Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kalcsoneangela

kalcsoneangela Fórum-zöldfülű

Köszi a választ!

Swordfish kedveli ezt.
  2. cserjoné

cserjoné Járnitanuló

Mindent átnéztem már,addig nem is írtam volna,hogy segítsetek! A kergéről beszedtem az összes díszt,akkor is azt írja a felhőm,hogy sajnos nincs a raktáramba. Kérem nézzetek már utána mi történhetett!! ID:54316614 Köszönettel:cserjoné

miniowl kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tükörfényes ragyogás dekorációs tárgy jelenleg is ki van téve a kerge kertedbe. Kérlek keresd meg!

miniowl kedveli ezt.
  4. Atike1

Atike1 Utánpótlás-írogató

sziaszok.ha megveszem csillagért a joker pávát,akkor többször használhatom?(esetleg etetni itatni kell?Annyit tudok rőla,hogy növeli a tenyésztés sikerét.köszi a segítséget

5. |Tamás|

Szia!

Pontosan mire is gondolsz?

6. Atike1

Atike1 Utánpótlás-írogató

szia
    Mi a jokerpáva?Van köze a "sima páva röptető"pávához?a legjobb az lenne ha belinkelnéd a leírását.Nem akarom fölöslegesen elkölteni a csillagokat.tenyésztek,és jól jönne a bónusz.tudom értetlen vagyok,köszi h segítesz.

7. |Tamás|

Itt a páva tenyésztés ismertetője.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pávatenyésztés.14849/

Bölcs tölgyről 1 db tenyésztett állatot tudsz kiváltani. Ez egy normál tenyésztett állat, nem tudod etetni, itatni, csak simán feltudod használni ól építéséhez vagy eltudod adni.

Atike1 kedveli ezt.
  8. cserjoné

cserjoné Járnitanuló

Ez nagyon érdekes!!! Asok foglalt fa között érdekes módon a panaszom után most megjelent. Nem is fűzök hozzá csak annyit,hogy eddig nem volt ott!!!!!!!! Mindenesetre köszönöm:)))))

miniowl kedveli ezt.
  9. |Tamás|

Biztosan ott volt, hisz hozzád nem lépett be senki, csak az ellenőrző panelen néztem meg, ahol csak annyit tudok kikeresni, hogy melyik területen van és kitenni nem tudok semmit egyik területre sem.

miniowl kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

11. barnika201145

barnika201145 Junior szaki

A malomban az első helyen lévő betett anyagot nem keveri Egyik sem. Leállítottam a keverést, a következőt sem keveri. Nem tudom mi lehet az oka. Előre is köszönöm szépen a segítséget!

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Lépj be egy másik böngészőről a farmodra, majd úgy ellenőrizd kérlek a malom működését.

A napi rutinszerű takarítás mellett előfordulhat, hogy napközben is célszerű indítani egy átfogó sütitörlést a gépünkön.

13. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Sziasztok!
    Elnézést, valószínűleg tudatlannak tartotok, de elolvastam amit kellett a felhősorról. Február óta játszom, és most először belefogtam a Takarítós eventbe. Ma kb.16.50-kor befejeztem, de nincsenek meg-vagy nem tudom hol vannak- a kitehető dolgok. Annyit vacakoltam, idáig, hogy még a régebben megszerzett dekorokat sem találom.Többféle volt, virágos, édességes, cukrászos meg valami kútfélés.Az igazsághoz tartozik, hogy ilyet még soha nem csináltam, de mindenki mondta, hogy ez milyen nyereséges dolog, de nekem sikerült belezavarodni . Nem tudom milyen tanácsot tudnak adni a leírás mellett, de esetleg az eltűnt dekorokat segítenek megtalálni, azután kérek ismerőstől segítséget a paszuly rendezésére. ID50761094 Bocsi, ha nem voltam érthető, de jómagam sem értem ezt a felhős dolgot, tehát korrektül nem is tudom leírni. Köszönöm, ha valamit tudnak segíteni. Szép estét!

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Minden kezdet nehéz! De le lehet győzni a nehézségeket. :)

A paszulyod már használható. Ez nagy siker!

