Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

Sziasztok! Nem találom a télapó ajándéka 3 felhősort,hogy keressem?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek állítsd a paszuly szűrőjét a minden felhő mutatására, majd utána írd be a keresőbe. Meg fogod találni, hisz ezt a felhősort mindenki megkapta.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. kukacka17

kukacka17 Járnitanuló

beírtam ,2 megvan 3 nincs. Segíts légyszíves.köszönöm.
    kukacka17ID: 50240433

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kérlek keresd fel a játék Supportját.

5. monopoly04

monopoly04 Utánpótlás-írogató

Köszönöm/ Így jártam

6. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok! BUÉK! Szeretném megkérdezni, hogy fakalapácsot hogy szerezhetek, mi adja, mert beadtam és nem tudom fejleszteni a parkjaimat, továbbá, hogy a szeptemberi eventkor, hónapban kapható kitevők,felhók,fugurák,fák,ólak stb , ill. a korábbi eventek nyereményei,felhők,figurák,kitevők stb. valamilyen módon megszerezhetőek? Köszönöm a választ. silk57

7. Ica1951

Ica1951 Fórum-zöldfülű

sziaszok azt szeretném kérdezni hogy ha dekorációt akarok küldeni a barátom farmjára hogyan csináljam?vagy egyáltalán lehetséges-e mert a felhősorba szeretném küldeni neki.tisztelt csapat mint minden semmi sem tökéletes ha vannak hibák fogadjuk el ez csak egy nagyon jó játék de játék ezért nem érdemes mérgelődni inkább élvezem .tiszteletem a farm dolgozóinak

8. babóca27

babóca27 Utánpótlás-írogató

Szia!

Forró életelixír ajándékot kaptam mát több alkalommal is egy magas szintű szomszédomtól, de nem látom a pajtámban, és a Bónuszlexikonban is próbáltam megkeresni, de ott sem akadtam a nyomára, de lehet hogy türelmetlen voltam.
    Lehet, hogy szinthez kötött a használata? Hol tudnék utána nézni, mire is való?

Köszönöm babóca27 ID:45800779

9. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm!!!:)

10. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves babóca27!

Igen, szinthez kötött.

Kedves Játékostársak!

2018. december 11-én, (kedden) 14:00 óra körül egy új dekorációs tárgy került be a napi ajándékozási lehetőségek közé. Ez nem más, mint a Forró életelixír.

Forró életelixír

15 alkalommal aratható, utána csak dekorációs elem. Törlés után végleg elveszik.
    Érési idő:
    15:00 óra
    Szükséges szint:3.
    Tapasztalatpont:szint x 100 TP/BTP
    Tárgy mérete:1x1
    Kihelyezhető:minden területre (kivéve a teliholdas területek)
    Felhőre nem helyezhető.

Innen másoltam a fenti adatokat.

11. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves silk57!

A növénynemesítést tudnám ajánlani a fakalapács-felröppenő gyűjtögetéséhez. Az alábbiakban a nemesítendő növényt és mellé egy esélyszámot írok. Az esélyszám itt azt jelenti, hogy X-szer nagyobb az esély arra, hogy a betakarításkor fakalapács röppen fel.
    Karfiol - 1000x
    Nőszirom - 1000x
    Spárga - 750x

Ezeknek a nemesítésével kellene próbálkoznod, mert utána a megfelelő megnyert nemesítést használva, az adott növényt ültetve csak úgy röpködnek majd mindenfelé a fakalapácsok! :)

A másik kérdésedre sajnos nem tudjuk a választ, a Központ döntésétől függ, hogy mi mikor válik újra megszerezhetővé, ha egyáltalán újra megszerezhetővé válik. Kérünk, hogy a hivatalos közleményekből tájékozódj ezekről!

12. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Ica1951!

Az Ajándékozási és cserenapon tudsz dekorációkat küldeni, de fontos, hogy nem mindent. Mindig az aktuális hivatalos közleményből kell tájékozódni, hogy mi az ami küldhető és mi az, ami nem.

Ide kattintva olvashatsz erről az eseményről picit bővebben.

Ami az utolsó mondatodat illeti...Köszönjük!!! :)

13. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek!
    Szeretném megtudni, hogy csatnit (pl. répásalmást) ha ajándékba küldök egy még kicsi farmra, hányadik szint elérése után tudja megkapni? Bocs mindenkitől,.... de már annyi mindent átnéztem, és seholsem találok még csak utalást sem rá.
    Köszönöm

14. kicsikécske70

kicsikécske70 Járnitanuló

Szia,
    koszonom a valaszt! Tovabbra is remenykedek akkor, hogy valamilyen formaban meg egyszer megrendezesre kerul az event, vagy legalabb a recept elerhetove vaiik, mert en sajat magam akarom gyartani a sutit, mivel minden osszetevom raktaron van es nem szukseges megvennem a piacon semmit, vagyis nekem ingyen van! Amugy meg az event soran megnyerheto volt a palota is, ami x orankent - nem emlekszem pontosan - adott egy sutit, ingyen, aminel nem hiszem, hogy a piac olcsobb lenne. Azt pedig szeretnem en magam eldonteni, hogy megtermelem magamnak, legyen barmennyire gazdasagtalan is, vagy megveszem a piacon, ahol az ara fol-le ugral attol fuggoen, hogy eppen van-e event, vagy sem. Ahogy elnezem az arat, 40e csp ala nem nagyon megy, viszont egy komolyabb eventnel hamar 100e csp fole is szaladhat az ar, amiert mar erdemes gyartani es piacra dobni is! Szerintem! :)

15. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves furmint111!

