Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Köszönöm szépen!

Swordfish kedveli ezt.
  2. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

helo! Hogyan lehet a negyedik farmterületet megszerezni a kupán?

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Várni kell délután 2-ig...

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Sziasztok!Kiváltottam a lajhárszobrot,de nem találom és még leírást se hogy ez milyen fejlesztés!A választ köszönöm. :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az írásodból nem derül ki, hogy a lajhár (mint állat) hozzáférését, vagy a Lajhár tojást, esetleg annak a fejlesztését váltottad ki.
    A pontos válaszhoz ellenőrzést kell kérnem a kollégáktól, ahhoz viszont szükségem van a farmnevedre és az ID számodra.
    Ezeket add meg légy szíves!

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia! Talán ez segít?:)
    Lajhártojás

Ebből fejlődik ki a vulkánbungaló!

Vulkánbungaló
    [​IMG] Kihelyezhető : Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.
    Érési idő :
    48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

Kuzdern kedveli ezt.
  7. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    A pékműhely 4 es szintjén vagyok. De nem tudok tovább haladni mert azt írja hogy jelenleg 0 pontom van. Milyen gazdakörit kell megcsinálnom?
    Köszi: Timi

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, tekintsd meg a pékséged mesterségvonalát egy másik böngészőből belépve a farmra.

Az egér mutatóját tartsd egy ideig a vonalon, és a buborékban meg fog jelenni, mennyi pontot gyűjtöttél eddig össze.
    Termékek készítésével tudsz ott haladni... vagy gyártás, vagy visszaforgatás formában.

Ha még nem értél el a szintvonal végére, akkor nem kell gazdaköri feladatot teljesítened. A szintváltáshoz lesz gazdaköri küldetés majd.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pékség-avagy-a-pékszakma-rejtelmei.2109/

-ágianyu33- és timi-1980 kedveli ezt.
  9. Klikkelgeto1975

Klikkelgeto1975 Fórum-zöldfülű

Hello!
    Lehet nem ide illő kérdés!
    Végre a gazdakörbe megcsináltam az égig érő paszulyt de a felsősorokkal nem tudok mit kezdeni!
    Tudom béna vagyok! Vannak kint már de azt irja ki hogy nincs az eszköztárba!
    Indítani nekem kell?

10. Wellwisher

Szia!

Az Égig érő paszuly működéséről, az elérhető felhősorokról az alábbi linket megnyitva találsz hasznos információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Már meg van,vissza olvastam,csak korábban nem jutottam el odáig ahol ezt írták.Szóval a vulkánbungalóm az nincs még meg mert az ugye 50 Ab-án,csak a fejlesztést váltottam ki ami 15 Ab volt,de az meg van,de addig nem tudom használni míg a lajhártojást ki nem váltom! Akkor ezt jól értelmezem?!

Utoljára szerkesztett: 5.7.18
  12. Wellwisher

Szia!

A 15 AB-ért kiváltott fejlesztés egy, a játékba régebben bekerült Lajhártojásból kifejlődött Vulkánbungalóra helyezhető rá.
    Alább láthatod, hogy a Lajhártojást kell először kiváltanod, majd az ebből kifejlődő Vulkánbungalóra tudod a most kiváltott fejlesztést rátenni.
    (a most kiváltott fejlesztés egy kék függöny, ezt keresd majd a megfelelő időben a menüdben)

2018.03.17.-én érkezett a játékba a Lajhártojás:

Lajhártojás

Elérhető a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP és kifejlődik a Vulkánbungaló

Ebből fejlődik ki 168 óra múlva a Vulkánbungaló.
    Vulkánbungaló
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő :
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül

2018.06.20.-án érkezett a Vulkánbungaló 2. szintű fejlesztése:
    (ezt váltottad ki 15 AB-ért)
    Vulkánbungaló 2. szint

Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Meglévő vulkánbungalóra lehetséges ráhelyezni, így jobb tulajdonságokkal bír.
    Érési idő :
    Amit ad : 2500 TP/BTP + 15% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül

13. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Már értem,nagyon köszönöm a segítséget! :)

14. twilightpetra

twilightpetra Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogyha én akarok valakinek ezüst jegygyűrűt küldeni és mindig azt írja ki, hogy valaki küldött neked jegygyűrűt és te még nem válaszoltál rá és én meg nyomom a pipát akkor nem küldi el és az lenne ennek az egésznek a kérdés része, hogy akkor hol tudom megnézni, hogy kiküldte és, hogy hol tudok rá választ adni? Előre is köszönöm a válaszokat!

15. Wellwisher

Szia!

A házasságkötésről az alábbi linket megnyitva tájékozódhatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/házasságkötés-válás-esküvői-lugasok-működése.443/

Nem vagy már házasságban valakivel esetleg?
    Kérlek, hogy add meg a farmneved és az ID számodat, hogy ellenőrizhető lehessen a problémád.

16. twilightpetra

A farmnév az a felhasználónév?

Név:twilightpetra

ID:54849039​

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.7.18
  17. Wellwisher

A farmnév, mellyel a farmodra lépsz be. Nem mindenkinek azonos a fórumnevével, ezért szoktuk kérni.
    A farmod adatait a farmneved és az ID számod (a farm "fa"keretén, alul lévő számsor) alapján tudjuk ellenőrizni.

18. Wellwisher

Kollégám elvégezte az ellenőrzést Nálad.
    Van egy házassági felkérésed.
    Mivel keveset játszol a farmon, így nagyon alacsonyan van az aktivitási mutatód, ezért nem jelenik meg a felkérés.
    Próbálj meg elkezdeni termelni, nézz be a farmodon minden területre (pl. város, piac, gazdakör), mert ezáltal növelni tudod az aktivitást.
    Várj türelmesen, mert ha dolgozgatsz és feladatokat végzel a farmodon, akkor előbb-utóbb megjeleníti a rendszer a felkérést.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. twilightpetra

Köszönöm a gyors válaszokat majd akkor meg próbálok kicsit többet játszani

20. Slyka37

Slyka37 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nyertem 3 hollóhajlékot 1,2,3 szintűt, viszont az alap lak nincs meg, nem is találom a boltban sem. Tudna valaki segíteni hogy hogy juthatok hozzá? Köszi :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.