Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A piacon az áruk sorrendjét Te tudod beállítani, ha a címsorban a megnevezés melletti háromszög gombra kattintasz.

mebajah kedveli ezt.
  2. ági1948

ági1948 Törekvő

Köszönöm,

3. .Jericho.

.Jericho. Junior szaki

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Felvettem valakit szomszédnak (már nem egyszer), elfogadja a felkérést, de én nem találom a szomszédaim között, míg ő lát engem. Mi a teendő ilyenkor? Köszönöm.

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Farmpostán keresztül beszéljétek meg a teendőket.
    Az a társad, aki lát téged teljes jogú szomszédként (nem halvány a farmikonod az ő menüjében), töröljön ki a listáról.
    Ha ez megtörtént, jelezzen számodra.
    Te indítsd a szomszéd felkérését a farmodról. Figyeld meg, a menüben látszik-e a társ farmikonja halványan nálad a felkérés elküldése után azonnal.
    Ha igen, akkor kérjed, a felkérés elfogadását tőle, majd ismét kísérd figyelemmel, átvált-e erős, teljes színűvé az ő ikonja a te menüdben a művelet alapján, az ő elfogadása után.

Egy olyan időpontban tegyétek ezeket a lépéseket meg, amikor egyszerre vagytok a játékban, hogy a történéseket folyamatosan figyelemmel kísérhessétek.

5. .Jericho.

.Jericho. Junior szaki

Üdv.

Idáig is így csináltuk, de pontosan menetében a leírtaknak megfelelően is végig vittük a folyamatot (hátha), de az eredmény ugyan az. Lényegében amint elfogadja a meghívást, nála erőssé válik az ikon színe (maradok is szomszéd nála!), míg nálam újra és újra eltűnik a listából.

6. zsike32

zsike32 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Mit takar a tökéletes egyensúly.....olyan mint egy tenyésztés?

7. mamarygen

A kivastagított mondat értelme szerint nem töröl téged előzőleg. Ugyanis "maradok is szomszéd nála" mondatodra gondolom,... emiatt értem.

Tedd meg kérlek, hogy a saját nevedet és farm ID-t is megadod. Az érintett szomszédod nevét jelezd még.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult munkatárs, szemrevételezi a farmodon az állapotot, a lehetőségeket figyelembe véve jövünk a megoldással.

Leho69 kedveli ezt.
  8. mamarygen

Szia!

Mit értesz a kérdésed alatt?? Mire vagy kíváncsi? Mivel összefüggésben kérdezel?

Írj több információt róla, kérlek!

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Valóban egy kitehető, de gőzöm sincs, mi köze lehet a tenyésztéshez.
    Tökéletes egyensúly
    Tulajdonságai :
    Terület : 2x2
    Tapasztalati pont : 2760 Baha Tp
    Érési idő : 10:00 óra
    Kihelyezhető : Csak a Bahama területekre!!!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/visszatérés-a-szentélybe.14305/#post-568773

HéricsBáró és Leho69 kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. földbirtokos70

földbirtokos70 Junior szaki

Sziasztok ! szeretném meg kérdezni, hogy miért nem lehet mozit nézni, ha nem jó helyre írtam kérem, hogy segítsetek hol kapnék választ a kérdésemre. Köszönöm.

13. .Jericho.

.Jericho. Junior szaki

Nem. Töröl engem. A maradok is szomszéd arra vonatkozik,h elfogad engem, erőssé válik az ikon és úgy is marad.

nick: .:Jericho:.
    ID: 5199100
    érintett szomszéd nick -je: yhunykx

Köszönöm.

14. mamarygen

Szia!
    Jó helyen kérdeztél!

A moziban nincs mindig vetítés.

Ha van szponzor, akkor nézhetjük a videót és teljesíthetjük a feladatot... várhatjuk a mozipontokat.

Ha nincs szponzor, akkor a "sajnos most nincs ..." felirat olvasható a mozivásznon.

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Kölcsönösen szomszédai vagytok egymásnak, nincs semmi hiba, íme a két érintett farm szomszédlistájában a másik másik farm rendesen, megfelelően :

jerico.png

yhun.png

Ha ti nem ezt látjátok, egy alapos géptakarítás sosem árt :

A gépedet napi rendszerességgel karban kell tartanod, hogy a játék számára optimális környezetet biztosíts :
    Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    Ezen kívül pedig időnkként nagyobb, átfogóbb ellenőrzésre is szükség van :

Flash Player mentett adatainak törlése :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Ellenőrizd, hogy az általad használt böngésző, Flash Player milyen verzió, nem kellene frissíteni őket.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

16. mamarygen

HéricsBáró és Leho69 kedveli ezt.
  17. .Jericho.

.Jericho. Junior szaki

Nos, összességében vagy 5x próbáltuk ugyan azzal az eredménnyel. Ma is ugyan úgy töröltük a szomszédot ahogy az előzőeknél is,de nálam az elfogadás után sem jelent meg a szomszéd ikonja. Most ránézve a farmomra, ott van a keresett szomszéd. Amit abszolút nem értek,h se takarítás vagy egyéb, csak 1oldal újratöltés és látom a keresett szomszédomat. Furcsa ez nekem, mert az itteni írásokon kívül 1byte -ot nem variáltam a farmomon, mégis jó lett azután,h írtam.

Mindettől eltekintve, köszönöm a segítséget és hogy megoldódott a probléma. További szép napot! :)

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Én nem látom, a géped épp milyen mentett adatokat tölt be, vagy épp milyen fázisban van a törölgetésetek, újrajelölésetek.
    Az ellenőrzés időpontjában minden rendben volt mindkét érintett farmon.
    A géptakarítás pedig soha nem árt, illetve a türelem, hogy az elvégzett műveletek elérjenek a központba, és vissza a gépeitekhez, és az megfelelően meg is jelenjen. Itt mint mondtam, sokszor a kulcsszó a türelem, a kapkodás, törölgetés, számtalanszor elvégzett ugyanazon műveletek helyett........

19. csigus

csigus Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Keresem a gömböt adó karácsonyfámat de sehol nincs. Átrendezés után nem találtam,pedig volt.Kérném vissza,a raktárban a gömbök hála megvannak...Köszönöm..ID 2122926

20. pufac

pufac Járnitanuló

Sziasztok! Ezen a farmomon is eltünt a gömböt adó karácsonyfám...Ha lehet kérném vissza,mert a gömbjeim amit eddig gyüjtöttem megvannak..köszi ..ID 2167523

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.