Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Olyan kérdésem lenne, hogy meg tudják mondani, mikor rergisztráltam a játékba?
    ID: 13524731

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

3. mira2172

mira2172 Utánpótlás-írogató

Szia!
    kiváltottam a denevértenyésztést,mégsem engedélyezi miért?
    köszönöm

4. Kékmadár1

Szia!
    A kiváltás után frissítetted a játékot, ki és belépéssel?
    Biztosan a tenyésztés jogát váltottad ki és nem a mellette lévő ikonnál egy denevérbarlangot?

Jack botjában az első oldalon a felső sor 2. ikonja a denevértenyésztés joga. Kiváltás után elhalványul, már nem kattintható!
    upload_2019-3-17_13-50-31.png

mebajah kedveli ezt.
  5. Szomasy

Szomasy Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Remélem jó helyre írom a kérdésem?! Ami az lenne hogy az ólaknál (mindegyikről ha lehet!?) van valami leírás hogy a "végtermék" mennyi darabszámú itt a "guánóra" gondolok! Mert mostanában nagyon felmegy a trágya ára eventkor és nagyon jó lenne sokszor!
    Mindenhol minden más adat ott van szinte de ez sehol, pedig ez is van minden ólban!
    Köszönöm a segítséget! Jó lenne ha nem kéne egyenként kibogarászni e fontos "dolgot"
    üdv: Szomasy ID: 6636447

6. Kékmadár1

Szia!
    Olyan táblázat konkrétan nincs, ami az adott típusú ólak által adott trágyamennyiséget tartalmazná.
    De az alábbi linken megtalálható a játékban lévő összes ól, és azok részletes adatai.
    Egyesével kell kikeresni ugyan az ólakat, de elég egyszer kijegyzetelni, hogy melyek a számodra megfelelőek, ha a trágyamennyiség az egyik fő szempont.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

7. dawydow

dawydow Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nagyon megörültem amikor a telefonra is lett alkalmazás amivel tudok játszani a munkahelyen is ,sajnos nem mindig végeznék az eventekkel, a sok növény és felrepi miatt, ezért hajnali 4 kor beültetem az event növényt munkahelyen 1 szer aratok .Hazaérve lehet újra aratni szupi,,,, de sajnos többszőr fordult elő , hogy hazaérve ugyanaz a hajnali kép fogadott ,amit a munkahelyen ültettem eltünt ,azt hittem elfelejtettem azt a farmot learatni ezért fényképezek és igy láttam nem vagyok figyelmetlen ,tényleg eltünt lehet ez a hiba a PUFFIN alkalmazás miatt ?

8. Kékmadár1

Szia!
    Több dolog is okozhatja az általad leírtakat.
    Ilyen esetekben a játék szervere és a telefonod között nincs vagy akadozik a kapcsolat. Csak látszólag történik meg a műveletek elvégzése, de az adatok nem jutnak el a szerverre.

Talán az a legegyszerűbb megoldás, ha elvégezted a műveleteket, (aratás, vetés, stb......) egy ki és belépés után ellenőrződ hogy rendben megtörtént-e minden. Ez csak néhány perc és elkerülhetőek vele a hasonló problémák.
    De a rendszeres takarítás és a programok naprakészen tartása, (legfrissebb verziók) is nagyon fontos!

dawydow kedveli ezt.
  9. dawydow

dawydow Utánpótlás-írogató

Kedves Kékmadár, nagyon köszönöm , egyszerű ötlet szerintem működni fog, nagyon szépen köszönöm. :)

Kékmadár1 kedveli ezt.
  10. whiteswam22

whiteswam22 Járnitanuló

Szia!Beadtam a játékba amit kellett de nem kaptam meg érte a fonálfarmot. Valami hiba lehet ,mert a pipa sem jelent meg a közepén. Kérlek nézzed meg. ID: 22231810 Köszönöm a segítséged.

11. picuri48

picuri48 Járnitanuló

Szia!
    Elnézést a bénaságomért, de nem tudom melyik küldibe kell a süvöl-tök!
    Előre is köszönöm a segítséget!

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A fonalfarm a farmos menüdben várakozik.
    whites.png

A Tenyésztési event középső tenyésztési feladata nem teljesített még, azért nincs befejezve.

13. mamarygen

Szia!

Például a A rémítő vadaskert feladatsorba is kéri a küldetés.
    Az Árnyfény keményrock, a Pokoli kutyasétáltatás küldetésekben is követelmény ez a növény.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

14. -Angyal26-

-Angyal26- Járnitanuló

Szia! Segítséged kérem,vettem egy űr méhet több mint 5 milláért és nem érkezett meg a pénzt pedig levonta .ID:33326704 köszönöm a segítséged

15. mamarygen

Szia!

Az ellenőrző panelen ellenőriztem, őrméh volt a vásárlásod tárgya, nem űrméh, ahogyan írtad.

16. mami531953

mami531953 Haladó

Sziasztok!!!!Szeretnem megkerdezni,hogy a Vulkanbungalo fejfesztes-nek mi az alaja amire tehetem.Koszike.

17. mamarygen

Szia!

Lajhártojás

Elérhető a maja majmok szentélyében a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP és kifejlődik a Vulkánbungaló
    A házi kedvenc futtatóba korlátlan számban kihelyezhető, a többi felsorolt területekre csak 1-1 darab.

Vulkánbungaló
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    A házi kedvenc futtatóba korlátlan számban kihelyezhető, a többi felsorolt területekre csak 1-1 darab.
    Érési idő :
    48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

2018-ban egy fejlesztést már megszerezhettünk, ha ezt Te is kiváltottad abban az időben, akkor most a legújabb 3 fejlesztést erre a házi kedvencre lehet felhelyezni:

FEJLESZTÉS érkezett hozzá 2018. júniusban.

Kiváltás után függöny animációval a meglévő Vulkánbungalóra kell helyezni.
    A fejlesztett dekor grafikája megegyezik az alap dekor grafikájával.

Vulkánbungaló 2. szint
    Amit ad : 2500 TP/BTP + 15% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását.
    A fejlesztés a majmok szentélyének 8. kamrájában 15 aranybanánért kiváltható.

Ebben a leírásban minden szerepel, követhetők a lépések is:

https://board-hu.farmerama.com/inde...ojások-házi-kedvencek.2108/page-2#post-835024

mebajah kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok, kérésem van. Ha egy modi rá tudna nézni a farmomra, megköszönném. Befejeztem a rémítő eventet, három kitehetőt a Bahára raktam fejlesztéseikkel együtt. A Macskatündért azonban hiába keresem. Felhőre, kergébe nem raktam, de nincs sehol.

JUCUS111 ID: 11236269

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A dekor neve nem Macskatündér, hanem Felhőugró:
    Név
    -
    -
    Kép
    -
    -
    TP / BTP
    -
    -
    Extra jutalom
    -
    Felhőugró[​IMG]2600-
    Kezdő felhőugró[​IMG]3000-
    Felhőugró inas[​IMG]3400-
    Felhőugró mester[​IMG]380050%-kal több TP teliholdas területeken 4 órán keresztül

JUCUS és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    A macskatündérhez tartózó Felhőugró tárgy. A váza ikon alatt a menüben van. Tedd ki üres területre és helyezd rá a fejlesztéseket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.