Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Általános szabályként elmondható, hogy az számít újnak, ami a legutóbbi csere nap és a mostani között került játékba.
    Minden esetben az eventablak az irányadó, hogy mi cserélhető, és mi nem.

2. Laca101

Laca101 Járnitanuló

Sziasztok. A hódfaüzem terméke egyenlő e a felröppenők között található fáal?

3. |Tamás|

Szia!

Természetesen nem.

4. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Mi lehet az oka, hogy a ma reggeli farmomról, ahol az ólak vannak, felröpi volt?:(

5. |Tamás|

Szia!

Nem igazán értem a mondatodat/kérdésedet.
    Az a probléma, hogy volt felröpi? Event van, természetesen dolog, hogy jön felröppenő.

6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Bocsi, a lényeg maradt ki NEM volt felröpi. Olyan gyorsan írtam, hogy a lényeg kimaradt! Ezer bocs!

7. |Tamás|

1: Az ellenőrzéshez mindig szükségünk van User ID számra,és felhasználói névre, mert anélkül nem tudjuk megvizsgálni a farmodat.
    2: Pontosan hol, mikor és mit arattál amiből nem érkezett felröppenő?

8. PettFarm

PettFarm Haladó

Sziasztok!

Az a gondom, hogy új bankkártyát kaptam és nem tudom sehol megadni, mert az üres bankkártyás részre is azt írja, hogy tiltólistára került, így nem tudok új bankkártya számot megadni. Van erre valami gyógymód? Pontosabban azt írja, hogy az ID-m tiltólistára került, így nem tudok megadni bankkártya számot. Szóval a kígyó ma saját farkába harapott...

Utoljára szerkesztett: 29.9.17
  9. |Tamás|

Szia!

Régi bankkártya adatokat a farm bankjában az állapot és felmondás címszó alatt lehet törölni. Amennyiben tiltólistás a kártyád, akkor pedig Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal.

A játék supportja

10. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

ID6689151 Erdei tisztás tele volt ólakkal, fákkal. Azóta lecseréltem 1x1 földre, hogy jussak valamire a kőrózsákból.KB 8.00 körül arattam.

11. |Tamás|

Ellenőriztem az általad megadott farmot, több részletben (10 perc) rendben kaptál felröppenőt az erdei tisztásról.

Lenczy kedveli ezt.
  12. PettFarm

PettFarm Haladó

Írtam a supportra, azt a választ adták, hogy

Levelet töröltem.

Kékmadár1

Az utolsó részt nem értem,. A Supportnál nem tudják, hogy amikor új kártyát kap az ember, akkor a régi megszűnik? Miért nincs lehetőség a meglévő bankkártya adatait módosítani? A mostani kártyám 2020. szeptemberéig lesz érvényes, tehát akkor újra ugyanez a kalamajka lesz, mint most van. Más játékosoknak nem szokott ilyen gondjuk lenni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.9.17
  13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem lesz "kalamajka" a következő kártyaváltáskor. A probléma abból adódott hogy a régi érvénytelen kártyaadatokkal próbáltál vásárolni. Nem elég módosítani az adatokat, teljesen törölni kell a régit. Az állapot és felmondás fülön. Ezt követően egy ki és belépés után kell megadni az új kártya adatait.

14. PettFarm

PettFarm Haladó

Hát ugye ez úgy van, hogy a Prémium előfizetés fizetése automatikus és még a régi kártya adatai voltak, amikor az automatikus levonás elindult volna. Valahogy pont egyidőben volt a kártyacsere és a Prémium előfizetés fordulónapja.

15. Kékmadár1

Szavaid alapján szerencsétlen egybeesésnek tűnik. De nem az. A prémium előfizetés havonta történik. Az új kártyát is hetekkel a régi lejárta előtt megkapod. Bőven van idő törölni a régit és aktiválni az újat.

16. PettFarm

PettFarm Haladó

Meg kell hogy cáfoljalak :) Az OTP-nél megkapom levélben a kártyát és a régi akkor szűnik meg, amikor az újjal először valamilyen tranzakciót hajtok végre. Tehát ha pont aznap veszek föl vele először pénzt, mint amikor az előfizetés fordulónapja van, akkor már a régi nem él, de az új még nincs a Farmerámában módosítva :)

17. Kékmadár1

Fussunk neki még egyszer:
    Első lépés: Törölni a régi adatokat!
    Második lépés: Aktiválni az új kártyát!
    Harmadik lépés: A játék banki oldalán megadni az új kártyaadatokat!

Azt nem várhatod el a BP.-töl, de semmilyen informatikai rendszertől, hogy előre kitalálja mikor aktiválod majd az új kártyát és ő előtte törölje a régi adatokat. Ezt bizony neked kell megtenni.

mebajah kedveli ezt.
  18. farkasné90

farkasné90 Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek!Aktiváltam a vadaskertet a tölgynél,de nem találom!Merre van?Köszi a segítséget!

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A bal oldali menüben az állatok között keresd!

20. farkasné90

farkasné90 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

Angyalszárny kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.