Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Volt pár kisebb költésed, erről supporton tudsz bővebben érdeklődni, egy nagy költést amit hoznák, 2016-12-18 18:46:57 Múmia tevét vásároltál 5.399.999-ért.

2. Barbi1129

Barbi1129 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,milyen növényekből tudom elő állítani a teknős tápot?

3. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia
    A teknőstáp összetétele:
    6 db. saláta, 4db, menta, 2 db. pipacs

4. Barbi1129

Barbi1129 Fórum-zöldfülű

Mentát,pipacsot,Honnan tudok szerezni hozzá?:)

Köszönöm szépen Wiktorka17

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.12.16
  5. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Menta a 35 szinttől pipacs az 55 szinttől termeszthető!
    Addig csak a tápot magát tudod megvenni a piacon!

6. Barbi1129

Barbi1129 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget Wiktorka17:)

7. hagymás

hagymás Utánpótlás-írogató

Köszi......meg van!!!

8. -malacka1981-

-malacka1981- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! én a makadámdió után szeretnék érdeklödni,azt hol lehet beszerezni? a piacon nem találtam, segitséget elöre is köszönöm

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Bahán a szentélyben válthatod ki a jogot (5. kamra). Utána a piros kosár alól vehetsz makadámiafát.

-malacka1981- kedveli ezt.
  10. -malacka1981-

létezik hogy a piacon nem lehet kapni a termést? és aranybanánt csak szerezni lehet ? venni nem?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.12.16
  11. -BombadilToma-

A piacon csak akkor látod, ha már kiváltottad a szentélyben a szobrát.
    AB-t szintlépésért kapunk 5 db-ot, illetve az utóbbi időben gyakrabban kapunk eventek nyereményeként is. Venni nem lehet.

-malacka1981- kedveli ezt.
  12. -malacka1981-

Hát ez szomorú, szegény tukánomnak igy nem tudok gyártani tápot,köszönöm szépen, további szép napot

13. -BombadilToma-

Megveheted a kész tápot a piacon, de nem feltétlenül érdemes. Figyeld a táp és a tukán árát; nálam nagyjából mindkettő a 4-7 ezres sávban mozog és sokszor előfordul, hogy a táp éppen drágább, mint maga az állat. Úgyhogy érdemesebb inkább figyelni a tukán piacát, és amikor alacsonyabb az ár, akkor megvenni. Addig pedig olyat kell termelni, ami a Te piacodon jó áron eladható, és abból fedezheted is a vételt.

14. Cseri

Cseri Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nyertem egy farkasbarlangot, viszont a táp elkészítéséhez minimum a 72-es szinten kellene lennem. Miután ez még túl messze van, lévén a 46-os szinten van a játékom, mégis mivel etessem addig a farkasokat? Lehet szuper táppal, csak igen macerás előállítani. Ilyenkor mi a helyzet? Köszönettel.

15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azért van piac, hogy szerezd be onnan azt, amid hiányzik és bármely okból nem tudod előállítani.

16. kisabonyi49

kisabonyi49 Fórum-zöldfülű

kisabonyi49 vagyok számom 12813256 minden zoknit eddig kinyitottam a vasárnapi csomag mégsem nyílik ki.Segítséget kérek

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek arra, alaposan nézd meg a harmadik sor ajándékait ... az egyik mellett bizonyára látsz majd egy kék+ gombot, vagyis azt az ajándékot nem kattintottad le a zokniból azon a napon. Ez a zokni eltűnt-ezzel felfedte a benne rejlő ajándékot-, de a benne lévő ajándék halványan látszik, a kék + gomb társaságában.
    Farmaranyért utólag megszerezheted, és így a sor végi számozatlan doboz is nyithatóvá válik.

Mindezt az alábbi közlemény is taglalja, képpel is illusztrálja.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2016.14552/#post-619583

Ha még van kérdésed, kérlek hozz mellé egy képmentést az adventi kalendáriumodból.
    Kép készítéséhez itt találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/
    a hozzászólás második felében képes útmutató látható!

18. barnika201145

barnika201145 Junior szaki

Megszereztem, már nem tudom, 4, vagy 5 derék sivatagi csodát vagy tevét. Ki is raktam egymásra mind,, egyszer le is arattam. Majd úgy gondoltam átteszem másik területre, azzal le is szedtem. Viszont azóta egyet sem találok sehol. Hová tűntek?

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez a kitehető tárgy összeépítve került már törléssel a menüdbe.
    Egy kitehető tárgyat kell keresned.
    Azonosítsd be az eventleírásban található elemmel a nevét ... mennyi fejlesztést szereztél meg, annak függvényében változik a tárgy neve.

Használd a kereső funkciót, és a szűrő előhozza számodra.

20. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Ma valahogy elment a kedvem a játéktól. Pedig nagyon szerettem. Most sorra tűnnek el a tápok. A másik farmon kinyitottam az ablakot meg is kaptam a jutalmat mégis tegnap azt írták nem nyitottam ki.Így nem kaptam meg a 3-rom banánt.Tudom hogy ez csak egy játék. Lehet holnap jobb kedvem lesz. Bocsi hogy írtam. Kellemes ünnepeket mindenkinek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.