Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. durnieva

durnieva Fórummogul

szia ID40620183 segitséget kérnék miért nem tudok szintet lépni? az első és az utolsó hintánál be adtam az event növényt cumit mégsem lép feljebb nem szürkül ja és tőlem is bübájos boglárkát kért pedig csak a 92 szinten vagyok köszönöm a segitséget

2. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, ha a vidámparkban kiváltom az épitési helyet, a mesterségek völgyénél, én szeretném a péküzemet müködtettni, akkor a bölcstölgynél is be kell adnom az 5 lépésnél a csillagokat? Azután tudom csak használni a péküzemet?
    Köszönöm előre is a segitséget.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha kiváltottad Valdemárnál, frissíts egyet, majd a mesterségek völgyében katt. a mesterségre, teljesítsd a gazdaköri feladatot, és tiéd a mesterség 1. szintje.

4. Halászné

Halászné Járnitanuló

Sziasztok! Azt nem írtátok, hogy használjuk fel a vidámparki belépőjegyeinket. Ugye a most vásárolt és megmaradt belépőjegyeinket átvisszük az új változatba?

5. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Köszönöm szépen a válaszod!

6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Valdemár vidámparkjában kiváltható "Repülő mókus tojás" hatása után érdeklődnék. Azt, hogy 30%-kal több TP ad az event növényekre aratáskor, azt értem. A kérdésem annyi, hogy jelen esetben 3 földön termelhetünk event növényt és a repülő mókus mind a 3 földre hatással van, vagy csak arra az egyre, ahova kihelyeztem, hasonlóan a Páncél Pannikhoz? A válaszodtól függöen választom ki, hogy melyiket váltom ki.

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az event működéséről itt olvashatsz részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csibész-lovagoltatás.14187/

Ha egy növény még nem elérhető számodra, az azt jelenti, hogy a másik kettő igen.
    Azok beadásával tudod teljesíteni az adott feladatot.

8. banzsu61

banzsu61 Járnitanuló

Sziasztok !
    kérdezni szeretném, hogy a Valdemár, Léggömb pukkasztásnál miért nullázódok le menet közben a kilukasztott lufik száma?

9. Csocsoovb

Szia!

A csillagok beadása csak egy lehetőség, nem kötelező.
    Ha azokat a rúnákat is kiváltod, akkor gyorsabban tudsz majd haladni az ötödik szint elérése érdekében. Részletesen :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

10. Csocsoovb

Szia!

Az eddig gyakorlat a következő volt: a felület, a játékok, a nyeremények változhattak, a belépőjegyekhez és a zsetonokhoz nem nyúltak.
    Bízunk benne, ez továbbra is így fog történni.

11. Csocsoovb

Szia!

Mivel termő területre kitenni sem tudod, elég érdekes lenne...
    Minden területre kifejti hatását.

Ezek után a tojást elhelyezhetjük a farmunkon (csak a Kerge Kertben vagy a Kincses szigeten) és várjuk a kifejlődését.
    A tojás illetve a kifejlett mókus attól függően ad sima TP-t vagy szigetes BTP-t hogy hová tettük ki.
    A Repülő mókus tojás:

Tulajdonságai ebben a szakaszban:
    Érésidő: 168 óra
    Helyigény: 1x1-es terület
    Amit ad beéréskor: 500 TP vagy Bahama TP és a kifejlett Repülő mókus
    Csak a Kerge Kertben vagy a Kincses szigeten helyezhető ki
    Farmarannyal az érésidő 1 óra hosszára rövidíthető.

A Repülő mókus fészek:

Érésidő: 10:00 óra
    Amit ad: 30% TP bónusz eventnövényekre 20 percen keresztül, 250 TP vagy Bahama TP
    Helyigény: 1x1-es terület
    Csak a Kerge Kertben vagy a Kincses szigeten helyezhető ki

12. Csocsoovb

13. franyo121

Szervusz!
    Mivel idáig csak a Páncél Pannikról volt ismeretem, így a Repülő mókusról halvány lila segédfogalmam sem volt. Nagyon szépen KÖSZÖNÖM a kimerítő felvilágosítást!

14. Csocsoovb

Utoljára szerkesztett: 6.8.16
    Leho69 és franyo121 kedveli ezt.
  15. franyo121

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.8.16
  16. tanyasi53

tanyasi53 Utánpótlás-írogató

Szép napot Gazdák!
    Segítsetek, abban, hogy az eventekből nyert matricákat hol találom? Már 3 db-ot keresek.

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A matricás album a Tanyaházból érhető el.
    Többféle csoportosítás is létezhet. Sőt az album lapjaira kitett képekről saját összeállítást is készíthetsz ...

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-gyűjtőalbum.11355/

18. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Árnyékos szép napot mindenkinek!

Az egyik kiscsibém kért tőlem diófát. Azt válaszoltam, hogy most csak almafát tudok, mert ezt engedi a rendszer. Majd, ha eléri azt a bizonyos szintet, akkor majd tudok neki küldeni. Most megkérdezte, hányadik szintre kell neki nagyon gyorsan teperni? Sajnos nem tudom a választ, de Valaki csak tud segíteni, hogy ne égjek a fiatalság előtt.
    Előre is köszönöm a segítséget!

19. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia diófát nem fogsz tudni küldeni csak szilva és narancs lesz küldhető :) a többi ajándékozási csere napkor :)

20. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Köszönöm a segítséged!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.