Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cat.maya

cat.maya Járnitanuló

NAGYSZERÜ, KÖSZÖNÖM, TÖKÉLETES. MINT IRTAM VAK VAGYOK. NEM LÁTOK.. NEM KIABÁLOK, HANEM VAK VAGYOK. EGYIKRE TELJESEN, MERT ****** AMUGY NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZT.EZ LEGALÁBB EGY PROFI ÉS KORREKT VÁLASZ. TÉNYLEG KÖSZI, EZT FOGOM TENNI HOLNAP.BOLDOGGÁ TETTÁL HOGY VAN MEGOLDÁS. KÖSZI.

JA ÉS VAKON IROK, MERT MÉG IGY SE LÁTOM, AMIT IROK., AZT SE VETTEM ÉSZRE, HOGY ÁTVÁLTOTT NAGY BETÜRE, MENET KÖZBEN, MIRE ÉSZREVETTEM, NEM AKARTAM KITOROLNI AZ EGÉSZET, MERT NAGYON NEHZ NEKEM IRNI IS MEG ELOLVASNI PLÁNE.

***** Hosszú, ügy érdekében lényegtelen írás eltávolítása ( OFF)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.10.16
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Cat.Maya!
    Nagyon sajnálom, ha a tisztázó kérdéseimet személyes bántásnak vetted. Nem állt szándékomban. Elnézésedet kérem!
    Mivel pontokról írtál az első hsz-edben, tisztázni szerettem volna, mire gondolsz pontosan. A csp-t farmos körökben sosem említjük pontnak. Azt a tapasztalatpontra értjük.
    Nagyon sok olyan játékos van, akinek ez sokkal fontosabb, mint a csp. Nem tudhattam, hogy ez téged nem érdekel, ahogy azt később leírtad.
    A kergédben mindösszesen 26 db olyan tárgy van, ami csengőpengőt ad. 520, azaz napi ötszázhúsz csp-ről beszélünk.

Nem ismerem a való világbéli körülményeidet, de te sem az enyémet. Nem tartom helyénvalónak, ha tapasztalatlannak nevezel csupán csak azért, mert most találkoztál ezzel a moderátor névvel először. Nem vagyok kezdő, nagyon nem. Azt, hogy ki mennyire tapasztalt, nem feltétlenül az dönti el, hogy mióta játszik, vagy mióta olvasható a neve moderátorként. Nem, én valóban nem játszom 6 játékkal, de még hárommal sem, ahogy te, csak ezzel az eggyel. De - talán pont emiatt - ezt alaposan ismerem, elhiheted. És elég régóta játszom ahhoz, hogy ezt elmondhassam magamról.

Tamás kollégám azért vette át a témát tőlem, mert családi elfoglaltságom volt vasárnap délután, nem pedig azért, mert nem tudnám a feladatomat.

Még egyszer elnézésedet kérem, ha a feldúlt lelkiállapotodhoz képest a kérdéseimmel inkább olajat öntöttem a tűzre! Kérlek lásd be, hogy akkor tudunk hatékonyan segíteni, ha a lehető legpontosabb információt elkérjük a játékosoktól.
    Tamás is azután tudott érdemben válaszolni, miután részletesebb infót adtál.

Tiszteletben tartom egészségi állapotodat, most már tudni fogom érzékenységed okát is. De nyomatékosan kérem tőled ezt a tiszteletet irányomba is!

Pharmer500#2, mano607, GYuGYu1003 és 2 más kedveli ezt.
  3. blackknight

blackknight Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Megvásároltam a Gyülekező sötét fellegek felhősort, de valami oknál fogva nem tudom aktiválni, nem tudom rátenni a kihelyezőket. Ha lehetőségetek van rá kérem nézzetek utána. Köszöntem. Ha szükség lenne itt van az ID: 29287129

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Megszerezted a gazdaköriből, és Jack boltjából a szükséges kitehetőket?
    Te csak ennyit vásároltál:
    [​IMG] A csomag csak egyszer vásárolható meg!

Ezeket kiváltottad?
    A felhősor tematikus
    , tehát csak az alábbi dekorációs elemek helyezhetőek ki rá:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloweeni-felhősor-vásár.14399/

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. MekkkkkElek

MekkkkkElek Fórum-zöldfülű

Kérdezném Jack boltjában a Preciz tudomány szinthez kötött? Nálam nem jelenik meg az ikon :(

6. boka007

boka007 Haladó

sziasztok!

nekem malommal kapcsolatosan lenne egy kérdésem. keverés alatt álló tápnak fix a csp ára, hogy befejezhessem?? azaz, hogy ha csökken az ideje, akkor a csp értéke nem csökken egyenes arányban? csak mert az a probléma áll fenn, hogy vagy befejezem csp-ért, vagy törölhetek 500 hódtápot.... hogy tudjak event izét keverni >:(

7. Leho69

Szia!
    Csak farmaranyért tudod befejeztetni, cspért nem. Vagy törölheted a keverést.
    Malom

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A 2. szinttől elérhető, tehát ez nem lehet gond.
    Érdemes alaposan átlapoznod a kínálatot.

9. csikosrobi10

csikosrobi10 Fórum-zöldfülű

azt szeretném kérdezni hogy van olyan hogy ..arany banánok szentélye hol lehet azt meg szerezni.

10. Leho69

11. penczjani

penczjani Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszokat, akkor várakozom.

12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben nem a maja majmok szentélyére gondoltál, hanem Az arany banánok szentélye nevű dekor elemre, az 2013 év végén volt megvásárolható egy akció keretében farmaranyért.

13. Tron35

Tron35 Járnitanuló

Sziasztok ! A bagolytojás a bahamarama területekre is kihelyezhető ? Valamint az összeadódás mit jelent ? 4 db 40% - 7 db 70% ?

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Összes kérdésedre igen a válaszom.

15. mázli

mázli Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Pörgettem egy 50%csengő pengőt, kérdésem mire hat,eladásra a piacon, vagy ha csp.kitehetőm van arra ad 50 % többet.? Köszi a választ!! :)

16. |Tamás|

Szia!

CSP-t adó dekorációk aratásából kapunk 50%-al több CSP-t. Piaci eladásra nem vonatkozik.

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. agnesandrea1

agnesandrea1 Utánpótlás-írogató

Nem kaptam választ a kérdésemre a nevem Agnes Andrea1 ID szám:17444867

18. |Tamás|

Szia!

Én pedig nem látom az ellenőrzéshez szükséges adatokat az írásodban. Kérlek segíts, hogy segíthessünk.

19. pipininja

pipininja Fórum-zöldfülű

Szia. A halloweenes területen sikerült megszereznem a kisfiamnak egy rémisztő képkeretet. Már egy órája kutatom, hogy tudnám kirakni. Arra már rábukkantam, hogy az idegenforgalmi irodában találom meg, de az hol van? A városban sehol nem látom. Régen a postahivatalban volt, nem? Légyszi segíts. Köszönöm.

20. |Tamás|

Szia!

Posta hivatalban rámész a fotók címszóra. Itt mikor farmfotót készítesz, akkor tudod beállítani a képkeretet. Más esetben nem tudod használni, amit kiváltottál a Jacktől.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.