Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Lieber0414!

A Kaktusz, a Kaktuszfüge és a Saguaro az Egyéb termény kategóriában vannak, azonban a Sapkakaktusz a Virágok kategóriájában szerepel. Az Egyéb terményekre adja a +3 termést a Trópusi colada, azonban a Sapkakaktuszhoz a Paradicsomi koszorút javaslom.

Bővebben itt olvashatsz a bónuszokról.

Lieber0414 kedveli ezt.
  2. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Remek köszönöm:)

PepperPotts kedveli ezt.
  3. villamkata

villamkata Fórum-zöldfülű

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, ugyanis a napokban véletlenül kitöröltem a gyáramat a fejlesztésekkel együtt, vissza szerettem volna tenni, de nem találom.Ez most véglegesen elveszett, vagy csak én nem találom?
    Köszönöm
    villamkata 10397457

4. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves villamkata!

Melyik gyárat keresed? A sima ,,Gyár" nevű dekort, vagy a ,,Banyatanya" (Gyár2) dekort? Hol kerested eddig? A váza ikonnál a kereső mezőbe kezdd el írni a dekor nevét és előkerül. A Házi kedvenc futtatóba csak meghatározott szint felett lehet kirakni őket, azok alatt ott hiába is keresnéd (erről ebben a hozzászólásban olvashatsz bővebben). Természetesen véglegesen nem veszett el.

5. villamkata

villamkata Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, megtaláltam, jó ötlet volt a keresőbe beírni;)
    Köszi még1x
    Szép estét!

PepperPotts kedveli ezt.
  6. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

nagyon szépen köszönöm és bocsi hogy ennyire értetlen vagyok de én a bahamához kötöttem azért nem találtam

7. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok, nem mondanám magam kezdőnek, mégis fel kell tennem egy kérdést, amihez segítséget szeretnék kérni. Úgy alakult, hogy lett 2 kriptamécses fám. Az OK, hogy mekkora érésidő, mekkora TP, hogy a terméke rémtermék. De hol lehet hasznosítani a rémterméket? Mi kéri? nem találom sehol, nyilván nem piacképes, mint semmilyen rém-termék, de akkor mire jó? event végén elég sokszor nem jutok még vetéshez sem, nemhogy még ezt is kitenném, viszont helyet is foglal, annyit meg azért nem ad, hogy állandóan kint legyen. Szóval: mire jó ez a rémtermék???
    Köszi bárkinek!

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Javaslom, tekintsd át a farmodon a gazdaköri küldetéseket.
    Külön csoportba szedetten vannak a rémes, teliholdas küldetések.

Van olyan feladatsor, amiben ennek a fának a termése is beadandó!

A gazdaköri küldetések gyűjteménye itt található az Enciklopédiában:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/k%C3%BCldet%C3%A9sek-a-gazdak%C3%B6rben.6870/

Sali~*.* és zali1111 kedveli ezt.
  9. zali1111

zali1111 Fórumprofi

szia, köszi szépen, Tényleg, mentségemre legyen, mostanában csak arra koncentráltam, hogy minden területet, majd a zombit és a trutyitót is kiváltsam...szóval nem vettem észre....
    köszi!

10. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Sziasztok! Kiváltottam a Bölcs Tölgynél a Páncél Pannit,és mikor rákattintok az írja fizessem ki..de hol? Nem értem!

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem jól értetted, a tölgynél a Legenda II. rúnába be kell helyezni egy páncél Panni dekort.
    Azzal, a farmod minden területén érvényesül a hatása.

Élő legenda II (Élő legenda rúnán keresztül érhető el)
    1 db Pannit lehet beadni a Legenda II-be. Így ez az egy dekor minden területen növeli a felröppenők esélyét 5%-kal.
    Ára: 400 csillag

Leírás:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-909613

12. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Köszönöm! :)

13. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Sziasztok! Farmpengőért kiváltottam az eventnövény betakarításnövelő +1 bónuszt ,és nem kaptam meg,vagy valamit megint elnéztem! :(

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A pajtában, az éléskamra polcán keresd. Neked kell aktiválni, mint egy terméket.

15. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Köszönöm!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. halak

halak Junior szaki

Sziasztok!
    Befejeztem a tenyésztős gazdakört és meg van az 1 pannim. Nincs is több.Szerinted érdemes e kiváltani a tölgyön az összekötőt és utána bevinni a pannit.

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen hisz ha kihelyezed a pannit, akkor csak adott területen fejti ki hatását, míg ha az élő legenda II-t. választod akkor minden területre kifejti hatását.

18. BlackFamilyFarm

BlackFamilyFarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szerettem volna szezonmunkást venni, viszont megváltozott a bankkártya száma, az előzőt töröltem és most nem ad lehetőséget arra hogy mastercardal fizessek a rendszeren belül..Tudtok segíteni??
    Köszönöm!!

19. halak

halak Junior szaki

KÖSZÖNÖM a segítséget!

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Lejárt kártyával próbáltál vásárolni? Törölted a kártya adatokat utána ki és beléptél a játékból utána ellenőrizted?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.