Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a tengeri eventet érdemes-e elkezdeni mert csak ma tudtam gép elé ülni, a felhőt megtudom-e igy is csinálni?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Felhő már csak álom marad Neked (hiányozni fog róla dekor).
    Ma 14:00-kor kezdődőben és a holnap 14:00-kor kezdődőben van gyárfejlesztés, nem tudom gyűjtöd-e őket.
    Ehhez viszont mindenképp rakd ki a dekort, mert kell metronóm is. Figyelj arra hogy mikor teszed rá a fejlesztéseket.

https://board-hu.farmerama.com/inde...szimfónia-24-órás-gazdaköri-küldetések.17798/

3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Akkor ez az event felejtős. De köszönöm a választ. Szia

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A Tengeri szimfónia event felhősora nem tematikus, így elég az 5. gazdakörből megszerezni a felhőt; bármi rátehető, amit enged a rendszer és méretben megfelel.

5. elekcsarab

elekcsarab Utánpótlás-írogató

Miért nen tudjuk cserélni a jakot és a bölényt?

6. |Tamás|

Szia!

Az alap bölény cserélhető. Jakól valóban nem.
    Minden esetben a központi döntés áll a háttérben.

7. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Van-e valami hely,amit nem tudok, ahol a gazdák felajánlják csere-bere dolgaikat. A most zajló üzlet és ajándék minieventtel nem jutok egyről a kettőre. Kiteszek valamit és felajánlok érte valamit. Ez vagy kell valakinek vagy nem. De lehet ha valakinek van olyan dolga amit én keresek és megírja hogy mit szeretne érte, és nekem van, csak pont azt nem tette fel az üzlet és ajándék eventre, akkor máris mindkettőnk örömére megtörténik a csere. De így siralmas. Ha esetleg valaki tud ilyet, kérem jelezze. Köszönöm előre is.

8. |Tamás|

Szia!

Pl a Spam sarok alrészen van csere topic
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/spam-sarok.647/

9. TurbóTom

TurbóTom Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Afrikai ezüstfát hol találok? Előre is köszönet

10. |Tamás|

11. TurbóTom

Bocs de a gazdakörbe nincs?

12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

13. |Tamás|

14. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, szeretnék segítséget kérni..már több helyen kerestem ezt a terméket, vagy valamit, neve: maja maszk. Mi ez? mit ad? és hol lehet előállitani? ( a keresőbe is beírtam, lehet rossz helyen keresem....) Köszönöm a segítséget előre is!

15. ecoke49

ecoke49 Járnitanuló

Sziasztok!
    Hogyan tudnék Kagylóduettet, vagy Kagylókórus kirakóhoz jutni, ami több metronómot ad. Köszönöm.

16. |Tamás|

Szia

Körhinta Játékóra

Tulajdonságai (ha csak simán kiteszitek a farmra):
    • Érési idő: 40 óra
    • Amit ad: 5600 TP és 1 db Maja Maszk nevű termék
    • A Munkások learatják a Körhintát!
      • Helyigénye: 2x2-es terület (a szigeten nem kitehető!)
    A Körhinta learatáskor 5600 TP-t és egy Maja maszkot ad:

A Maja maszk tulajdonsága: 20% érésidő csökkentés a Bahamán elvetett zöldség kategóriájú növényekre, 6 órán keresztül.
    A 6 órás időtartam akkor kezdődik el, ha a Maja maszkot elfogyasztjuk (mint a többi mesterséghez kapcsolódó bónuszt).

A Maszk az Éléskamrában található:

Miután elfogyasztottuk, a bónusz megjelenik a szokásos helyen, a rekeszeink feletti sávban.

Az animáció működése: a Körhinta nem mozog magától. Amennyiben az animációt szeretnénk látni, álljunk rá az egérrel, majd nyomjuk le a bal egérgombot és tartsuk is úgy, amíg a kis óra meg nem telik. Ezután a Körhinta beindul.
    A Körhinta animációja a felhősorra kitéve nem működik.

17. |Tamás|

18. ecoke49

ecoke49 Járnitanuló

Szia Tamás!
    Köszi a segítséget, most megvilágosodtam !

19. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm szépen a választ!!
    További szép napot!

20. TurbóTom

Szia Tamás.
    Az első kettő megvan, de a nefelejcset nem találom.
    Gazda: patriczakol ID:16157552

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.