Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Szeretnék egy kis segítséget kérni !
    Beadtam a Bahamán a 4/7-es feladat gyémántját, az 1000 pontos=250 Óraművirágot, de nem írja jóvá a rendszer :(
    Mi ilyenkor a teendőm ?
    ID 51958861

Megtaláltam közben a hibát , a beadások közben "elfogyott" a racsatnim és csak szimplán számolta a beadandót :)
    Bocsi a zavarásért !

Utoljára szerkesztett: 27.2.18
  2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az általad említett feladat nem 1000 pontos, hanem 1000 óraművirágot kér a feladat 3 órán belül.
    Ez azt jelenti, hogy ennyi idő alatt le kell termelni az 1000 növényt.
    Érdemes kiszámolnod, hogy mennyi földterülettel rendelkezel, elegendő-e ennyi növény letermelésére.
    Érdemes Répás-almás csatnit is használni, hogy ezzel is növeld a darabszámot.
    Az elültetett növény beérését követően indítsd a feladatnál az órát és csak ezután arass.

mebajah kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, keresd fel a játék supportját a gondoddal.
    Az Általános kérdések témakört, kérdéskört válaszd, majd a levelezési címedre kapsz választ.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

4. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

szép napot és jó játékot az lenne a kérdésem ha meg vettem az aranyeső felhősort akkor meg kell vennem a többi csomagot is ??? vagy kidobtam az ablakon majdnem 900 forintot? elöre is köszönöm a választ icu

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Felhősor külön 899 ft és külön minden dekor szintén ennyi.

mebajah kedveli ezt.
  6. cicamama51

cicamama51 Utánpótlás-írogató

köszönöm válaszod akkor ezt megszívtam legközelebb jobban figyelek 67 évesen már óvatosnak kell lenni további szép napot icu

7. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Sziasztok!

Keresgéltem a fórumon, de nem igazán találtam választ, arra a kérdésre, miszerint, hova lettek az én szépséges kerítéseim? Miért váltotta be a rendszer? Lehet csak elsiklottam felette, de előre is köszönöm szépen a választ!

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Hope1982 kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tegnap délután érkezett, készült el ez a hír a fórumra.

Olvasd el, kérlek:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ek-eltávolítása-a-játékból.16398/#post-831815

Hope1982 kedveli ezt.
  10. Hope1982

Hope1982 Aktív író

-BombadilToma- kedveli ezt.
  11. fánifüle

fánifüle Utánpótlás-írogató

Mindenkinek szép reggelt! A csatni - eventkor- csak a farmon, vagy a bahán ill. a teliholdason is +2 növényt ad?

12. |Tamás|

Szia!

Répás-almás-csatni minden területen adja a +2 növényt és mindenre.

13. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Sziasztok!
    Néhány napra elutazunk pihizni, de nem szeretném az eventeket kihagyni. Okostelefonom van, de a szemem nem bírja a méreteket. Kaptam a családtól egy táblagépet kölcsön, de tudok-e vele Farmeramázni? A segítségeteket kérem, hogyan tudnék vele farmozni.
    Előre is köszönöm a segítséget!
    táti_eszti

14. Wellwisher

Szia!

Abban az estben tudsz táblagépen farmozni, ha a Puffin böngészőt telepíted, mert abban beépített Adobe Flash van.
    A hagyományos böngészők mellé nem tudod telepíteni a flash-t és nem fog működni a játék.
    Arra nagyon figyelj, hogy ha külföldön fogsz játszani, akkor a bankba ne lépj be és ne vásárolj!
    Átvált a Geo IP-d és a továbbiakban más pénznem jelenik meg a farmos bankodban.

15. Jéger11

Jéger11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Vissza lehet valahol keresni, hogy mikor léptem szintet? Évek óta felírtam egy word doksiba, de merevlemezhibás lett a gépem, és minden elveszett róla. Nem dőlök a kardomba, ha pont ez nem lesz meg, a legfontosab dolgokat (pl. a kisfiamról készült fotókat) már sikerült nagyrészt innen-onnan visszaszerezni, de azért érdekel.

16. Wellwisher

Szia!

A kérésednek sajnos nem tudunk eleget tenni, mert ilyen jellegű listával nem rendelkezünk.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Jéger11

Jéger11 Utánpótlás-írogató

Rendben, köszönöm a választ!

18. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia!Segítséged kérem? Tegnap a lekvárfőző műhelyben Királyi dzsemet állítottam elő. De nem találom sehol. Segítséged köszönöm. ID:21206344

19. kegyesand

kegyesand Aktív író

Szervusz! Ami késik az nem múlik. Nekem már olyan sok van cukorból, sóból, mandragórából,virágdrótból, gyógyelixírből meg egyebekből, hogy talán soha nem tudom felhasználni. Alig várom már hogy valamibe bele lehessen dobni. Úgy hogy ne aggódj, menni fog az.

Ditti58 kedveli ezt.
  20. |Tamás|

Szia!

Játékban sajnos ez így ebben a formátumban nem ellenőrizhető, de a rendszer tárolja, és amint teljesül minden feltétel a használatához, akkor elérhetővé válik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.