Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyulam57

nyulam57 Utánpótlás-írogató

Köszönöm válaszodat megkeresem Jack boltjában.

2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Én sem találom a Jack boltjában, pedig már vagy ötször végig mentem rajta, és nem látom az árnyfény mühelyt

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Első oldal, legalsó sor, balról a harmadik.

KUNCZE és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Egy egyszerű kérdésem lenne: hogy van az hogy míg a piacon kilencszázért megy a trágya ára addig én még csak 300 Csp ért sem tudom eladni?

5. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sziasztok ! Eddig 600 víz mennyiség volt a max a tartályban igaz ? Most akkor miért csak 450 ??? Lehet tudni miért nyúltak bele ebbe is ?

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azok valószínűleg régi, még az előző event idején kirakott tételek. Ellenőrizheted az utolsó oszlopban. Nálam is ez a helyzet, mintegy 100 órája, vagyis 4 napja kitett trágya-tételek vannak kint 700-ért, de most még csak 280-ért tudok kitenni újat.
    Szia!
    Prémium tagság nélkül a víztartály maximális mérete 450. 600 csak prémiummal lehetett. Nem járt le az előfizetésed?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Akkor ez mi ??? A víztartály 100 egységnyi vizet tartalmaz. Prémium tagoknál a vízkészlet korlátlan.
    A Bölcs Tölgynél kiváltott Víznagyhatalom - Nagyobb víztartály képesség egyes szintjeivel 110/220, 150/300, 200/400, 250/500, 300/600.

8. -BombadilToma-

A vízkészlet nem korlátlan, csak nem kell megtölteni. Próbáld ki a malomnál, nem tudsz korlátlan mennyiségű szupertápot keverni, mert a víztartály mérete ennek határt szab. A prémiummal a tartály kétszeres.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Tudom hogy nem korlátlan . Nem is ez izgat hanem hogy eddig 600 egység volt most meg csak 450 egység . Voltam már prémium tag is ott korlátlan a víz menyisége .

10. -BombadilToma-

Az, amit beidéztél, már régi. Azóta bővült a tölgy, és most maximum 450 lehet a tartály mérete. Normál farmon 450, prémiummal +200. Úgy korlátlan, hogy ha fogyott belőle, nem kell megtöltened, mindig ennyi van benne. De egyszerre ennél többet nem tudsz elhasználni. Vagyis pl. legfeljebb 18 szupertáp keverését indíthatod el egyszerre, vagy a lekvárfőzőben 65 alapzselét. 600 vized csak úgy lehetett, ha prémium tag voltál. Azóta kiválthattad az új tölgyrúnákat, és 300-ról 450-re nőtt a tartályod. Ha most kiváltod a prémiumot, 650-es lesz a tartály.

Update: az új prémiumban megváltozott a víztartály működése - ennek nem néztem utána, csak Tamás hsz-a nyitotta fel a szememet. Javítottam a fentieket, ne maradjon benne téves infó. Elnézést...

Utoljára szerkesztett: 24.1.19
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Semmiféle változás nem történt a Víztartály körül.
    Ha nem járt le a prémium tagságod, és kérsz egy ellenőrzést, farmnevet és ID-t kérek.
    Előtte kérlek, nézz rá egy másik böngészőben, mit látsz... Talán csak megjelenítési gond. És annak is nézz utána, hogy milyen mennyiségű víz van kiváltva neked a Bölcs Tölgynél.

stefano0606 kedveli ezt.
  12. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Szia ! azt látom hogy 450 a maximum . 2 farmom van és mind 2 450 a max ami 600 volt eddig igaz ? Vagy rosszul emlékszem :(

ID: 12097667 stefano0606 vagy a másik ID : 46728515 stefano0679

ID:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.1.19
  13. Othep

Kollégám ellenőrizte a farmodat.
    450 a tartályod befogadóképessége, és ez rendben is van.
    Régen 300 volt, ez duplázódott prémium tagsággal 600-ra.
    Lehet erre emlékszel.
    Most ez a 450 víz duplázódna prémiummal, de úgy, hogy sose kéne feltölteni. Állandóra beállna egy érték.

Dana64 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Köszönöm ! Kicsit kellemetlenül érzem magam :p:sleepy::D További szép estét ;)

15. Othep

Ugyan, nem történt semmi, ne érezd magad rosszul... Szép estét neked is! :)

16. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    A betakarításnövelőt mikor kell felhasználni? Arra gondoltam, hogy a teliholdas 24 órás, az eventnövény 8 órás. Ha mikor beérett, de még nem arattam le, és akkor indítom el az eventnövény betakarításnövelőt, akkor 3 aratást bele tudok tuszkolni. Ha ültetés előtt elindított betakarításnövelő hat a mostani eventnövényre, akkor csak 2 aratásra fog hatni. Tehát aratás előtt, vagy ültetés előtt kell indítani?
    Köszönöm a válaszokat.

Utoljára szerkesztett: 23.1.19
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy a "Születésnapi szupercsomag" és az "Árnyfény csomag" megvásárlása esetén a kétféle betakarítás növelő azonnal aktiválódik vagy lehetőségem van közvetlenül az aratás előtt nekem aktiválni? Előre is köszönöm a választ!

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pajta polcára kerülnek, így Te tudod indítani, amikor Neked a legjobb.

19. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok Most kezdtem el a játékot, nem adta fel a 10 listát hogy mit kell keresnem. ID. sz. 12025635. Majd megtaláltam összevissza katingatva 8 db és utánna kiléptetett.

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Különbség keresős játékot indítottál 2019-01-24 07:41:35

Kérlek nagyon ügyelj arra, hogy 3 módozat küzöl épp melyiket akarod indítani.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.