Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

2. Roth_Eniko

Roth_Eniko Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    A szulinapi lakoma felhosort honnan lehet megvasarolni? Minden kitevot megnyertem ra, de idohianyban a felhosort nem sikerult megszerezzem, s meg szeretnem vasarolni, ha lehet. Koszi szepen a valaszt. Bocsi az ekezethianyos irasert, a laptop a hibas :)

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg nem lehet megvásárolni.
    Időnként rendeznek olyan akciókat, ahol régi eventes felhősorokat lehet megvásárolni, de ez többnyire évek kérdése.

4. kata1939

kata1939 Aktív író

1. A Rénszarvas tenyésztésnél miért nem mondták meg előre, hogy a nem leadott állatokat visszafogják váltani értékben . Direkt azért nem adtam el a piacon, hogy legyen tenyésztett állatom.Ez egy átverés volt. Kata1939 voltam.Kérek szépen választ. Most már ez után mindig igy lessz?

CzZsuzsóka kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

6. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Tegnapi nap folyamán visszaváltásra került 63 papucsvirág. Nem emlékszem honnan volt nekem. Kérlek írd meg, érdekelne.

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

8. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

9. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Miért nem jelzik egy nyilal a tölgynél hogy hol van az amit ki lehet váltani Nem tudom hol lehet a baha szint ?

10. mami531953

mami531953 Haladó

Sziasztok!!!!Ki tud nekem valaszt adni?A hangyaosveny evetet elkezdtem.Megkaptam a 10 selyemmohat(event noveny),elultettem vizet tragyat raktam ra miutan meg 5 db-ot adott amivel hasonloan jartam el,most viszont eszrevettem,hogy azt az 5-ot el is vette.Ezt nevezik nesze semmi -fogd meg jol.

11. mamarygen

Szia!

Milyen rúnát keresel?

Hol olvastál erről? Milyen összefüggésben?

Ha nálad már a sziget ültetvényes része( fő terület) kiváltott, akkor a rúnáját is megszerezted!

Az esőerdő kiváltása is megtörtént a farmodon?

Jegyezd le kérlek pontosan, mit is keresel. Köszönöm!

12. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Én is csatlakozom a reklamálókhoz akik a rénszarvas visszaváltás miatt reklamálnak. Ezek a tenyésztések már régen megvoltak, és én sem gondoltam rá hogy elveszik. a visszaváltás mindenhol mindig szerepel. A feladat befejezése után még tenyésztettem, hogy legyen, most meg "nesze semmi fogdmeg jól". Ennyi erővel e többi tenyésztett állatot is elvehetnék minden event után.>:(>:(>:(

13. mamarygen

Szia!

Add meg a farmod azonosító adatait, hogy az ellenőrzést elvégezhessük!

Köszönöm az együttműködésedet!

14. mamarygen

Szia!

A rénszarvasroham tenyésztős event leírásában egyértelműen szerepel a színes rénik beváltása.

Csak ezek a tenyésztett formák kerülnek ki a játékból!

Nincs semmiféle olyan terv, hogy a többi ilyen tenyésztés is eltűnne ... ne legyél hibás informátor!

A saját érzéseid miatt a panaszkönyvben szövegezd meg a véleményedet, kérlek!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. mami531953

mami531953 Haladó

Koszi Tamas a valaszodat!!!!Elolvastam a linket,de en eleve nem voltam soha premium tag megis adta a +5-ot amin csodalkoztam is.Nem az 5 egyseg tragyat es vizet sajnalom csak........?

16. Balatonitanya

Balatonitanya Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy csak 3 vadasparkot lehet venni a farmon? Ez korlátozva van? Egyet kiváltottam a tölgynél és 3at vettem, de többet nem enged. Az enciklopédiában ennyit találtam: "Minden egyes földeden maximum 5 vadaskertet tarthatsz fenn egyszerre."
    A másik kérdésem a mentorrendszerrel kapcsolatos. Hogy az működik? Mert jelentkeztem a 40.szinten, jelenleg 95s szinten vagyok, de még semmi nem történt azóta. Vagy csak több idő kell ehhez? Előre is köszönöm a választ!

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Vadasparkból a farmon egyelőre 4db. a maximum. A fejlesztők döntése mikor adnak lehetőséget újabb vásárlására.
    A területenként 5db. a későbbiekre vonatkozik, mikor már esetleg többel is rendelkezhetünk.

Másik kérdésedre válaszolva:
    Jelenleg nagyon kevés a csibe és sokan várnak arra hogy mentorok lehessenek. A jelenlegi mentoroknak sem jut elég csibe.
    Ezzel kapcsolatban semmi biztatót nem tudok mondani neked.:(

Balatonitanya kedveli ezt.
  18. Hajni2003

Hajni2003 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Van egy észrevételem amit nem igazán értek. Volt 9db gyárfejlesztésem amihez ma vettem egy gyárat. Elkezdtem rárakni a fejlesztéseket kb 20000 volt mikor kezdtem felment 25... valameddig, most alapgyár 8. és 19680 mert közbe leesett 16...valamennyire, kettőt rá sem tettem. Mi a fene ez. Minél több annál kevesebbet hoz? Szétszedni nem lehet? Akkor 25-nél megállok és hagyom a többit a fenébe.

19. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Amikor van aktív bónuszod Tp-re ezzel számol a rendszer a dekornál,
    (ez lehet akár tojás általi, termék általi, esetleg felhő nyújtotta)
    amikor ez a bónusz lejárt folyamatosan csökken a Tp mennyiség.
    Ennyire egyszerű az egész. Nyugodtan felfejlesztheted

20. Hajni2003

Hajni2003 Utánpótlás-írogató

Nem, nem egyszerű mert feltettem 7 fejlesztést és kevesebbet ad mint az alapszint.
    mi ebben a nem érthető. Azért dolgoztam, hogy kevesebbet kapjak? Tök jó ajándék. Attól fejlesztés
    , hogy növeli a hozamot nem csökkent. Amúgy egyszerre tettem fel. TP növelő nélkül szerintem. Öt perc sem volt hogy ráraktam, szerintem ez nem egy akkora időtartam ami alatt lejár egy Tp növelő. Amúgy rátettem a maradék kettőt így most az alapról a 9db fejlesztés megnövelte kb 160 igen 160 Tp-vel.
    Az alap gyárnak mennyi a Tp-je? Mert akkor legalább egy viszonyítási alapom lenne.

Utoljára szerkesztett: 10.1.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.