Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Elég régen játékban van a tengeri malac. Nekem sajnos nincs ólam, de a mai napig nem lehet a piacon sem beszerezni. Létezik, hogy még senki nem akar eladni?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nyáron került játékba a tengerimalac titokólként.

„Tokió” talányos tenyészet állandó gazdaköri küldetéssel

Július 13-tól alig múlt el két hónap még.

Várj a piacra kerüléssel. Idővel lesznek a kínálatban ilyen állatok.

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

4. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok!;)
    Mosolygós délutánt kívánok mindenkinek!:)
    Már elérhető számomra a Szagos müge nevű növény(112.szint).:p
    Szeretném megkérdezni,hogy milyen táphoz fog kelleni a későbbiekben, vagy lehet,hogy nem is lesz rá szükségem?:p

5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Szagos müge olyan magas szintű növény, hogy jelenleg semmilyen táp keveréséhez nincs rá szükség.
    A gazdaköri küldetéseknél lesz rá szükséged esetleg, így érdemes a feladatok között körülnézned.
    Ehhez itt találod a gazdaköri küldetések gyűjteményét:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

-ágianyu33- és bocsika67 kedveli ezt.
  6. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Köszönöm szépen!
    További szép napot!:inlove:

7. szigbali

szigbali Fórum-zöldfülű

Sziasztok.meg szeretném változtatni az E-mail címet,de a régi E-mail-em már évek óta nem volt használva.Most nehezen de eszembe jutót mi volt a jelszó ott.De most az teljesen üres és csak egy levél jött hogy újra aktiváltam az E-mailem. Most ha nem jön rá értesítő akkor hogyan tovább hogy E-mailt tudjak változtatni?Köszönettel Gazda: szigbali ID: 4397282

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A felhasználói adatok megváltoztatására kizárólag akkor van lehetőség, hogy ha a játékos rendelkezik hozzáféréssel a felhasználói fiókhoz regisztrált e-mail címhez. Úgy gondolom, ha ismét aktiváltad a régi címedet (hisz' megérkezett rá az erről szóló levél), végre tudod majd hajtani az e-mail-cím megváltoztatását.
    Ha mégsem tudnál hozzáférni ehhez az e-mail címhez, csak a support fog tudni segíteni.

Adok egy linket segítségül, hogyan vátoztasd meg az e-mail-címedet:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tok-változtatása-e-mail-cím-megerősítése.577/

Ha esetleg a supporthoz kell fordulnod, itt találod:

Tájékoztató a Supportról: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

9. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Sziasztok, volna egy kérdésem, mi az a Páncél Panni és hol lehet beszerezni. Nagyon jó dolgokat olvastam róla, de nem találom az Enciklopédiában sem. A választ köszönöm.

10. Wellwisher

Szia!
    Páncél Pannit jelenleg nem tudsz beszerezni.
    Talán cserenapon hozzá tudsz jutni szerencsével.
    A Panni 5%-kal növeli a különleges tárgy felröppenésének esélyét betakarításkor.

genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Köszönöm a választ. Sajnálom, hogy már nincs.

12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Hogyan lehet megcsinálni a Kiéhezett szobrok 3. feladatát?
    48 db-ot kéne produkálni 15 óra alatt. Viszont nekem csak 4 gyapot fám van,s venni nem lehet.

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy gyapotfa 4 termést ad, KK szupertrágyával 8-at. 4 fával arathatsz egyszerre 32-t. Vagyis kiteszed a 4 fát. Ha beérett, indítod a feladatot, és aratsz; lesz 16 termésed. Ráteszed a kétféle KK trágyát, így beérik 13 óra alatt, és arathatsz róla további 32 termést, amivel meg is van a 48. Arra kell csak figyelni, hogy a két aratás akkor legyen esedékes, amikor rá is érsz; pl. reggel 7 és este 20.
    A 4. feladathoz már az első adagot is KK-val szórod meg, vagy 3-szor aratsz KKT-val.
    Az 5. feladathoz 4 aratás kell, és bele is fér az időbe; simán meg van a 100. Késő délután indítsd, mondjuk 6-kor, a következő aratás másnap reggel 7, majd este 8, végül harmadnap de. 9.

genka53, -ágianyu33- és Matold kedveli ezt.
  14. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Köszi a részletes választ ! ;)

halmozka és -BombadilToma- kedveli ezt.
  15. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Szia ! Érdeklődöm, hogy a varangyhoz és az ővhöz, hogyan lehet hozzájutni?

16. Wellwisher

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. halmozka

halmozka Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! azt szeretném megkérdezni hogy a TP pont táblázatot hol találom ? A szinteket ahogy eljutunk egyikről a másikra ?
    Bocsika ha nem jól fogalmaztam, de mire leírtam kicsit kusza lett :(

18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia halmozka! :)
    Az ENCIKLOPÉDIÁBAN találhatod meg ezt is, mint ahogy még nagyon sok hasznos információt.
    Parancsolj, itt a linkje:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/

halmozka kedveli ezt.
  19. halmozka

halmozka Utánpótlás-írogató

genka53 kedveli ezt.
  20. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Mire tudom ki tenni a Farönk fejlesztést Kiváltottam a süntojást Válaszod előre is köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.