Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Hol találom a prémium előfizetés ismertetőjét? Már vagy egy órája keresem, de nem találom. Bocsi a bénaságomért :oops:

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Othep és v.edit1 kedveli ezt.
  3. v.edit1

v.edit1 Fórumprofi

-BombadilToma- kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ha a Fórumos Naptárra gondolsz, csak olyan, és annyi lehetőségünk van, amit látsz.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Van valami tippetek a keresésre, hogy találom meg a gazdakörikben azokat a feladatokat, amikben farmpengők vannak? - köszi, ha megírjátok!

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Hmm, elég érdekes felvetés, ilyen funkció nem igazán van, pedig tényleg jó lenne.Szinte az összes gazdaköri feladat ad valamilyen szinten CSP-t
    Az összes gazdaköri feladat részletes leírását itt tudod megtekinteni, itt még talán egyszerűbb átnézni

7. csillaglili55

Köszi! Konkrétan a farmpengőre kellene vadásznom a 600 db-hoz hiányzik még vagy 200 :) de átbogarászom... :D

Kicsit átbogarásztam, A sziget hősében van vagy száz - nagy hirtelen megszámolva -, csak nem látszik, hányas szinttől elérhető, és szerintem én még ehhez kicsi vagyok a 112-es szintemmel. Egyébként tényleg jó, rengeteg csillagos is van, persze a beadni valókat nem néztem... xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.5.18
  8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Minden táblázat utolsó oszlopa a szükséges szintet tartalmazza :eek:o_O

csillaglili55 kedveli ezt.
  9. csillaglili55

Igen, köszi, közben kiszúrtam, bocsánat... :oops:

10. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.10 pálya készen van és csak 9 csillagos érmém van, és 10 után nem enged tovább, előbb fejezd be a további szinteket le van lakatolva. Mit nem csinálok jól.Segitsetek legyetek szivesek.ID:44223616 A másik farmomon is ez van.Köszi elöre is.

helyre jött minden,nem folyattam át csöveket.-kata1939-voltam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.5.18
  11. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    A dekorokra milyen tp növelők hatnak?

12. Sylja

Sylja Fórumgróf

13. farm0908

farm0908 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ha már nem játszanak a szomszédaim és nem jelölök újakat, akkor vissza gazosodik a szédült szántóm? Köszi a választ! :)

14. Othep

Szia!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/#post-716765
    Vannak általános, azaz mindenre ható termékek is, úgymint: Rózsalekvár, Húsvéti lekvár és Tavaszi koszorú.
    Ezek a dekorokra is hatnak.

Sylja kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.
    Ha egy szomszéd már nem aktív, akkor az inaktív szomszéd által nyújtott plusz helyen lévő ólak, fák illetve szántóföldek megmaradnak, tehát nem törlődnek, nem kerülnek vissza a menübe. Vagyis azt jelenti, hogyha már egy területet kigazoltál, az nem fog visszagazosodni.

-ágianyu33- és farm0908 kedveli ezt.
  16. farm0908

farm0908 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ! ;)

17. Othep

18. Blackstar92

Blackstar92 Fórum-zöldfülű

Helló

Egyéni kifutót honnan lehet szerezni?

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

20. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok. azt szeretném megkérdezni a tölgyről ha lett a legenda? nem találom.30/29- en voltam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.