Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Picit pontosítsunk!

A Lajhár, mint állat (ól) hozzáférési lehetőségét váltottad ki? Ez a Maja majmok szentélyében a 6. kamra alsó sorának 1. szobra.
    Amennyiben igen, akkor a lehetőségét kaptad meg annak, hogy megvásárolhasd a Lajhárvacok nevű ólat.

Ha a Lajhártojást váltottad ki, akkor azt a bahamás dekorációstárgyaid között kell keresned.
    Bahama pajtában (képernyő bal oldalán lévő faládikó) a váza ikont megnyitva a "minden" fül alatt keresd.

Lajhártojás

Elérhető a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP és kifejlődik a Vulkánbungaló
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.

Vulkánbungaló
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.
    Érési idő :
    48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Nálam nem működik az event! Nem kaptam event növényt sem! Nem lehet megnézni az eseményeket, a fejlesztéseket, és az akciókat! Ezek az ikonok, be vannak szürkülve! Nem tudom, hogy másnak van-e ilyen problémája. Ez azután történt, hogy volt a karbantartás, amit persze, ismét az event elején csináltatok.

hunorkám2ID: 54543070

3. melcsi67

melcsi67 Haladó

Szép Jó Reggelt! Ha jól értelmezem,akkor a játék megy a maga útján (kivéve event)? Csak nekünk prémiumosoknak nincs 2 napja semmilyen hozzáférés?

kovacstne kedveli ezt.
  4. elekcsarab

elekcsarab Utánpótlás-írogató

Bizony így van >:(

5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Bár nem vagyok moderátor, de engedjétek meg, hogy reagáljak a kérdéseitekre.
    Az eventes csevegőben tárgyaljuk a kialakult helyzetet, mely a prémiumosok automata aratásával összefüggő hiba miatt van, azt javítják és nem kis hibáról van szó, ezért akinek aktív prémium előfizetése van, határozatlan ideig nem tud belépni a farmjára.
    Az eventek nem indulnak csak akkor, ha a hibát kijavították, tehát később.

Javaslom, hogy ha van időtök, akkor az eventes csevegőt(Aktuális témák megbeszélése címszó alatt ) keressétek fel és olvasgassatok, mert ott azért van bőven info.:)....vagy itt(katt) is van info a hibáról !

Kukackukac kedveli ezt.
  6. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Vajon a prémiumgazdák földjeit benövi a gaz? Mert az is sok(k) nekik, hogy nem tudnak belépni, ha meg veszendőbe megy a korábban beültetett termés, az már bosszantó is lesz.

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A gazosodás már egy jó ideje nincs játékban; az elültetett növény nem megy veszendőbe.

8. MagdiK50

MagdiK50 Utánpótlás-írogató

A top-lista éléről 2 nap után végre 1 acc-ot töröltek. Már csak kettőre kell várni, azután remélhetőleg játszhatunk mi is újra.

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mire/kire gondolsz?

10. MagdiK50

MagdiK50 Utánpótlás-írogató

Tegnap a lista élén egy seaorc nevű gazda állt, mára eltűnt. Még két gazda van a top-lista élén (BIKY11 és Torkes), aki nagyon hirtelen a semmiből került oda. Gondolom, ez a 3 problémás acc miatt állunk immáron 2 napja.

11. erika10313

erika10313 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Négy napra elutaztam, tegnap jöttem haza, nálam sem működnek az eventek, pedig én nem vagyok prémiumos gazda! Törölve vannak mind a 2 farmon. ID 48858328, ID 54955958. Köszönöm szépen a segítséget!

12. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Kedves Moderátorok!

Egy kis problémám van: úgy gondolom, hogy eltűnt egy Norfolk-szigeteki fenyőm. Egy még korábban titokfából fejlődött ki, annak nagyon örültem, rögtön kitettem a farmra. A másodikat pedig most a Kalózkirály kincse támogatói gazdaköri feladatsorban szereztem, ahogy a Chilei fenyőt is. Úgy emlékszem mind a kettőt kitettem a farmra. Az egyiket nem találom sehol, de még a pajtámban sem. Esetleg meg tudnátok nézni? Lehet, hogy én vagyok a béna, de tényleg nem találom a második fát.
    Gazda: vampire_hunter ID: 12923836
    Köszönöm szépen.

13. |Tamás|

Szia!

Az eventek/akciók valóban törölve vannak bizonytalan időre (míg a prémiumosok is betudnak majd végre lépni).
    Az általad megadott farmok közül az elsőre próbáltam, minden gond nélkül működik, betudtam lépni, nincsenek kitiltva.

14. |Tamás|

Szia!

seaorc farm már rendezésre került, ez más miatt került oda. Másik 2 farm ugyan úgy érintett, mint sok más 10-100.000 farm, ahova a rendszer hibásan könyvelt.
    Remélem megérted, hogy nem 2-3 farmról van szó, hanem rengetegről. Szinte az összes prémiummal rendelkező farmra olyan irreálisan sok dolgot könyvelt be a rendszer egy hiba miatt, amit nem hiszem, hogy jó szemmel hagynál a tulajdonukban.

15. |Tamás|

Szia!

Ellenőriztem az általad megadott farmot, az állítólagosan titokzatos csemetéből szerzett fának nem látom nyomát.
    Kalózkirály kincse gazdaköriből pedig amit kaptál 2018-05-10 19:01:30-kor fát, azt pedig használod a főfarmodon.

vampire_hunter kedveli ezt.
  16. Wermeske

Wermeske Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni,hogy a prémiumosok tudják fogadni a napi 20 ajándékot,vagy elmegy a semmibe?

17. |Tamás|

Szia!

Fogadni tudnak, rendesen működik ilyen téren a farm, csak a belépések vannak megtagadva.

Wermeske kedveli ezt.
  18. Ernőkee

Ernőkee Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Semmit nem mondanak még a hiba kijavításának várható időpontjáról? Most is az öcsém farmjáról tudok csak írni...
    Köszi,
    Zsuzsikan, ID: 51687563

19. Nexi21

Nexi21 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet tudni valamit arról, hogy mi prémiumosok várhatóan mikor tudunk belépni

20. |Tamás|

Szia!

Sajnos Mi sem tudunk mit mondani, és hiába kérdezed a többi topicban, per pillanat ott is csak én tudok válaszolni, és csak ennyi információnk van. Ha tovább megyünk a dologban, hiába lenne más mod, ők is csak ezt tudják mondani, mert pontosan ugyan azt és pontosan ugyan annyi információt kapnak mint Én. (Moderátor hierachiába most nem mennék bele, de a lényege az, hogy Board Adminként megkapok minden infót)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.