Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csonkata54

csonkata54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, még mindig nem találom a turmixgépet. A maxitól megkaptam, majd miután kiakarta tenni az Erdei tisztásra, eltűnt. Rákattintottam a maci által mondottakra (készítettem neked egy turmixgépet stb...) majd átmentem az Erdei tisztásra, hogy kitegyem. Nem tudom hova lett. Kérek szépen segítséget, köszi

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A váza ikon alatt kerested?
    Ha nem találod, az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kérnék!

3. csonkata54

csonkata54 Utánpótlás-írogató

Igen kerestem, de most végre meg is találtam. Köszi

KUNCZE kedveli ezt.
  4. ilonka48

ilonka48 Utánpótlás-írogató

Bocsi, hogy juthatok zebrához ?

5. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves ilonka48!

A jelenleg futó Turmix túra nevű eventben a pingvin etetésekor lehet kapni véletlenszerűen Kumasi talányos tiki tenyészetet, amiből kifejlődhet zebra, illetőleg a pingvin 25 db mangókoktéllal való megetetése (vagy talán inkább megitatása) során garantáltan ad a rendszer 3 db Kumasi talányos tiki tenyészetet. Jelenleg nincs más módja a hozzájutásnak. Ha ezzel nem jársz szerencsével, akkor marad a cserenap.

Zebra
    Bahás állat
    Titokállat

Szükséges szint: 1. baha szint
    Kategória: emlős
    Pajtaérték: 4.201
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs
    Táp hozzávalója: 6 db koriander, 4 db gyep
    Táp keverési ideje: 12:00 perc

Zebralak
    Gazdaboltban NEM megvehető, nem megépíthető.
    Szükséges szint: 1. baha szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .....................................
    NévTulajdonságok
    .......................................
    ÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]ZebralakTermény: 1 db zebra
    Érési idő: 08:30 óra
    Tapasztalatpont: 165 BTP
    Trágya mennyisége: 2 db
    -2019. január
    Kumasi
    talányos tiki-tenyészetben
    -2019. január eventnyeremény

6. volt70

volt70 Utánpótlás-írogató

Véletlenül letöröltem a gyáramat. Hol tudom visszakapni?

7. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

8. lambi04

lambi04 Utánpótlás-írogató

9. csanya52

csanya52 Haladó

Szia!
    Befejeztem az eventet ,már nem találom a turmix gépet,akkor már nem lehet többet kihelyezni a tölgyesbe?

10. ifeli100

ifeli100 Utánpótlás-írogató

A kalendárium mai nyereménye 30.600 csp de egyik farmomon sem adta hozzá a meglevő csp-hez .Miért?
    ID:19012411

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Turmixgépet mindig a macinak kell oda adni.

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrző panel adatai alapján rendben megkaptad a 30.600 CSP jutalmat

2019-02-04 07:36:03 -valentinecalendarfeb2019 41.0030600.00

13. csanya52

csanya52 Haladó

Köszi, süket vagyok elfelejtettem.

14. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok!Nem tudom jó helyre írok-e?Volna 1 problémám:modern gyáramat nem tudom kihelyezni a házi kedvenc futtatóba.Össze van építve 10% bónuszt adja viszont nem kihelyezhető.Mi lehet az oka?

15. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Az lenne a kérdésem, hogyha megetettem 40-szer mind a két "látogatót" (Ciróka Lujzát és Pingvin Paulát) akkor 2 db Édes turmix stand fejlesztést kapok. Mivel nem emlékszem arra, hogy fejlesztettem volna és az Édes turmix stand nem is mutatja a fejlesztést, akkor a kérdésem az, hogy a ládánál a váza ikon alatt miért csak egy fejlesztés van? Gazda név: franyo121 ID szám: 36281016
    Előre is köszönöm ha utána néztek!

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Már az alapfeltételezés nem stimmel: egy dekort kapsz, és plusz egy fejlesztést. Pontosabban mindkét állatnál kapsz 1-1 alapdekort és 1-1 fejlesztést.

franyo121 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. piro0515

piro0515 Utánpótlás-írogató

Miért nem teszi be az ajándékba a legyártott mixergépet? A választ köszönöm ID 4595083

18. allatfarm1970

allatfarm1970 Utánpótlás-írogató

Nálam is ugyan az a gond nem teszi az ajándék ikon alá a malomba ledarált mixergépet ID 21317600

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

Dalmacska20 kedveli ezt.
  20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amit a malomban előállítunk malom terméket (Mixergép) oda kell adni a medvének.
    A medvétől fogunk kapni különböző mixergépeket, amiket ki tudunk tenni az erdei tisztáson, és kizárólag csak ott!

A Turmix túra napja eventről készítettünk egy részletes leírást a fórumban, amelyet az alábbi linkre kattintva érhetsz el:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turmix-túra.17654/

rozo52, mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.