A Kollégám ellenőrizte, hogy mi lehet a gond. Sajnos, mint kiderült, itt nem a szintekben van a hiba, hanem névazonosság áll fenn. Ahová Te küldted, az egy 2-es szintű farm, ahová 2012 óta nem léptek be. Úgy sejtjük, hogy ahová küldeni szeretnéd, az viszont egy ugyanilyen nevű farm, csak éppen 79-es szintű. Kérjük, hogy sürgősen fordulj a játék supportjához a névazonosság orvoslása érdekében és amíg ez nem rendeződik, addig ne küldj semmit a furmint11-re! Az eljáráshoz pedig előre is köszönjük szépen a türelmedet, mert nem lesz egy gyors folyamat, viszont egyedül ez tudja megoldani a problémádat.

BackOffice kedveli ezt.
  16. erzsebetkiraly

erzsebetkiraly Utánpótlás-írogató

Érdeklősni szeretnénk, hogyan lehet az: minden zoknim nyitva van és mégsem lehet kinyitni az utólsó dobozokat. Sőt most a tegnapi zokninál ott van hogy nyissam ki FA-ért. Nem értem, én biztosan tudom minden kinyitottam a zoknikat és miért most jelenik meg a kék +

17. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves erzsebetkiraly!

Nincsenek visszazáródó zoknik, úgyhogy sajnos biztos, hogy valamelyik ajándékot nem nyitottad ki. Amennyiben szeretnéd, ha a Kollégák megnéznék, hogy mely zoknik nyitása maradt el, akkor kérünk farmnevet és ID-számot az ellenőrzéshez, de Te magad is meg tudod nézni, ahol kék pluszjel van, az sajnos kimaradt.

18. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves kicsikécske70!

Engedd meg, hogy a Kollégám távollétében én válaszoljak neked.

Csocso nem mondta azt, hogy ne dönthetnéd el, hogy mit tegyél és mit ne, egyedül azt fejtette ki, reális érvekkel alátámasztva, hogy semmiféle taktikai hátrányod nem származik abból, ha pont ez a recept nincs meg neked. Ha a pinky gyártásából és eladásából akarsz CSP-t csinálni, mert azt írod, hogy raktáron van hozzá minden összetevő, szóval ha a CSP a lényeg, akkor miért nem a hozzávalókat adod el a piacon? Épp arról beszélt a Kolléga is, hogy olyan áron mennek a piacon az összetevők, hogy annál még a kész termék megvásárlása is olcsóbb. Ez a vevői szemlélet. De ha eladóként kívánsz megjelenni a piacon, akkor Te magad sokkal jobban jársz, ha nem a pinkyt adod el, hanem az összetevőit (értem, hogy szerinted event alatt felmegy a pinky ára, de akkor hidd el, hogy az összetevőinek az ára is megugrik).

19. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia!
    A szokásos ajándékokat tudom küldeni oda, az nem számít? Azon kívül a szóbanforgó farm az enyém volt, és már feloldattam a supporttal a zárlatot rá (mármint az eemail). A 2-s szintűt is újra igénybe vehetném? Bocs, tudom hogy a support az illetékes, de hátha tudsz erről is valamit.
    Köszi

20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Én már a harmadik moderátor vagyok, akik bekapcsolódik ebbe a történetbe.
    Tisztázzuk, hogy mi az alapvető gondod?
    Mi azt hittük, hogy keresel egy csatnit, amit elküldtél vhová, de nem érkezett meg.
    Erre megadtuk a választ, hogy szinte biztosan a két azonos nevű farm közül a régebben regisztráltra ment.

Az, hogy a másik farm is a tiéd (volt valamikor), az a jelen helyzethez nem tesz hozzá semmit. Egy biztos: azonos nevű farmoknál kockázatos az ajándékok küldözgetése (cserenapi ajándékoknál is), mert nincs rá garancia, hogy oda érkezik, ahová azt a küldő szánta.

Amennyiben a tiéd volt a farm, tudod a jelszavát, lépj be és használd nyugodtan. Az azonban elképzelhető, hogy ilyen régi, ennyire alacsony szintű farm (főleg, ha nincs befejezve rajta az oktató feladatsor) nem működik már. Ennek okát nem tudom, de a tapasztalataink ezt mutatják. Ha így van, akkor ezen a support sem tud segíteni, mert ennek valamiféle technikai oka lehet, nem pedig nyitott-zárt státusz.

Akármi is a terved, első lépés a support legyen, hogy a névazonosságot szüntessék meg és tisztán lásd a farmjaidat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.