Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. icusnéni

icusnéni Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Van ez a ÁRNY FÉNY MŰHELY ami olyan szines körtéket ad,ezek a körték kellenek a ÉJI NYÍRFÁHOZ 10 db, a gondom hogy azt vettem észre nem szaporodnak a körték tegnap is egész nap csak 2 db volt a pajtában pedig többször is csináltam ,tudom hogy sötételő szentjános bogár kell hozzá ,van is bőven belőle, másnál nem tapasztaltam ilyesmit ezt is csak úgy vettem észre beakartam váltani az éji nyírfát
    MÁSIK KÉRDÉS a 100% termés bónusz az mindenre vonatkozik ??? vagy csak növényekre tegnap a parti pörgetésen sikerült 1 napost forgatni ,még kb ebből is van hátra 6 óra ,csak azért kérdem ha mindenre vonatkozik akkor ezeknek a körtéknek is többnek kellene lenni .
    Köszönöm előre is a válaszokat.
    üdvözlettel : icusnéni

2. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Sziasztok! Tudom csak tesztelitek a figyelmünket, ezért csak marginálisan jegyezném meg. A Maja majmok szentélyének napja 2. event 11. szintjén az obszidián totem 3. feldatánál a lápi póc nem tenyész állat, hanem termény.
    Üdv: bb.

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Szentjánosbogár tápod tápod is van az műhely indításához?
    Árnyfény körtét gazdaköri feladat is kér! Lehetséges hogy oda adod be őket.

A termésbónuszt magad is ellenőrizheted a bónuszrekeszek felső sorában. A szövegbuborékban olvasható pontosan mire van hatása.

Az ellenőrzéshez szükségünk van a farmnevedre és a hozzá tartozó ID számra! Kérlek pótold ezeket az adatokat!

4. Kékmadár1

Szia!
    Igen, termény a lápi póc. A játékkészítők döntése volt hogy abba a feladatrészbe, lápi póc a beadandó!

5. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok! Ma reggel végre elértem a 200-as szintet! A kitehetőt automatikusan megkapom, vagy igényelni kell?

jófarmerlány kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Szia!
    Gratulálok az eredményhez! Szép teljesítmény!:)
    A Minden gazdák legjobbika kitehetőt nem kell igényelned, automatikusan megkapod. Lehet egy ki és belépés szükséges hozzá, hogy bekerüljön a menübe.

jófarmerlány kedveli ezt.
  7. sandershu

sandershu Utánpótlás-írogató

sziasztok! szeretném megkérdezni hogy árnyfénykörtét hogy tudok készíteni vagy szerezni.

8. Kékmadár1

Szia!
    Árnyfény műhely, a sötétlő szentjánosbogár terményes ólja!
    Mindkettőt Jack boltjában tudod kiváltani rémtermékekért cserébe.

Árnyfény műhely
    Elérhető: Jack boltjában kiváltható: 30 Sötétlő szentjánosbogár, 900 Süvöl-tök, 700 Alkonyi árnyvirág, 600 Denevérvirág, 500 Izzó gomba
    Érési idő: 3:30 óra
    Termény: 1 db árnyfény körte [​IMG]
    Tapasztalatpont: 255 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Etetéséhez 1 db szentjánosbogártáp + 1 db sötétlő szentjánosbogár szükséges
    Tárgy mérete: 2x2
    Pajtaértéke: 2245 CSP

A bolt első oldalának alsó sorában találod!

sandershu kedveli ezt.
  9. belovics57

belovics57 Járnitanuló

Szia! az álmodozó penelopé tojás fejlesztést mennyi alkalommal lehet megvenni, azaz hány fejlesztés jár neki.

10. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves belovics57!

Részlet az ismertetőből:
    ,,Az akció ideje alatt 1 db Álmodozó Pénelopé tojás és 13 db fejlesztés vásárolható hozzá."

De csak holnap 14 óráig lehet megvenni a fejlesztéseket is!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. NagyMarianna

NagyMarianna Utánpótlás-írogató

a játékhoz kellene anakonda de a piacon még nem tudok venni

tina07141983 kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Szerintem az anakonda hozzáférését a Maja Majmok szentélye a 6. kamrájában kell kiváltani és utána már a piacon is hozzáférhetsz. Ha a kiváltás már megtörtént, akkor azért nem kapsz a piacon, mert éppen nincs kínálat. A hozzáférés kiváltásához segítségként itt egy kép : [​IMG]

NagyMarianna és tina07141983 kedveli ezt.
  13. serenge3

serenge3 Junior szaki

Szia!
    A vadas kertemhez szeretnék "kék lapokat".
    A gk-ben melyik feladathoz adjak be állatokat? (vadaskert 2.?)