Most a felhők feltöltése lenne az újabb feladat.

Minden felhősornak van egy ikonja a paszuly főágán. (ezek az eventes felhősorok, illetve a farmod címere látható ott)

Előbb az eventes felhősorokat kellene feltöltened teljesen, hogy adományozzák a bónuszokat számodra, vagyis hasznot hajtsanak. Ezeket egyszerűbb felpakolni a tárgyakkal.

Ezért javaslom, vegyél le minden tárgyat a felhőpamacsokról, a kerge kertből is szedj le minden tárgyat, töröld őket, így a váza menübe kerülnek.
    Onnan könnyebb lesz előhívni, kihelyezni azokat.

Mindig a figurás ikonos felhősorokat figyeld, abból is csak egy alakzatot. Azok a felhősorok mutatják a tárgyakat, mit kellene ráhelyezni.
    A ráhelyezés menete... kattintasz egy szürke figurás elemre a pamacson, és a menü kinyílik, onnan ezt kattintva a gép ráhelyezi a tárgyat... színessé válik az elem a felhőcskén.

Mindig egy felhősort tölts fel, ne csalinkázz más sorokra, így biztosan teljessé tudod tenni azt az egy sort. Majd folytatod tovább.

Ha elfogy az ilyen ikonos felhősor, akkor következhet a címeres felhők feltöltése.
    Ezeken a sorokon a csupasz felhőpamacsokra kattintva a menüből neked kell kiválasztani, melyiket tegye rá.
    A gép segít számodra, mert a területi nagyság alapján adja be a "választékot", amiből neked egyet jelölni kell.

Remélem sikerül apránként feltöltened a felhőidet.

Legvégén ne felejtsd el aktiválni majd a sorokat. A paszuly fő ágán a színes ikonokat kattintva megtörténik az adományozás, és a további időre a felhősor visszaszámol a következő aktiválásig.

Az ismertetőt azért néhányszor érdemes még átolvasni, hátha valami nem világos, a gyakorlat során:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Dr.Szotyoládé

Köszönöm. nekifogok.

16. Dr.Szotyoládé

aZ ELSŐ SOR CÍMERES,DE EZ AJÁNDÉK FELSŐSOR. HA RÁKATINTOK ELMEGY A KAGYLÓS AJÁNDÉKOKHOZ.
    vAN ÉDESSÉGES SOROM, SZINES, DE KIÍRJA NEM ÉL. VAN MÉG EGY CSOMÓ SZÜRKE, AMIK SZINTÉN NEM ÉLNEK. bIZONYÁRA AZ UNOKÁM NEM FOGLALKOZOTT VELE. AZ ÉDES FELHŐSORRAL SEM LEHET KEZDENI VALAMIT?
    MOST AMI SIKERÚLT A TAKARÍTÓ. A MÁSODIK HELYEN VAN, TALÁN ÉLETREKELT, A NYILRA KATTINTVA ELKEZDETT RAJTA MOZOGNI KIS TÜSKÉK. JAJ DE CIKI, DE ENNYIRE FUTOTTA, KÖSZÖNÖM, HA VAN MÉG VALAMI.
    mINDENT BETETTEM A KERTBŐL, RENGETEG DOLOG VAN, DE A PASZULYNÁL NEM JELENTKEZIK. NEM TUDNAK BEJÖNNI HOZZÁM ÉS MEGCSINÁLNI?????

17. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Az édes felhősort meg lehet vásárolni, 750000 csp-ért, a rá való kitehetőket a piros kosár alatt vásárolhatod meg farmpengőért!
    Az első felhősor a nyári kagylós naptár összes elemének kinyitása utáni ajándék lesz, jelenleg senki nem tudja aktiválni!

18. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A démoni csak a teliholdas növényekre hat, így az eventnövényre nem. A RACS és a szupertrágya (és nem szupertáp, amit írtál) minden növényre hat, így erre is. A sütik a szupertrágyára hatnak, függetlenül attól, mire szórod rá.

20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Eventnövényre csak a szupertrágya és a csatni hat, a démoni bokréta viszont csak a rémnövényekre hat!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.