Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves papirocska!

A Gyárat nem a 10. szinttől lehet kihelyezni a Házi kedvenc futtatóba. Részlet a leírásából:
    A fejlesztések alkalmával a dekor alábbi tulajdonságai állandóak maradnak:
    Szükséges szint:
    3.
    Érési idő:20:00 óra
    Méret:2x2
    Kihelyezhető:főfarmra, szédült szántóra, tölgyesbe, kerge kertbe, valamint a 40. fejlesztési szint (Modern gyár 1) felett a futtatóba is

A Gyárról és fejlesztéseiről ide kattintva olvashatsz bővebben.

2. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

A répás csatni miatt 4db, illetve Jack ajándéka + 2, vagyis 1x1 földben 6 db növény lesz. Ha nem számolom a Tp bónuszokat, akkor is 6x26= 104. Rosszul számolom?(cukkinis almatorta és pinyata felhő elvileg 140 % plusz)

3. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves takizsuzsi40!

Szerk.: Ne haragudj, félreértettem a kérdést. Sajnos a terméshozam-növelőknek semmi közük nincsen az aratható TP-mennyiséghez. Ha elültetsz egy növényt és az ad például 100 TP-t, hiába eszel meg rá egy répás-almás csatnit és a növényhez kapsz plusz 2-őt, de a TP-mennyiség egy centit se változik. Úgyhogy a terméshozam itt nem számít. Az a 79,3 TP, amit aratsz, már eleve a bónuszokkal aratható TP-mennyiség a fehér liliomnál. Bocsánatot kérek a félrevezető válaszért!

Utoljára szerkesztett: 3.12.18
    nyuszika215 kedveli ezt.
  4. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Sziasztok kérlek segítsetek a gazdaöribe most adtam be az unatkozótrutyí feladaba a harmadikrészt kaptam 600 ládát háromszor 50-et kiváltottam de véletlenül többit egybe nyomtam igy nem kaptam meg az éjszkifát ha tudsz kérlek segits ha a többi el is vész legalábba fát ha megkaphatnám mrt ez titokfa fáradozásokokat köszönöm ID 33224951 Gazdasszony

5. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Gazdasszony!

A Kollégám elvégezte az ellenőrzést. Az Unatkozó trutyi c. gazdaköri 3. gyémánt feladatát teljesítetted ma 18 óra 08 perckor. 50 + 464 db teliholdas ládát bontottál ki. A ládából 1 db véletlenszerű rémséges növényt, fatermést vagy állatot lehet nyitni. Magát a fát vagy ólat sosem! Csak a fatermést, állatot vagy növényt. Ha az éjféli tölgyre gondolsz, azt a fát egészen biztosan nem lehet ládából nyitni, sőt, még rémséges titokzatos fából sem fejlődhet ki, mert az kifejezetten a Boszorkányfőzet c. event lehetséges nyereménye volt. Minden a pajtádba került, amit a ládákból bontottál, de fa nem volt köztük, nem is lehetett volna.

6. takizsuzsi40

Köszönöm a válaszod.

PepperPotts kedveli ezt.
  7. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia köszönöm szépen a választ akkor összetévesztettem mert nem emlékeztem pontosan hól volt az éjfélifa elnézést a zavarásér jó éjszakát ID 33224951 Gazdasszony

8. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Új bank kártyám van, aktiválva van - de a Farmon nem tudok vásárolni a régivel tudtam, csak lejárt a határideje!

9. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Zsofigi!

Nem kell minden topikban megkérdezned, az egyikben már kaptál választ. Kérlek, kattints ide a válaszomhoz és oda írj, hogy tovább tudjunk lépni a probléma megoldásában.

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A TP nem növényenként, hanem földenként számolódik... Tök mindegy, hány növényt aratunk, a TP ugyanannyi. Sem a csatni, sem Jack nem hat a TP-re, csak a növénymennyiséget emeli.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.12.18
    Ivibaba54 kedveli ezt.
  11. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Sziasztok!

Mi az a Jack ajándéka?

12. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves kovácspissti!

Jack ajándéka
    Érési idő:20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont:2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint +2 termésbónusz a növényekre (eventnövényekre és a teliholdas növényekre is) 10 órán keresztül
    Learatható: 20-szor
    Kihelyezhető:

• a bónuszt adó dekor a futtatóba és minden területre (a teliholdas farmot, a gombaerdőt és a felhőket kivéve)
    • a speciális tulajdonságát elveszített dekor a felhőkre és minden területre (a teliholdas farmot és a gombaerdőt kivéve)
    A bónuszt adó dekort a "normál" arató nem szedi le.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  13. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Toma!

Nagyon szépen köszönöm a figyelmességed! Igazad van teljesen.

Ivibaba54 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  14. takizsuzsi40

Ezt én is tudom. Én a cukkinis almatortára (60 %) és pinyata felhőre (80 %) számítottam. Nem szoktam figyelni, hogy mennyi tp-t kapok, de most a szintlépés volt esedékes azért számoltam ezekkel a tp. növelőkkel. Egyébként jól éreztem, hogy nagyon karcsú volt a 79.3 tp. mert ma reggel a 4 db-ért 204 tp-t kaptam.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

Mi az, hogy 4 darabért? 1 db 1x1-es föld ad 26 TP-t. Egy 1x2-es 52-t, egy 2x2-es 104-et. Függetlenül attól, hány növényt aratsz róla. Viszont van egy csomó TP-növelő termék és felhő. Az eltérő értékek abból adódnak, hogy egyik alkalommal több, másik alkalommal kevesebb volt közülük aktív.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  16. takizsuzsi40

Köszönöm a segítségedet!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  17. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Sziasztok Gazdatársaim!
    149. szinten vagyok, nem kezdő és mégis most szeretnék segítséget kérni! Már a 2. alkalommal került a pajtámba a +1 állat bónusz, amit nem a kerekkeréken nyertem. Még nem tudom, hogy melyik felhő, tojás, vagy farmra kitehető tárgy adja! Ha valamelyikőtök tudja ossza már meg velem, szeretném mindig aratás előtt aktiválni. 12 órás. Segítségeteket előre is köszönöm! bobe gazda

18. -BombadilToma-

A neon pillangóbáb dekor a "ludas". 72 óránként lehet aktiválni.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...es-ólak-viii-2018-november.17385/#post-934542

HéricsBáró, Fatther, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm a választ! üdv...bobe:inlove:

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Szia!
    Sajnos nem a pajtába,hanem azonnal induló bónusz.Ezért ütemezni kell a neon pillangóbáb dekor aratását.

Utoljára szerkesztett: 3.12.18
    -bobe55- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.