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Bármelyikbe, amelyik a vadaskerthez ad fejlesztési tervet. A Baha vadaskertes is jó.

15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Mivel jellemzően nem szoktam kihasználni a gazdaraktár akciók adta lehetőségeket, ezért most kissé elbizonytalanodtam... Ugye jól sejtem, hogy a raktárházakhoz az akció keretén belül sem lehet féláron hozzájutni? (Mint ahogy pl. a narancs ólakhoz vagy az XXL fákhoz lehet.)

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A vadaskert raktárházak és (manufaktúrák) nem voltak a féláras ólak csoportjában eddig sem. Most sem szerepelnek az akcióban.

Ezek egyedi tárolók, egy adott farmhoz kötve. A vásárlásukhoz csak az eredeti leírásokban szereplő formában lehet hozzájutni. (csillagért, aranybanánért egy alkalommal típus szerint, majd a többi ilyen tárolót Farmaranyért kell megvásárolnunk)
    Nem is cserélhetők, nem is ajándékozhatók el a csere-event alkalmával.
    A fás tárolókat is beleértve.

17. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Sziasztok! valaki segítene, hogy hogy kell a 0 percest előállítani lépésről lépésre úgy mintha én egy óvodás lennék. köszönöm

18. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Köszi szépen! Én is így gondoltam, de reméltem, hátha tévedek. Ezek szerint sajnos nem.
    Engedd meg, hogy ezen azért picit pontosítsak: Nem szükséges csillagokért/aranybanánért kiváltani a rúnát ahhoz, hogy a gazdaboltban megvásárolhassuk a raktárházakat 299 farmaranyért. A FA-ért vehető farmos tárolóházak alapkövetelménye az 50. farmos szint, a bahásoké a kiváltott Bahama.
    >>ITT<< megtalálod.

19. mamarygen

Szia!

Nem a legjobb helyen kérdeztél, mert ez HELP topic. Itt az azonnali segítségnyújtásra váró kérdéseket "fogadjuk".

Ajánlatos elolvasnod az alábbi segítő hozzászólást, érthető és követhető a leírásban a lépések egymásutánisága:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441

A 0percezés a nemesítések hozadéka lehet.
    (A felröppenők számának emelésére is használható)

Olyan növényt/növényeket kell előzetesen nemesíteni, amely bónuszok között szerepel a 25% szupertrágyára ható bónusz. (szupertrágya-imádat bónusz pl: 25%-kal nő a szupertrágya hatékonysága.)

Ha ez a bónusz rendelkezésre áll, akkor a nemesített növények ablakába kell behelyezni azt.

Majd a farmon, a bónuszos rekeszbe behelyezhető a karácsonyi süti, a fehér ártatlanság termék.
    A termő területen érdemes a komfort talajt használni, kihelyezni.

Indítani kell a Szüret 2014 felhősort, vagyis aktiválni kell.

Végül: ültetni a komfort földbe a nemesített növényt, szupertrágyával megszórni ... majd azonnal beérve aratni ... annyiszor ismételve, ahányszor a lehetőségeid megengedik.

Van egy olyan növény a játékban, amelynek a szupertrágya-imádat nemesítési bónusza úgy használható, hogy a nevezett felhő nem is szükséges a nulla percezéséhez. (krókusz)

Ha nincsen Szüret2014 felhő, akkor ezzel a nemesítési bónusszal nagyon kevés időre lehet rövidíteni a beérést.

Van egy nagyon hasznos topic, ahol időd függvényében olvashatsz hasznos tanácsokat a nemesítésekre vonatkoztatva.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítési-tapasztalatok.12057/
    Ott tudsz kérdezni, lesz tanácsot adó Játékostárs nagyon hamar.

20. mamarygen

A hozzászólásomban a hozzájutási feltételeket írtam.
    Gondolom, a "majd" szó miatt pontosítottál ... lehetséges, hogy a "de" szó jobb lett volna.
    A csillagos és az aranybanános lehetőség csak farmos erőforrásokat jelenti.
    A farmaranyért való vásárlás lehetősége inkább pénzes megoldásként jöhet szóba, aki áldozni tud rá.

Kevés olyan farm lehet a játékban, ahol a farmaranyos beszerzés megelőzte a csillagos vagy aranybanános kiváltást. :)

farmerogirl kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.