasználtam de nem tudom hogy, mert ahogy említettem, régen játszottam 68-as szintnél hagytam abba évekkel ezelőtt, és akkor nem volt ilyen.
    Köszönöm a választ! Bocsi, ha esetleg figyelmetlen voltam!
    üdv.: DG

16. mamarygen

Szia!
    Sok új dolog van azóta a játékban.
    Itt olvashatsz a szigeti változásokról, benne az alapok ismertetése is nyomon követhető:

17. Ateszszabo

Ateszszabo Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ne haragudjatok de ma felmentem a farmomra és látom "Rezeda doki" -nál a kedvezményes csomagokat, teljesen le voltam döbbenve, hogy 8 jó kis ólat csupán 1 farmaranyért megkaphatok, majd amikor rákattintottam a "megrendelés" fülre, látom, hogy megjelenik FÉLIG!!! egy 5-ös az 1-es mögött no meg aztán ki tudja, hogy mögötte még hány nulla (mert azokat nem látom valamiért) .Azért örültem mert nekem csak 5 farmaranyam van és gondoltam, hogy: hmmm és még marad is négy . Na de mindegy, én csak arra kérlek titeket, hogy a kezdő játékos gyerekek ne szomorkodjanak ezen ( nekem gyakorlatilag teljesen elment a kedvem a játéktól emiatt ) javítsátok ki ezt a bug-ot .

Előre is köszöni:
    Ateszszabo

18. Puszpang

Puszpang Rutinos

Sziasztok! :)
    Az lenne a kérdésem,hogy ha kis földbe ültetek,kacsa katával megszórva,répás almás csatnival,és 100 % termésbónusszal rendelkezve nem 10db-t kéne adjon egy földterület? :oops: Már többször arattam most az event alatt,és 8-at ad egy kis föld. Elszámoltam magam? Lassan lejár a bónuszom,de már vagy 3x arattam az event kezdete óta.....

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ólválogatás ismertetőjében nem 1 FA szerepel, hanem 15.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Ólválogatás.14151/

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

1X1-es föld alapja 2
    répás-almás csatnival +2 (eddig össz 4)
    Kacsa kata +2 (eddig össz 6)
    100% termés bónusz (alapra hat) +2 (eddig össz 8 )
    1X1-es mennyiségen ezekkel a bónuszokkal összesen 8 az aratható mennyiség.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.7.16
    napsileanyka kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.